kızlar bebegımın elını yaktım cok uzgunum ınanın sankı cıgerlerım yandı
aman dıkkat edın sız uyarıım dedım bebektaslarımı..
ına ız kalmaz kızlar dua edın ne olur..
kızımın dün 2 tane dişi çıktı çok sevinçliyim sizlerle paylaşmak istedim
bebeklerinize kahvaltıda neler veriyorsunuz ben ceviz ve tereyağ eklemek istiyorum ama erken mi acaba
kızımın dün 2 tane dişi çıktı çok sevinçliyim sizlerle paylaşmak istedim
bebeklerinize kahvaltıda neler veriyorsunuz ben ceviz ve tereyağ eklemek istiyorum ama erken mi acaba
kızlar bebegımın elını yaktım cok uzgunum ınanın sankı cıgerlerım yandı
aman dıkkat edın sız uyarıım dedım bebektaslarımı..
ına ız kalmaz kızlar dua edın ne olur..
canım tereyağını bilmem ama cevizi muhakkak kahvaltıda ver ya da herhangi bir menüde.Beyin gelişimi için çok önemli.İçinde omega 3 var.Hergün ceviz yedirmelisin bence.
çok geçmiş olsun canım hem küçük olduğundan hemde parmaktaki deri çok yenilendiğinden büyük ihtimal kalmaz diye düşünüyorum. napıcaksın kaza işte. eğer uyuyosada acısı dinmiştir. yarada su toplama yada açıklık varsa doktora götür enfeksiyon riskine karşı önlem alsın. ama parmağıda saramaz(
canım cevizi nasıl veriyosun?
kızlar et yada tavuk suyu kullanıyomusunuz corbalarda?
ya bana komsumuz dedıkı konusmadan et veya tavuk balık yedırırsem cok gec konusurmus
bı bılgınız varmı boyle bıse olurmu sahıden bende konusmasını beklıyorum
gerce baba gıbı bıseler dıyo arada ama
ne bılım sızle bı paylasıım dedım ..
ben böyle bişey ilk defa duyuyorum.Bebeğim 7 ay 16 günlük artık herşeyden veriyorum.1,5 ay önce eşim dahil olmak üzere çok bilmiş insanlar dediler aman et verme,tavuk verme onu verme bunu verme.Doktora gittik kontrole demir eksikliğine bağlı karaciğer ve dalakta büyüme vardı.Ee haliyle olur sebze püresi ve yoğurt yiyodu her gün.Başka bişey veremiyordum.Emzirmiyorumda bebek nerden alıcak vitamini? Doktorun söylediklerini yaptım yedir dediklerini yedirdim çok şükür iyi şuanda.Hatta oğlum benimle birlikte ay çekirdeği bile yiyorkısacası herşeyden ver tattır.
Canım, birşey sormak istiyorum.."Demir eksikliğine bağlı karaciğer ve dalakta büyüme"demişsin ya..Doktor bu teşhisi tahlille mi koydu yoksa önceden belirtiler oldu mu bebeğinde? Sağlık ocağındaki ebe 4. ayda demir şurubu kullanmaya başlamalısın dedi fakat doktorumuz 6. ayda başlayacağımızı söyledi..Şimdilik vermiyorum kısacası..Henüz ek gıdaya da geçmedik..Korkum, benim bebeğimde de demir eksikliği olması..Sen veriyor musun demir şurubu? Bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Çok geçmiş olsun tekrardan
cevizi robottan geçiriyorum kahvaltısının içine koyuyorum.Yumurta sarısı,peynir,pekmez ve ceviz.
Canım, birşey sormak istiyorum.."Demir eksikliğine bağlı karaciğer ve dalakta büyüme"demişsin ya..Doktor bu teşhisi tahlille mi koydu yoksa önceden belirtiler oldu mu bebeğinde? Sağlık ocağındaki ebe 4. ayda demir şurubu kullanmaya başlamalısın dedi fakat doktorumuz 6. ayda başlayacağımızı söyledi..Şimdilik vermiyorum kısacası..Henüz ek gıdaya da geçmedik..Korkum, benim bebeğimde de demir eksikliği olması..Sen veriyor musun demir şurubu? Bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Çok geçmiş olsun tekrardan
kızlar et yada tavuk suyu kullanıyomusunuz corbalarda?
ya bana komsumuz dedıkı konusmadan et veya tavuk balık yedırırsem cok gec konusurmus
bı bılgınız varmı boyle bıse olurmu sahıden bende konusmasını beklıyorum
gerce baba gıbı bıseler dıyo arada ama
ne bılım sızle bı paylasıım dedım ..
kızlar benim kızım odadan çıkınca peşimden çok ağlıyo. sanki biyerine bişey olmuş gibi çığlık çığlığa.bişey getirmeye bile gidemiyorum.yanında babası olsa bile böyle.sizinkilerde ağlıyomu.ne zor oluyo ya
canım pekmezle peyniri birlikte verme süt ve süt ürünleri demir emilimini azaltıyor pekmezin hiçbir besleyici degeri kalmıyor
ya kahvaltıdan 1 saat önce yada 1 saat sonra aç karına ver daha besleyici olur
ben kahvaltıdan 1 saat sonra veriyorum
biz 4 aydan sonra basladık demir damlasına dr umuzun önerisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?