merhaba kızlar bennde tüp bebekle kızıma hamileyim çok şükür doktorum 37 haftanın sonunda alıcam dedi 2 eylül ibi inşallh.
benim bel ağrım var 10 kg aldım ama daha önceden de vardı bu bel ağrısı bende son aylarda napıcam bilemiyorum aranızda bel ağrısı çeken var mı??
bide kızlar bel karın ve kasık ağrısı şikayetleri gebelik boyunca devam eder merak etmeyin ama şiddetlenmediği sürece kafanıza takmayın içimizde bir can varolacak okadar ağrıda bide kan ilacıda bazen yapıyormuş ben daha önce 3 kere düşük yaptığım için küçücük bir ağrıda doktora koşuyordum ama doktor bu dönmelerde normal dedi şidtlenmediği sürece zaten biz doğumda yapraken çok sancı çekiyoruz rahim açılıyor ve doğum oluyor düşüklerdede sancı oluyor rahim gebeliği atınca rahatlıyoruz gebveliğimiizn keyfini çıkarın bu günleride çok arayacaz beke ağlıyor durmuyor uykusuz gecele rbiiz bekliyorbide uzun kış akşamlarındaaa:
Günaydın Eylül anneleri bende işe başladım biraz önce :) ama yine belim çok ağrıyo düngece gidecektim acile ama hiç bişeyim kalmadı akşam, biraz halsizlik vardı çok hafiften , sabah oldu yine başladı ağrım ama bu sefer belim ağrıyo ya bu akşam kesin gidicem ağrım geçsede geçmesede yaa
ne oldu canım ağrın mı var ?
aranıza yeni katılıyorum,bende nasipse eylül sonu ikinci kez anne olucam.ama tahminimce başak burcu olmuycak,25'inden sonra bi gün olur tahminim (sezeryan).:130:
hoşgeldin canım, kaç haftalıksın canım...
benim cadı kızm şimdi tembel oynamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?