2011 Eylül Anneleri

Aynen yaaa:)))birde ayin 20 sinde ise basliycam gece nobetim de var.naapacak bilmiyorum

senin bebeğinin menüsüde gayet iyi canım, bişey soracam sana rezeneyi aktardan mı alıp veriyorsun yoksa şu milupanın humananın rezene çaylarından mı bende rezene vermek istiyorum benim oğlum biberon almıyor o yüzden pek meyve suyu içmiyor ancak püre olarak verebiliyorum

benim oğlum yaklaşık 1 haftadır ille beni kucağından indirme diyor gece memedeyken...yatağına koyuyorum ağlıyor 5 dk. sonra kucağıma laınca susuyor uyuyor hemen alıştı galiba...ayrıca saat başı uyanıyor ve hep mızır mızır gece boyunca...

Kizlar aranizda hala regl olmayan var mi?bende hala tik yok yaaa

ay bende sorcam sorcam unutuyorum bende 22 eylülde doğum yaptım hala regli olmadım. emzirmeyle alakalıymış regli ben ek gıdayı sadece akşamları doyacak kadar veriyorum geri kalanı hep anne sütü sanırım ondan olmadım. çokta rahat gerçi böyle. ama regl oluncada birkaç kilo ve biraz göbek gidiyo diyolar :))

diş çıkarıyo olabilir canım benimkide hep kucak istiyo diş çıkarırken yatağa koyuyorum hoop uyanıyo. sanırım yine diş geliyo patlamış mısır gibiler mübarek bi rahat edemedi. bide diş gıcırdatmaya başladı. o yaptıkça benim içim fena oluyo yaaa

ne güzel işte ben hemen regl oldum.bu arada mesajlarının sonunda bebeğin kaç aylık görünüyor onu nasıl yaptın?

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler-6.html

evet yaaa bende duydum.arkadaşım benden 1 ay önce doğum yaptı 2 kilo fazlası kalmış sadce.inşallah bizde oluruzda da göbüşler az da olsa gider:)

Arkadaşlar ben de 2011 eylül annesiyim.Ben sadece emzirmeme rağmen doğumdan 4 ay sonra adet oldum.Adet olmadan önce kilolar daha hızlı gidiyordu, adet olduktan sonra kilo vermem yavaşladı. Eski kiloma sadece 1 kg kaldı ama göbek biraz kalacak heralde

slm kızlar.bebeğime sabah yenidünya vermiştim.yani eline oyalansın diye 1 tane.o da alerji yaptı yavruma.kıpkırmızı olmuş bütün vücudu.aman dikkAt edin vermeyin bebişlerinize...

Son düzenleme:
slm kızlar.bebeğime sabah yenidünya vermiştim.yani eline oyalansın diye 1 tane.o da alerji yaptı yavruma.kıpkırmızı olmuş bütün vücudu.aman dikkAt edin vermeyin bebişlerinize...

geçmiş olsun aman dikkat yavrucaklar çok hassas
galiba seninle meslektaşız işe başlıcam nöbetim var demişsin ilk 1 yıl süt iznin var nöbet olmaması lazım

ben hamile kadığımdan 5 kilo eksiğim inşallah regliylede 2-3 kilo giderse deymeyin keyfime :))) zayıflamak için çocuk yaparım bundan sonra bide bugün adet sancısı gibi sancılandım bayaa belim karnım falan ağrıdı laf aramızda azcık şoma ağazlıyımdır. :))

galiba seninle meslektaşız işe başlıcam nöbetim var demişsin ilk 1 yıl süt iznin var nöbet olmaması lazım

Hmm.hemsireyim ben sende hemsiresin galiba:))
Nobet yazilmazsa normal mesai yapmam gerekecek.o da hastane icinde calismami gerektirecek ama ben hastane ici istemiyorum.112 de ambulansta calisiyorum canim.sen nerde calisiyosun?

Bu arada evde avil surup vardi aksam ondan verdim cok sukur gecmis alerjisi:))

bende yaptım oluşuma çizelge teşekürler canım :)

sweetnurse.F.A çok teşekkür ederim.Umarım olmuştur...

Rica ederim cok guzel olmus ikinizin cizelgesi de:))

kızlar siz tecrübelisiniz
bebeğime polar battaniye mi alayım
peluş fermuarlı kundak gibi olanlardan mı başına kapşon gibi de oluyor ?
penye var 1 tane 1 tane daha alırım
2 tane de örme var

ne güzel ya benim hala 5 kilo fazlam var göbek de yanında hediyesi
nasıl verdin canım ya bu kiloları
bende bu ay 3. yü oldum darısı başınıza

kızlar siz tecrübelisiniz
bebeğime polar battaniye mi alayım
peluş fermuarlı kundak gibi olanlardan mı başına kapşon gibi de oluyor ?
penye var 1 tane 1 tane daha alırım
2 tane de örme var

bol bol penye battaniye al ev kaloriferliyse çok iyi oluyo bizde 4 tane var yetiyo
fermuarlı olandan arkadas tavsiyesiyle aldım hiç kullanışlı değil
peluş olanlar varyahani üzeri boncuklu gibi onu çok kullandık
ne zaman doğacak bebeğin allah hayırlısıysa kucağına almayı nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…