2011 Eylül Anneleri

arkadaşlar hepimizin ANNELER günü kutlu olsun...bebişerimizle nice senelere inş...bnm ilk anneler günüm ve çok müthiş bi duyguymuş helede onun elinden çiçek almak yok böyle güzel bi duygu heraldee:)))

arkadaşlar hepimizin ANNELER günü kutlu olsun...bebişerimizle nice senelere inş...bnm ilk anneler günüm ve çok müthiş bi duyguymuş helede onun elinden çiçek almak yok böyle güzel bi duygu heraldee:)))

evet yaaa süper bi duygu...Allah isteyen herkese bugünleri nasip etsin inş.bende herkesin anneler gününü kutluyorum...

selam kızlar benim bebeğim 7,5 aylık ve hala desteksiz oturamıyor sizce doktora götürmem gerekiyor mu.sizin bebişler ne alemde

kızlar benım kzım bı kac gundur huysuz gece uykuları yok bıde atesı oluyo acaba dıs mı cıkarıyo ..:26:

canım geçen bizdede oldu ateş 39 olunca doktora götürdük. kan ve idrarda bişi yoktu hastanede fitil verdiler. doktor boğazlarında kızarıklık var dedi antibiyotik verdi ama kullanmadım sirkeli suyla gece tekrar çıkan ateşi indirdim çok şükür. şimdide ishal. 4 diş çıkardık hiç ateş olmadı ama bu seferkiler ateşte ishalde yaptı. üstelik dün inanılmaz kustu ikikere yıkamak zorunda kaldım. bende dişe yoruyorum ama yarında ishal olursa kaka tahlili yaptırıcam nolur nolmaz.

selam kızlar benim bebeğim 7,5 aylık ve hala desteksiz oturamıyor sizce doktora götürmem gerekiyor mu.sizin bebişler ne alemde

canım şimdi netten baktım sen de bakmışsındır ,8. aya kadar desteksiz oturmalılarmış ,benimki maşallah çok erken başladı oturmaya yatmayı hiç sevmiyordu ben de önce kucağımda az az oturtuyordum sonra destekli koltukta oturtmaya başladım ,sonra yere koydum etrafına yastıklar koydum düşsede onlara düşüyordu acımıyordu bir yeri ve en bence en önemli sebeplerden biri de yürüteç almadım ,emeklemesi, oturması , koltuk kenarlarında yürümesi çok erken oldu maşallah ,yürüteç bunları geciktiriyor çünkü

istersen 2 hafta daha bekle ,sonra yine oturmazsa bi götür bi sorun olduğunu sanmıyorum sonuçta bebekten bebeğe değişir ama için rahatlar en azından .
yere de koymayı unutma annesi :))))

Son düzenleme:
hıııı bu arada benim oğluşum annesine yüzük almış (baba destekli :)))) ) çok güzel bi duygu ya Allah ım onlara sağlık ,mutluluk ,akıl uzun uzun ömürler versin inşallah ....

canım bebeğini koltuğun kenarına koy gün içinde ara ara o şekilde oturt.Yanında sende ol tabi.Bir süre sonra yerde oturt arkasına yanına yastık koy.göreceksin desteksiz oturduğunu.Benim oğlumda biraz tembeldi bu konuda.Sana yazdıklarımı yaptım şuan desteksiz oturuyor çok şükür.

valla yürüteç bizim hiç bişeyimizi geciktirmedi başta çok tereddüt ettim ama 7 aylıkken koltuğa tutunup kendisi kalkmaya başladı. çocuklara hareket edecek ortam sağlamak şart. 4. aydan sonra bebeğini yerde tutan annelerin bebekleri oturma emekleme ve ayağa kalkmada daha hızlı oluyo sanırım. ama emeklemeyi geçip engel aşmayı öğrenince yürüteç gerekiyo yoksa tek başına bırakmak imkansız. benim lk şokum herzaman yerde duran oğlum sucu gelip ben kapıdan suyu alıpta çeri döndüğümde oğlumu ayakta koltuğa tutunmuş görmekti. tabi annemin yorumunu yazmazsam olmaz.

olmaz öyle şey sen çocuğu öyle unutup kapıya gitmişsindir dedi. alemsin annee seni seviyorumm

benım kızımda 7 5 aylık desteksız oturamıyo.nıye normal dıılmıkı?bızım komsununkı 8 5 aylık oda hep kule gıbı devrılıyo:::::)
cıcım telas yapma yaw ..

merhaba anneler..ben ocak annesiyim.bebeğim 4 aylık.oyun halısı almayı düşünüyorum ama bebeğim çabuk sıkılır diye endişe ediyorum!
sizden fikir almak istedim.oyun halısı kullanan anneler bebekleriniz kaç ayına kadar kullandı oyun halılarını.tavsiye ediyor musunuz ?benim almayı düşündüğüm buEki Görüntüle 417052

ya kızlar ben daha bebeğime kırmızı mercimek çorbası vermedim korkuyorum gaz yapar çok diye...

siz veriyor musunuz? verenler tarifini yazabilir mi ? normal mercimek çorbasından farklı mı pişiriyor sunuz?

ya kızlar ben daha bebeğime kırmızı mercimek çorbası vermedim korkuyorum gaz yapar çok diye...

siz veriyor musunuz? verenler tarifini yazabilir mi ? normal mercimek çorbasından farklı mı pişiriyor sunuz?

1 su bardağı mercimek, 1 avuç makarna, 1 avuç bulgur, 1 avuç pirinç, 1 küçük patetes, 2 orta boy soğan, bunları yeteri kadar su ile düdüklüde bişirdim. sonra blendırdan geçirdim. bebeğime verirken içine 1 tatlıkaşığı zeytinyağı koydum hatta biraz fazla oldu kalanınıda bizim için tuzlayıp soslayıp baharatladım. hee bu arada bebeğime nanede koydum. hiç gaz yapmadı.

tarifin güzel ve besleyiciymiş canım bende deneyeyim bari...kimyonda ekleyebilirsin biraz bebeğin gaz çıkartmasını kolaylaştırıyor teşekkürler...

ben ilk geçen ay verdim severek yiyor .mercimek patates havuç soğan düdüklüde pişiriyorum zeytinyagı ekliyorum onunkine gaz sorunu olmuyor şükür nohut yemeğide verdim.Kalanını baharatlayıp biz içiyoruz.

ben ilk geçen ay verdim severek yiyor .mercimek patates havuç soğan düdüklüde pişiriyorum zeytinyagı ekliyorum onunkine gaz sorunu olmuyor şükür nohut yemeğide verdim.Kalanını baharatlayıp biz içiyoruz.

bende normalde patates havuç soğan ve pirinç koyuyorum mercimek çorbasına o zaman aynı kendimize pişirdiğim gibi pişirip baharat eklemeyeyim kendimizinkine sonra eklerim...teşekkürler...

kızlar bebeklerinizi keçi yoğurdu yada portakal alerji yapan varmı ?

valla ben oğluma hep keçi sütünden yoğurt mayalıyorum aoç nin şişede keçi sütü var günlük ondan şuana kadar bişey olmadı...
portakal konusunda bişey diyemiycem ben vermiyorum karnını ağrıtır ve asitli diye...

tarifin güzel ve besleyiciymiş canım bende deneyeyim bari...kimyonda ekleyebilirsin biraz bebeğin gaz çıkartmasını kolaylaştırıyor teşekkürler...

canım unutmuşum içine iki ceviz büyüklüğündede kıyma koymuştum. kimyonda iyi fikirmiş deniycem teşekürler

kızlar bebeklerinizi keçi yoğurdu yada portakal alerji yapan varmı ?
ben ikisini de veriyorum uzun zamandır.alerji falan yapmadı:)

ben veriyorum mercimek soğan patates havuç rendeliyorum içine.bolca da kimyon koyuyorum normalden daha rahat gaz çıkarıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…