kızlar siz tecrübelisiniz
bebeğime polar battaniye mi alayım
peluş fermuarlı kundak gibi olanlardan mı başına kapşon gibi de oluyor ?
penye var 1 tane 1 tane daha alırım
2 tane de örme var
ne güzel ya benim hala 5 kilo fazlam var göbek de yanında hediyesi
nasıl verdin canım ya bu kiloları
bende bu ay 3. yü oldum darısı başınıza
kızlar siz tecrübelisiniz
bebeğime polar battaniye mi alayım
peluş fermuarlı kundak gibi olanlardan mı başına kapşon gibi de oluyor ?
penye var 1 tane 1 tane daha alırım
2 tane de örme var
bol bol penye battaniye al ev kaloriferliyse çok iyi oluyo bizde 4 tane var yetiyo
fermuarlı olandan arkadas tavsiyesiyle aldım hiç kullanışlı değil
peluş olanlar varyahani üzeri boncuklu gibi onu çok kullandık
ne zaman doğacak bebeğin allah hayırlısıysa kucağına almayı nasip eder inş
canım yaz geldi isilik oolur yavrucak. hee ilerde kullanırım diyosN. fermuarlı peluşlar var kundak şeklinde açılıncada beşik ebatında battaniye oluyo
canım ben fermuarlı battaniyeyi çok kullandım ve çok memnundum,çünkü diğerlerii toplanıyo fermuarlı toplanmıyo,eylülde doğacak bizimkiler gibi ,o zaman fermuarlı mutlaka al ,Allah kazasız kucağına almayı nasip etsin ,dünyanın en tatlı bıdığına hazır ol :)
boncuklu gibi derken onu anlamadım canım
eylülde doğacak canım
penye evet biraz daha alayım
yok canım eylülde doğacak
kış bebeği yani :)
evet o fermuarlı peluşları gördüm hoşuma gitti
boyu iyi olur demi yani küçük değil
eylülde doğacak evet canım:)
inşallh kazasız belasız kucağım alrım meleğimi
allah siszinkilere de sağlık ve uzun ömür versin
merhaba güzel anneler, nasıl gidiyor bebişlerle hayat?...misler onlar missss...Allah onları bizlere bağışlasın inşallah....
benim bayadır kafama takılan bi soru var size sorayım dedim dr.a sormayı unutmuşum...balık vermeyi düşünüyorum oğluma fakat balık yedikten sonra veya önce bi şekilde oğlum meme emmek isteyecek sonuçta süt yani acaba bişey olur mu? öyle olursa nasıl verecem ki siz bi akıl verin...birde dr. bana ciğer verebilirsin dedi 22 eylül doğumlu oğlum benim...
bu arada gece yatmıyoruz hala 15 dk. taş çatlasa saatte bir ağlamalar gece gece kucağıma alınca susuyor dişide çıkamadı daha...
merhaba güzel anneler, nasıl gidiyor bebişlerle hayat?...misler onlar missss...Allah onları bizlere bağışlasın inşallah....
benim bayadır kafama takılan bi soru var size sorayım dedim dr.a sormayı unutmuşum...balık vermeyi düşünüyorum oğluma fakat balık yedikten sonra veya önce bi şekilde oğlum meme emmek isteyecek sonuçta süt yani acaba bişey olur mu? öyle olursa nasıl verecem ki siz bi akıl verin...birde dr. bana ciğer verebilirsin dedi 22 eylül doğumlu oğlum benim...
bu arada gece yatmıyoruz hala 15 dk. taş çatlasa saatte bir ağlamalar gece gece kucağıma alınca susuyor dişide çıkamadı daha...
olum 2 gün 37.5 derece ateşliydi sonra dün sabah 39 derce oldu ateşi. hemen hastaneye götürdük. fitil verip kan ve idrar tahlili yapıldı. şükür tahliller temiz çıktı. doktor hemen antibiyotik yazdı kullanmasak olmazmı dedim. boğazlarında hafif kızarıklık gördüm dedi.kullansan iyi olur dedi.
eve geldim eşime dedim kullanmıycam antibiyotik oda sen bilirsin bidaha ateşi çıkarsa fitil verip antibiyotiğe geçersin dedi. neden böle bi karar aldım. çünkü bebeğimin iştahı çok iyiydi oyun oynuyo emiyo yemek yiyodu. ve baktımki sürekli biyerimizi ısırıyo üst iki dişi kabarmış resmen mor. akşam üzeri yine ateş 37.5 oluyodu ateş düşürücüyüde içmedi çıkardı hep bende sirkeli suyla düşürdüm ateşini. bukadar hırpalanmadan sonra sabaha kadar aralıksız uyudu tabi ben 2 gün uykusuz kaldım.
çok şükür atlattık demekki boğaz enfeksiyonu değil, diş miş sorun. anlamıyorum şu doktorları gereksiz yere el kadar çocuğa antibiyotik verecektim. okadar muayne ettide bi dişine bakamadı haspam. bide sordum dişten dolayı olabilirmi diye.
yani kızlar emin değilseniz sakın 1 doktorun demesiyle antibiyotiğe başlamayın. ben bebeğmin boğaz enfeksiyonu olmadığına emin olduğumdan böyle davrandım ama siz emin olmazsanız ikinci bi doktora danışın.
geçmiş olsun canım iyi yapmışsın vermemekle antibiyotiği
ateş düşürücü şurup içiremezsen fitil koyduruyorsa fitil daha iyi oluyor inş bi daha çıkmaz ateşi
inşallah canım ama sabhtan beri gayet iyi arada çığlığı basıyo dişi acıyınca ama hastanelerden sanırım ben hastalanıyorum şimdi boğazlarım ağrıyo inşallah geçmez oğluma. şimdi şeytan diyo al o antibiyotiği yazan doktorun kafasında kır sonrada tv de doktorlar dayak neden yiyo derler.
canım ben balık verdiğimde daha 6 aylıktı bişey olmadı çok şükür ama balıkçı sağolsun günlük balık gösteriyo ona göre veriyorum. zaten balık bayat değilse süt dokunmaz. ama anne sütü için bişey diyemiycem. sana şunu söyliyim balık üstüne sütün bir zararı yoktur ama balığın bayat ise süt vücudu uyarır yani sütten değil balıktan zehirlenmiş olursun. malum küçk olduğundan günlük balık şart. eğer mümkünse bebeğine olta balığı al mesela istavrit çünkü balık sezonu bitti ve balıkçılarda taze balık yok.hee olta balığını nasıl anlarım dersen hani bazı balıkçılarda leğene yada akvaryuma istavrit koyarlar canlı işte onlar olta balığı. çiftlik balığı vedip balığıda verme
benim oğlumda 22 eylül doğumlu. doktor ne ciğeri dedi büyük hayvan ciğerimi.
bende ilk kez geçen hafta verdim balık
1 saat sonra emzirdim bişey olmadı allaha şükür
hakılısın canım, dr. çipura, levrek verebileceğimi söyledi..milupaya sordum onlarda lüfer, somon mevsimine göre hangisiyse dediler...bende istiyorum istavrit vermeyi inşallah taze balık bulabilirim....
Dra ben sordum ciğeri, ver tabi dedi fakat sormamışım ne ciğeri olduğunu ama netten baktım kuzu ciğeri falan var bazı yerlerde de tavuk ciğeri yazıyor ama tavuklar sağlıksız geliyor bana ben kuzu ciğeri vermeyi düşünüyorum...bizim dişimizde çıkmadı daha hiç çok huysuzuz bu aralar...bebişinede geçmiş olsun bende bu hafta 39 derece ateşle grip atlattım çok şükür oğluma bişey olmadı aman tek onlara bişey olmasın...Allah sağlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?