2011 Eylül Anneleri

güzel anne ve anne adayları elinizden geldiği kadar solunuza yatın sırt üstü yatmayın bebeğe kan çok gitmiyor ve plesantada ALLAH korusun boynuna dolana bilir ben annemin yanında bir kaç kere sırt üstü uzandım rahatır diye bana kızdı hemen sakın yapma dedi bebeği etkiliyormuş ama ben çok zorlanıyorum uynadığımdada hep sırt üstü uyanıyorum nasıl becrecem

Günaydın Eylül anneleri bende işe başladım biraz önce :) ama yine belim çok ağrıyo düngece gidecektim acile ama hiç bişeyim kalmadı akşam, biraz halsizlik vardı çok hafiften , sabah oldu yine başladı ağrım ama bu sefer belim ağrıyo ya bu akşam kesin gidicem ağrım geçsede geçmesede yaa

bide kızlar bel karın ve kasık ağrısı şikayetleri gebelik boyunca devam eder merak etmeyin ama şiddetlenmediği sürece kafanıza takmayın içimizde bir can varolacak okadar ağrıda bide kan ilacıda bazen yapıyormuş ben daha önce 3 kere düşük yaptığım için küçücük bir ağrıda doktora koşuyordum ama doktor bu dönmelerde normal dedi şidtlenmediği sürece zaten biz doğumda yapraken çok sancı çekiyoruz rahim açılıyor ve doğum oluyor düşüklerdede sancı oluyor rahim gebeliği atınca rahatlıyoruz gebveliğimiizn keyfini çıkarın bu günleride çok arayacaz beke ağlıyor durmuyor uykusuz gecele rbiiz bekliyor bide uzun kış akşamlarındaaa:

Canım bel ağrısı bu aylarda başlıyormuş artık benimde çok ağrımaya başladı mesela yürürken falan bi anda giriyor böyle ağrı, bu sabahta belim ağrıyor sanki adet ağrısı gibi. Bende 8 kilo falan aldım 25+2 yim sen yine daha fazla kilo almamaya çalış iyi beslenmenin dışında. Kilo da vücudu çok yoruyor

Acaba son aylara girince daha da mı artacak insanın keyfi kalmıyor valla nasıl tadını çıkartmak bu :))) 2.trimester rrahattıda şimdi ben 7. aya girmek üzereyim sanırım haftası en büyük olan benim arkadaşlar. Kışın inşallah zor geçirmeyiz. Ama bu yaz çok geç geldi bence kasıma kadar rahat sıcak olur havalar .. Soğuklar artık çok uzun sürüyor sıcaklar azcık

aranıza yeni katılıyorum,bende nasipse eylül sonu ikinci kez anne olucam.ama tahminimce başak burcu olmuycak,25'inden sonra bi gün olur tahminim (sezeryan).:130:

ne oldu canım ağrın mı var ?

Hoşgeldin nazzzzz35 ; demek 2. heyecanı tadıyorsun ne mutlu sana. İlkini sezeryan oldun herhalde şimdide mecburi sezeryan mı olacaksın? Herkes Eylülün ortalarında sonlarında bir ben 4 üne geliyorum galiba allah :))) ilk ben fırtlatcam bu gidişle
hoşgeldin canım, kaç haftalıksın canım...

aynne sesimimi duydu ne şimdi ha bire vuruyor senin ilk doğumun olacak değilmi normalmı düşünüyorsun

evet canım ilk bebeğim ve ilk doğumum olacak Allahın izniyle. Epidural normal düşünüyorum, ama son zamanlarda ne olur bilmem zaten hastanemde epiduralsiz olmuyor normal doğum.Zaten epiduralsiz de yapmazdım. Sezeryan derse tabi onada katlanırız artık. Allah hayırlısını versin ama nedense o çatal koltukta doğurmak istiyorum

Evet o çatal masa insanı kortkutuyor ama yeterki gelsinde zaten acısı en çok birgün mutluğu ise hep olacak zaten doğumdan çok korkan insanlar bile tekrra istiyorlar hayat böyle ama doğum korkusu Herkeste var

selam kizlar, bende cok bel ve sirt agrisi cekiyorum( sanirim masa basinda calisan insanlarda cok oluyor.. bide sabahlari yorgun uyaniyorum uykudan, yeni yatak almayi bile dusunuyorum walla.. bide 10 kilo aldim belime yuk biniyorda olabilir bedenim iyice agirlasti, bakalim son aylarda ne yapicam

ben oğluma hamileyken 9 ay 9 günümü doldurdum ve ogün sancım başladı yavaş yavaş bekeldim şidetlenince hastaneye gidecem diye kaynanamlar eşim gidelim diyordu be ise bekleyecem dedim sancılarım geldiği zaman çok tatlı uyku tutuu beni uyumak istiyordum ama sancılar şiddetlendi hastaneye giitim doktor baktı açılman yok dedi bekleyecez sonra sancım çoğalmadı suni sancı verdiler ay çok kötü oldum sancılarım geldikçe bebek yukarı çıkıyordu hiç inmiyordu çok sancı çektim ama açlma olmadı doktor sezeryan yapacam dedi ben ne yaaprsan yap yeterki beni kurtarın şu sancılardan bebekte istemiyorum dedim doktorda bana zaten doğuramıyorsun açılaman yok onca sancıya rağmen mecburi sezeryan oldum oğlum 5 yaşının bitirecek ama ben bu sefer normal doğumu istiyorum doktorum pek yanaşmıyor bekleycez açılamn kendi sancın gelirse olur dedi ama sancı açılamma olmasa suni sancı veremeyiz dedi inşalhh bende normal doğum yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…