arkadaşlar hepimizin ANNELER günü kutlu olsun...bebişerimizle nice senelere inş...bnm ilk anneler günüm ve çok müthiş bi duyguymuş helede onun elinden çiçek almak yok böyle güzel bi duygu heraldee:)))
kızlar benım kzım bı kac gundur huysuz gece uykuları yok bıde atesı oluyo acaba dıs mı cıkarıyo ..:26:
selam kızlar benim bebeğim 7,5 aylık ve hala desteksiz oturamıyor sizce doktora götürmem gerekiyor mu.sizin bebişler ne alemde
selam kızlar benim bebeğim 7,5 aylık ve hala desteksiz oturamıyor sizce doktora götürmem gerekiyor mu.sizin bebişler ne alemde
ya kızlar ben daha bebeğime kırmızı mercimek çorbası vermedim korkuyorum gaz yapar çok diye...
siz veriyor musunuz? verenler tarifini yazabilir mi ? normal mercimek çorbasından farklı mı pişiriyor sunuz?
1 su bardağı mercimek, 1 avuç makarna, 1 avuç bulgur, 1 avuç pirinç, 1 küçük patetes, 2 orta boy soğan, bunları yeteri kadar su ile düdüklüde bişirdim. sonra blendırdan geçirdim. bebeğime verirken içine 1 tatlıkaşığı zeytinyağı koydum hatta biraz fazla oldu kalanınıda bizim için tuzlayıp soslayıp baharatladım. hee bu arada bebeğime nanede koydum. hiç gaz yapmadı.
ya kızlar ben daha bebeğime kırmızı mercimek çorbası vermedim korkuyorum gaz yapar çok diye...
siz veriyor musunuz? verenler tarifini yazabilir mi ? normal mercimek çorbasından farklı mı pişiriyor sunuz?
ben ilk geçen ay verdim severek yiyor .mercimek patates havuç soğan düdüklüde pişiriyorum zeytinyagı ekliyorum onunkine gaz sorunu olmuyor şükür nohut yemeğide verdim.Kalanını baharatlayıp biz içiyoruz.
kızlar bebeklerinizi keçi yoğurdu yada portakal alerji yapan varmı ?
tarifin güzel ve besleyiciymiş canım bende deneyeyim bari...kimyonda ekleyebilirsin biraz bebeğin gaz çıkartmasını kolaylaştırıyor teşekkürler...
ben ikisini de veriyorum uzun zamandır.alerji falan yapmadı:)kızlar bebeklerinizi keçi yoğurdu yada portakal alerji yapan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?