kısssslarrr oluşum hasta oldu burnusu akıyooo((((((
ıı gunler bayanlar ben kısmetse eylul annesı olucamm alıcaklarımız konusunda bazı sıkıntılarımız oldu.. neyı kactane alıcagımızı eylul annelerıı 2o12 olarakk karar veremıyoruzz.. bende o topıgın konu sahıbıyım.. bıze bukonuda yardımcı olabılırmısınızz bılgı sahıbıı olan annelerrr..beebeklerınızee saglık sızlereede ııgunler dılıyorumm ..cvplarınız ıcın sımdıden tskler..
ben mesela bugün kuru fasulye yapmıştım suyuna ekmek banarak verdim. çorbasını öle tamamen öğütmüyorum. parçacıklar oluyo içinde. bazen ekmekde doğruyorum. balık yerken balığı elimle didikleyerek veriyorum. köfte ve tavuğuda öyle.
elmayı rendelediğimde suyunu süzüp değilde posasıyla suyu karıştırarak veriyorum.
bu arada genelde oğlumun severek yediği yemeği yazıyım.
kabak 1/4
bir küçük patetes.
4 bezelye içi.
1 cevz büyüklüğünde kıyma.
bunları hep beraber suda haşlıyorum. sonra kendi suyundan yeteri kadar ekleyerek çatalla ezip bir tatlı kaşığıda zeytin yağı koyuyorum. kıvamıda bizim yediğimiz püreden biraz daha cıvık oluyo. bezelyelerin kabuklarını öle ayırmıyorum ama iyice eziyorum kabuklarınıda yediriyorum.
bunu sevmesinin nedeni bence bezelye hafif şekerli bi tad veriyo.
1 kase falan oluyo.
kısssslarrr oluşum hasta oldu burnusu akıyooo((((((
evet canım benim oğlumda seviyor dediğin tarif gibi yapıoyorum havuç bulgur veya pirinçte koyuyorum yada 1 adet kabukları soyulmuş domates...
bende geçen tavuğu didikledim elimle verdim 4-5 parça yedi...ben oğluma köfte yapmak istiyorum içine sadece soğan rendeleyim biraz kimyon ve nane koyup fırında veya tavada yağsız pişreyim diyorum bakalık deniyecem birde ben milupaya sordum şuan 1 adet küçük tuzsuz ağır baharatları olmayan dolma yiyebilirlermiş ben bazen pilavda veriyorum bir iki tadımlık
merhaba anneler..ben ocak annesiyim.bebeğim 4 aylık.oyun halısı almayı düşünüyorum ama bebeğim çabuk sıkılır diye endişe ediyorum!
sizden fikir almak istedim.oyun halısı kullanan anneler bebekleriniz kaç ayına kadar kullandı oyun halılarını.tavsiye ediyor musunuz ?benim almayı düşündüğüm buEki Görüntüle 417052
bugün annem kıymalı kabak dolması yapıcaktı yaptığı içe salça biber tuz koymadan yarım kabak oğluma doldurdu sonra kalanına biber ve tuz salça koyarak bize yaptı aynı tencerede en üste koyarak pişirdi. yanında yoğurtla oğlum afiyetle yedi. öleki kızlar azındaki lokma bitince yenisini vermem için çığlık attı resmen. doyuyo belliki kendini sağa sola geriyo ama tabağı bitirdi çok güldük haline. bu arada oğlumun resimlerini bi ajansa yolladım ve dün olumlu mesaj geldi şimdi bizi çağırıyolar. ama iyice araştırıcam.
bende geçen gün oğluma dolma yaptım çok sevdi.Bugünde babasıyla kahvaltı yaparken o da yürüteçle geziyo yanımızda bir lokma peynir veriyorum ağzına gidiyor geziniyor peynir bitince geliyor yanıma domatesin suyuna ekmek banıp veriyorum gidiyor yiyor ağzındaki bitince yine geliyor yanıma çok komikti.Oğluşuna maaşallahburada da koy bir kaç resim bizde görelim.
senin oluşunada malallahcanım bak koyuyorum resimleri hatta herkes koysun bebişini. hastalığını sağlığını yediğini içtiğini hep konuşuyoruz ama göremiyoz bebişleri.
Eki Görüntüle 429055Eki Görüntüle 429056 Eki Görüntüle 429057 Eki Görüntüle 429058 Eki Görüntüle 429059
bu da benim çekik gözlü oğlum EGE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?