arkadaşlar günaydın
ya ben oğluşuma su içiremiyorum ,ilk başta bardakta içerek başladı ,bi ara çok güzel içiyordu sonra bıraktı ,anne sütü aldığı için biberondan da içemiyor ,eczaneden su için bardak aldım ucu böyle yassı damaklı memeye benziyor ama biraz daha sert ,neyse onunla vermeye çalıştım yine almıyor ,anne sütü alıyor ama sonuçta ek gıdaya alıyor daha fazla su içmesi lazım ,napayım ?idrarını yapıyor ama öyle çok değil su içmediği için vala korkuyorum böbrekleri zarar görecek diye
canım birkeresinde tarifle yaptım çok katı olmuşu o yüzden busefer elmayı cam rendeyle rendeleyip suyunuda posasınıda tencereye koydum bir yemek kaşığı irmik birazda su koydum. su yu gözüme az geldikçe çoğalttım ama. 5 dk falan kaynatıp kapağını kaptım 5 dk da öle bekledi. sonra kaseye alıncada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum. kıvamınıda yoğurt gibi yumuşak yaptım.
arkadaşlar günaydın
ya ben oğluşuma su içiremiyorum ,ilk başta bardakta içerek başladı ,bi ara çok güzel içiyordu sonra bıraktı ,anne sütü aldığı için biberondan da içemiyor ,eczaneden su için bardak aldım ucu böyle yassı damaklı memeye benziyor ama biraz daha sert ,neyse onunla vermeye çalıştım yine almıyor ,anne sütü alıyor ama sonuçta ek gıdaya alıyor daha fazla su içmesi lazım ,napayım ?idrarını yapıyor ama öyle çok değil su içmediği için vala korkuyorum böbrekleri zarar görecek diye
günaydın kızlar
bende eylül annesiyim belki hatırlayanınız olur
su içirmek için ben bir tavsiyede bulunayım
benimde oğlum pek içemiyordu bardaktan vs;
bende başladım nasıl su içirebilirim hangi ürün kullanışlı olur diye araştırma yapmaya
ufak suluk bardaklar hoşuma gitmedi marketteki sulukların üzerlerini okumaya başladım tek tek baya bir zamanımı aldı yanlız :)
bebedor un ucu silikonlu kamışlı büyük suluğu hoşuma gitti onu aldım. hem kapaklı üst kısmı yuvarlak ve ucu silikonlu olduğu için
meme emer gibi hemen başladı benim oğlum su içmeye 6 aydan sonra çok rahatlıkla içebiliyor yanlız su biraz fazla geldiği için ilk zamanlar
nefes kontrolü yapamıyor ama sonra alışıyor hemde zevkle içiyor
birde ben önüne koyuyorum suluğu kendi alıp içiyor ben tutunca pek istemiyor kendi işini kendi görecek yani :))
canım benim oğlumda su içmiyordu hiç önceden şu an bile az içiyor ama ben her yemekte araya sıkıştırıp vermeye çalışıyorum alışsın diye benim denemediğim biberon ve suluk kalmadı hiç birini almadı şu hayat suyun 6 lı satılan bebek suyu var onun suluk başlığıyla içirmeye başladım sonra birgün eczanede wee diye bir marka gördüm aynı içirdiğim hayat suyun suluk başı gibi fakat silikondu birde onu deneyeyim dedim aldım ve oğlum şimdi ondan yavaş yavaş içiyor 2-3 yudum alıp bırakıyor yemek aralarında ama o bile yeter almamasındansa bu şekilde sık sık vermeye çalışıyorum şimdi o suluktan bir tane daha alıcam meyve suyu vermek için çünkü benim oğlum hiç biberon almadı anne sütü alıyor hep o yüzden doğru düzgün ne meyve suyu ne ayran ne de içecek verebildim fikir olsun diye söyleyeyim dedim...
Eki Görüntüle 436641
teşekkürler canım ya ama bu biberonu yeni aldım ben de ama yine içmiyor ucuyla dişlerini kaşıyor ,bende de aynı dert var ya biberonla içemediği için ben de meyve suyu veremiyorum anne sütü aldığı için benimki de bilemiyor canım oğlum biberonlardan içmeyi ,ya bardaktan ne güzel içiyordu 6 aylıkken millete söyledim nazar mı değdi ne :)
teşekkürler canım ya ama bu biberonu yeni aldım ben de ama yine içmiyor ucuyla dişlerini kaşıyor ,bende de aynı dert var ya biberonla içemediği için ben de meyve suyu veremiyorum anne sütü aldığı için benimki de bilemiyor canım oğlum biberonlardan içmeyi ,ya bardaktan ne güzel içiyordu 6 aylıkken millete söyledim nazar mı değdi ne :)
benim oğlumda bardaktanda şişedende içiyo ama bazen genzine kaçıyo yada üstü ıslanıyo kendi tutup içmek istediğinden kontrolde edemiyo bende kaşıkla veriyorum ama yemek gibi değil kaşığı azının ucuna tutuyorum kuş gibi hüpürdeterek çekiyo suyu. biberon emzik falan da kullanmıyo.
bizimki emzik delisi...birde tersini düzünü biliyor ters oluncaçeviriyor kerata :)))
bugün hayatın bebek suyunu içirdim ilk başta anlamadı nasıl içiceğini sonra çekti suyu yutunca çok sevindi bana bakıp gülüp tekrear içti. alem yaaaaaa... öle inanılmaz bişeymiş tepkisi veriyoki sanırsın atomu bölmüş kerata
Kızlar bebeğim bikaç gündür günde 3 kere kaka yapıyo bazen katı bazen cıvık ama geneli cıvık ,hatta dün bi bezi ishaldi devam edecek diye çok korktum çok şükür devam etmedi ama günde 3 çok değil mi ,sadece anne sütü aldığı dönemde 6-7 kere bile olabilir diyodu doktorlar da ama şimdi ek gıda alıyor 3 çok gibi geldi bana,mutfak ve hol fayans gidiyo hep fayansın üstüne acaba üşütüyo mu ,böyle kaka yapıyo mu sizinkilerde doktora götüreyim mi ?
Kızlar bebeğim bikaç gündür günde 3 kere kaka yapıyo bazen katı bazen cıvık ama geneli cıvık ,hatta dün bi bezi ishaldi devam edecek diye çok korktum çok şükür devam etmedi ama günde 3 çok değil mi ,sadece anne sütü aldığı dönemde 6-7 kere bile olabilir diyodu doktorlar da ama şimdi ek gıda alıyor 3 çok gibi geldi bana,mutfak ve hol fayans gidiyo hep fayansın üstüne acaba üşütüyo mu ,böyle kaka yapıyo mu sizinkilerde doktora götüreyim mi ?
teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için ya biliyorum su çok önemli ama nasıl çok çok içiricem ya ,dün yine su içsin diye başka bişi aldım yine içmiyo dişlerini kaşıyo ,ne zaman öğrenecekler su içmeyi üzülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?