kızlar bebeklerinizi keçi yoğurdu yada portakal alerji yapan varmı ?
ya kızlar ben daha bebeğime kırmızı mercimek çorbası vermedim korkuyorum gaz yapar çok diye...
siz veriyor musunuz? verenler tarifini yazabilir mi ? normal mercimek çorbasından farklı mı pişiriyor sunuz?
merhaba kızlar..aklımı kurcalıyo acıkcası benım kızım katıyyen pütürlü yemıyor..gıc bela yersede 1 2 cay kasıgını gecmıyor 5 saat ac bıraksam da..hala blendırdan cekıyorum ..elekten gecırdıgımde yemek ıstemıyo ve sonucta agızdan burundan fıskırtırcasına kusuyo...sızler hala blendırdan mı gecıyosunuz..
sofrada parmak ucuma az yemek suyuyla ıslanmıs ekmek koyuyorum katıyyen acmıyor agznı..kı bır cok cocouk bayılır sofradan yemek yemeye..pütürlü gıda ıcın 8 . ayın donum noktası old. okudum bu donemde alısması gerekmıs yoksa zor olurmus falan..endıselenmıyor da degılım yanı ılersı ıcın
merhaba kızlar..aklımı kurcalıyo acıkcası benım kızım katıyyen pütürlü yemıyor..gıc bela yersede 1 2 cay kasıgını gecmıyor 5 saat ac bıraksam da..hala blendırdan cekıyorum ..elekten gecırdıgımde yemek ıstemıyo ve sonucta agızdan burundan fıskırtırcasına kusuyo...sızler hala blendırdan mı gecıyosunuz..
sofrada parmak ucuma az yemek suyuyla ıslanmıs ekmek koyuyorum katıyyen acmıyor agznı..kı bır cok cocouk bayılır sofradan yemek yemeye..pütürlü gıda ıcın 8 . ayın donum noktası old. okudum bu donemde alısması gerekmıs yoksa zor olurmus falan..endıselenmıyor da degılım yanı ılersı ıcın
bugün yaptım mercimek çorbasını bakalım inşallah yer mercimek, patates , havuç , soğan ve biraz bulgurla kimyon ve nane katarak düdüklüde pişirdim bebeğiminkini ayırdım kalanınıda bize baharatlayıp soslıycam...
bende blendırdan çekip veriyorum çorbalarını mesela sebze çorbası yaptığımda içindeki patates ve havuç biraz pütürlü kalıyor bazen...öğürüyor çoğu zaman...kafam karıştı benimde bak şimdi... ben oğluma çorba veriyorum hala değişik çorbaa çeşitlerinden sulu değil ama püre kıvamlı oluyor yada yoğurdun içine bazen ekmek ufalıyorum mesela ev yemeklerini çatalla ezipte veriyor musunuz? ben daha denemedim...ilk etapta kabak yemeği yapayım diyorum mesela çatalla ezip yedirsem mi ?siz neler veriyorsunuz başka?
[ı][sıze=3]kızlar bebeklerinizle hangi oyunları oynuyorsunuz? Onlara ne ve neleri öğretiyorsunuz?[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]kızlar bebeklerinizle hangi oyunları oynuyorsunuz? Onlara ne ve neleri öğretiyorsunuz?[/sıze][/ı]
benim de aklımdan geçiyodu bunu sormak canım.evt bebeklrimizin zekalarını geliştirmek için neler yapmalıyız,nasıl oyunlar oynamalıyız.şarkı söylüyorum,konuşuyorum ama farklı ne oynanabilir?
ben bay bay yapmayı,alkışlamayı ve gel gel yapmayı öğrettim.çok sevimli oluyo görmelisiniz:)
ayrıca fışfış kayıkçı oynuyoruz ellerinden tutup şarkısını söylüyorum o da öne arkaya sallanıyo falan...
merhaba arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.
portakal ve keçi yoğurdu değilmiş bizi alerji yapan.kuzunun terinden kaynaklanmış rahatladık şükür.İsilik gibi kabarcık olmuştu vücudu.
bize yasak olanlar kereviz (veriyordum bıraktım), patlıcan,çilek,kivi(veriyordum bıraktım),ananas ,dana ciğeri için 9 uncu ayın bitmesini bekle dedi ...Bunlar bizim dr umuzun önerileri.
Bebeği çok aç iken deneyin pütürlüyü bende zor geçirdim arada öğürüyor halen sabah kahvaltısında peynir ve yumurta bizim geçiş besinimiz.
Oyunlarımız gel, bay bay,alkış, kule ve iç içe geçirme oyuncaklarını ,ağız, burun, göz,kulak isimlerini öğretiyorum sadece en favorimiz gıdıklama bayılıyoruz .
ıı gunler bayanlar ben kısmetse eylul annesı olucamm alıcaklarımız konusunda bazı sıkıntılarımız oldu.. neyı kactane alıcagımızı eylul annelerıı 2o12 olarakk karar veremıyoruzz.. bende o topıgın konu sahıbıyım.. bıze bukonuda yardımcı olabılırmısınızz bılgı sahıbıı olan annelerrr..beebeklerınızee saglık sızlereede ııgunler dılıyorumm ..cvplarınız ıcın sımdıden tskler..
ıı gunler bayanlar ben kısmetse eylul annesı olucamm alıcaklarımız konusunda bazı sıkıntılarımız oldu.. neyı kactane alıcagımızı eylul annelerıı 2o12 olarakk karar veremıyoruzz.. bende o topıgın konu sahıbıyım.. bıze bukonuda yardımcı olabılırmısınızz bılgı sahıbıı olan annelerrr..beebeklerınızee saglık sızlereede ııgunler dılıyorumm ..cvplarınız ıcın sımdıden tskler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?