- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
- 358
aynen bende senin gibi uykuları düzene girmesini bekliyorum.Banada 40 tan sonra düzelir dediler düzelmedi...3.aydan sonra dediler yine düzelmedi...6.aydan sonra dediler ehh biraz düzeldi gibi...tek umudum 9.ay inşallah o zaman düzene girer...Bu arada internette okudum artık bebişlerimiz kesintisiz 7 saat uyuyabilirmişler.Bana şaka gibi geliyor.Ama üst kattaki komşumun kızı o da 8,5 aylık akşam yatırıyor 7 saat kesinitisiz uyuyor emiyormuş tekrar kesintisiz 5 saat...şaka gibi yaa oooff çok kıskanıyorum
canım meraba hazırladıgın menu cok guzel bence
benım kızımda 20 eylulde dogdu bende yazım.
kahvaltı
sabah 10 da yumurta sarısı beyaz peyır cevız 4 tnaede bebe bıskuvısı..
yanında bazen rezene cayı bazen meyve suyu..
ogleyın saat 13 gıbı corba
ben kemık haslayıp suyunu buz kalıplarına dokup dıfrıze attım her corba yaptıgımda bı ıkı tablet atıyorum cok guzel oluyoı tavsıye ederım..
sebze corbası(patetes brokolı havuc kabak bırazda ıspanak ve ıcıne mutlaka ırmık katıyorum ve bırazda zeytınyag..
ıkındı vaktı 17 gıbı ev yogurdu bazen ıcıne cılek bazen muz ve mutlaka yulaf katıyorum..
aksama doru kıvı veya muz ezıp yedırıyorum..
gecede 22 23 gıbı kasık maması arı pırınc unu .ıcıne bıraz pekmez..
ve bol bol anne sutu:d
Kizlar aranizda hala regl olmayan var mi?bende hala tik yok yaaa
Kizlar aranizda hala regl olmayan var mi?bende hala tik yok yaaa
benim oğlum yaklaşık 1 haftadır ille beni kucağından indirme diyor gece memedeyken...yatağına koyuyorum ağlıyor 5 dk. sonra kucağıma laınca susuyor uyuyor hemen alıştı galiba...ayrıca saat başı uyanıyor ve hep mızır mızır gece boyunca...
ne güzel işteben hemen regl oldum.bu arada mesajlarının sonunda bebeğin kaç aylık görünüyor onu nasıl yaptın?
ay bende sorcam sorcam unutuyorum bende 22 eylülde doğum yaptım hala regli olmadım. emzirmeyle alakalıymış regli ben ek gıdayı sadece akşamları doyacak kadar veriyorum geri kalanı hep anne sütü sanırım ondan olmadım. çokta rahat gerçi böyle. ama regl oluncada birkaç kilo ve biraz göbek gidiyo diyolar :))
slm kızlar.bebeğime sabah yenidünya vermiştim.yani eline oyalansın diye 1 tane.o da alerji yaptı yavruma.kıpkırmızı olmuş bütün vücudu.aman dikkAt edin vermeyin bebişlerinize...
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler-6.html
evet yaaa bende duydum.arkadaşım benden 1 ay önce doğum yaptı 2 kilo fazlası kalmış sadce.inşallah bizde oluruzda da göbüşler az da olsa gider:)
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler-6.html
evet yaaa bende duydum.arkadaşım benden 1 ay önce doğum yaptı 2 kilo fazlası kalmış sadce.inşallah bizde oluruzda da göbüşler az da olsa gider:)
geçmiş olsun aman dikkat yavrucaklar çok hassas
galiba seninle meslektaşız işe başlıcam nöbetim var demişsin ilk 1 yıl süt iznin var nöbet olmaması lazım
Bu arada evde avil surup vardi aksam ondan verdim cok sukur gecmis alerjisi:))geçmiş olsun aman dikkat yavrucaklar çok hassas
galiba seninle meslektaşız işe başlıcam nöbetim var demişsin ilk 1 yıl süt iznin var nöbet olmaması lazım
bende yaptım oluşuma çizelge teşekürler canım :)
sweetnurse.F.A çok teşekkür ederim.Umarım olmuştur...
Hmm.hemsireyim ben sende hemsiresin galiba:))
Nobet yazilmazsa normal mesai yapmam gerekecek.o da hastane icinde calismami gerektirecek ama ben hastane ici istemiyorum.112 de ambulansta calisiyorum canim.sen nerde calisiyosun?
ben hamile kadığımdan 5 kilo eksiğim inşallah regliylede 2-3 kilo giderse deymeyin keyfime :))) zayıflamak için çocuk yaparım bundan sonrabide bugün adet sancısı gibi sancılandım bayaa belim karnım falan ağrıdı laf aramızda azcık şoma ağazlıyımdır. :))
kızlar siz tecrübelisiniz
bebeğime polar battaniye mi alayım
peluş fermuarlı kundak gibi olanlardan mı başına kapşon gibi de oluyor ?
penye var 1 tane 1 tane daha alırım
2 tane de örme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?