2011 Eylül Anneleri

malum bebekleriniz kış bebekleri olacak ve genellikle patikli tarzı tulumlar giydireceksiniz o yüzden fazla almamanızı tavsiye ediyorum. çünkü çok çabuk büyüyorlar patik kısımları olmuyor bol bol çıtçıtlı badi almıştım ben atlet tarzı olanlardan mother care de 7'Lİ OLARAK SATILIYOR YARIM KOLLU ALMIŞTIM ÇÜNKÜ PRİMA PREMİUM CARE kullanmama rağmen kakası taşıyordu beline kadar cıvık olarak ve içi dahil bütün badileri batıyordu en büyük tavsiyem bu olur birde pişik kremi ilk günden sürmenizi tavsiye ediyorum ben sebamed kullandım pişik önleyici çok şükür bebeğimin poposu hiç pişmedi ek gıdalara geçişte biraz kızarıklık oldu kremi bulamamıştık şu an bulduk tekrar sürüyorum bu da benden tavsiye...bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almanızı temenni ediyorum...

evet canım benim oğlumda seviyor dediğin tarif gibi yapıoyorum havuç bulgur veya pirinçte koyuyorum yada 1 adet kabukları soyulmuş domates...

bende geçen tavuğu didikledim elimle verdim 4-5 parça yedi...ben oğluma köfte yapmak istiyorum içine sadece soğan rendeleyim biraz kimyon ve nane koyup fırında veya tavada yağsız pişreyim diyorum bakalık deniyecem birde ben milupaya sordum şuan 1 adet küçük tuzsuz ağır baharatları olmayan dolma yiyebilirlermiş ben bazen pilavda veriyorum bir iki tadımlık

teşekürler kızlar geçen gün dışarıda güneş terletip rüzgar üşütüyodu b,raz dışarı çıkarayım dedim ya ondan yada pimpirikliliğim yüzünden çocuğu hastaneye götürdüm gaita testi için yada hastanede kaptı. zaten doktorda önemli bi sorun yokken hastaneye getirme çocuğunu salgın var demişti ( gündüz hiç uyku yok gecede yarım saatte bir kalkıyo burnusu tıkanıyo bide ben patladı sanıyodum ama 6. dişte patlamış şimdi farkettim. 4 ylıktan bu yana diş sancısı çekiyo oğluşum ya biri bitmeden diğeri. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.

canım kendinize köfte yaparken biber ve yumurta beyazı hariç herşeyi koyup köfteyi yoğurup bebeğininkini ayırıp sonra sizinkine yumurta beyazı, biber ve tuzu ekleyebilirsin.

canım benim oğlum 21 eylül doğumlu babası aldı geçenlerde çok seviyo yemeğini bile üzerinde yiyiyor çok rahat öyle bi dalıyorki içindeki oyuncaklara evei temizliyorum bende o oynarken tavsiye ederim

bugün annem kıymalı kabak dolması yapıcaktı yaptığı içe salça biber tuz koymadan yarım kabak oğluma doldurdu sonra kalanına biber ve tuz salça koyarak bize yaptı aynı tencerede en üste koyarak pişirdi. yanında yoğurtla oğlum afiyetle yedi. öleki kızlar azındaki lokma bitince yenisini vermem için çığlık attı resmen. doyuyo belliki kendini sağa sola geriyo ama tabağı bitirdi çok güldük haline. bu arada oğlumun resimlerini bi ajansa yolladım ve dün olumlu mesaj geldi şimdi bizi çağırıyolar. ama iyice araştırıcam.

bende geçen gün oğluma dolma yaptım çok sevdi.Bugünde babasıyla kahvaltı yaparken o da yürüteçle geziyo yanımızda bir lokma peynir veriyorum ağzına gidiyor geziniyor peynir bitince geliyor yanıma domatesin suyuna ekmek banıp veriyorum gidiyor yiyor ağzındaki bitince yine geliyor yanıma çok komikti.Oğluşuna maaşallah burada da koy bir kaç resim bizde görelim.

bende geçen gün biber dolması yedirdiim prensesim bayıldı bi tane biber dolmasını afiyetle mideye indirdi ama ben ayrı pişirmedm bizim yediğimz gibi salçalı baharatlı yedi baharatlı yemekleri çok severek yiyor mesela kısıra bayılıo :))artık bizmle birlkte yemek yiyor kızımız biz ne yersek onada yediriyorum

senin oluşunada malallah canım bak koyuyorum resimleri hatta herkes koysun bebişini. hastalığını sağlığını yediğini içtiğini hep konuşuyoruz ama göremiyoz bebişleri.

Eklentiler

• $DSCF2958 - Kopya.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

canım yaaaa tosununa maşallah gerçekten çok tatlı.Ben onun galatasaraylı önlüğünü yerim.Bende oğlumu koyayım bakayım fotoğraf koymayı becerebilecekmiyim.

bu da benim çekik gözlü oğlum EGE

Eklentiler

• $.................................................webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $Resim1.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…