sağolun yaa en azından benimle aynı problemi yaşayan varmışama sizce doktora götürmelimiyim ssağlık ocağı bana pek güvenilir gelmiyor
Merhaba arkadaşlar, ben Kasım annesiyim size birşey sormak istiyorum umarım ilgilenirsiniz. 10 gündür sütüm azaldı sitres ve iyi beslenememe denediyle sanırım. Şimdi süt yapan şeyleri tüketmeye ve bol bol su içmeye, sitresten de uzak durmaya çalışıyorum sizce sütüm tekrardan çoğalır mı? Sütü azalıp tekrardan çoğalan var mı?
bugün oluşumu 9 aylık kontrolüne götürdüm 10.600 kg olmuş. ama boy aynen kalmış 76 cm. geçen sefer başkası ölçmüştü belkide yanlış ölçülmüştür dediler. kontrolümüzüde erkenden yaptık pazar sabahı yolcuyuz oluşuma beraber :)) şimdiden kocaman bi leğeni küvete çevirip denze alıştırmaya çalışıyorum. ellerini suya çırparak oynuyo :))) banyo oyuncaklarımızıda alıyoruz banyomuz artık pek bi keyifli.
bugün oluşumu 9 aylık kontrolüne götürdüm 10.600 kg olmuş. ama boy aynen kalmış 76 cm. geçen sefer başkası ölçmüştü belkide yanlış ölçülmüştür dediler. kontrolümüzüde erkenden yaptık pazar sabahı yolcuyuz oluşuma beraber :)) şimdiden kocaman bi leğeni küvete çevirip denze alıştırmaya çalışıyorum. ellerini suya çırparak oynuyo :))) banyo oyuncaklarımızıda alıyoruz banyomuz artık pek bi keyifli.
teşekürler kızlar. bu ahreketle iyi almış valla durmuyo dün babasıda bende baş edemedik artı kapalı kapıyı açıyo yaa koltuk tv ne bulursa tırmanıyo. bütün dolapları çekmeceleri açıyo bişiler buluyo etrafa atıyo. koşup duruyo evin içinde. bu arada kilosundan dolayı artık herşeyi yedirebilirmişim. bide yumurta sarısını haftada bir ver dedi.
teşekürler kızlar. bu ahreketle iyi almış valla durmuyo dün babasıda bende baş edemedik artı kapalı kapıyı açıyo yaa koltuk tv ne bulursa tırmanıyo. bütün dolapları çekmeceleri açıyo bişiler buluyo etrafa atıyo. koşup duruyo evin içinde. bu arada kilosundan dolayı artık herşeyi yedirebilirmişim. bide yumurta sarısını haftada bir ver dedi.
ben hergün veriyorum yumurta sarısı valla ... senin bebeğinde alerji mi varda haftada bir ver dedi dr. canım yumurta sarısını?
maşallah oğluna
bebekle tatil beni korkutuyor şahsen
ne yedircez oralarda bebişlere
aslında çok bunaldım tatil çok iyi gelecek zaten geçen sene de gidemedik
ben 1 yaşından sonra gitmeyi düşünüyorum en azından herşey yiyebilir o zaman
oglum 26 eylul dogumlu tatılden yenı geldık yıyecek konusu sıkıntı olmadı sabah normal kahvaltı aksamda corbalardan verdım oteldekı yada yıyebılecegı yemeklerden sıkıntı olmadı bıde denızı cok sevdı sımıtın ıcınde cırpındı durdu
bizde yarım saat sonra çıkıcaz denize bende oluşuma ördekli simit aldım bakalım içinde napıcak. bide sandelet aldım üstüne basınca vaklıyo :))) ayağnı yere vurup durdu tüm gece
oglum 26 eylul dogumlu tatılden yenı geldık yıyecek konusu sıkıntı olmadı sabah normal kahvaltı aksamda corbalardan verdım oteldekı yada yıyebılecegı yemeklerden sıkıntı olmadı bıde denızı cok sevdı sımıtın ıcınde cırpındı durdu
mol bol artba vericem başallah oğlunuza...bizde bayramda yer ayırttık ama ben tereddütlüyüm otel yemeklerinden ii bir otel fakat insan yinede çekiniyor...kahvaltı dediğiniz gibi diğer öğünlerdede çorba vericem artık...
mol bol artba vericem başallah oğlunuza...bizde bayramda yer ayırttık ama ben tereddütlüyüm otel yemeklerinden ii bir otel fakat insan yinede çekiniyor...kahvaltı dediğiniz gibi diğer öğünlerdede çorba vericem artık...
kıslar oluşum denizi çook sevdi. simidine bindiriyorum çığlıklarla gülüyo, hiç sorun çıkarmıyo ah bide kumsaldaki kumları yemeye kalkmasa :))). dün çok mızmızdı herkes nazar dedi ve bugün yeni bir dişimizin çıktığını gördük. 7. dişimizde hoşgeldi :). burda herşey organik sebzelerimizi bahçeden topluyoruz.
buraya gelirken en korktuğum şey uyku problemiydi ama evdekindende iyi durumda dün 9:30 da uyudu ertesi gün 9:30 a kadar. gün içindede 1 buçuk saat uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?