2011 Eylül Anneleri

sağolun yaa en azından benimle aynı problemi yaşayan varmışama sizce doktora götürmelimiyim ssağlık ocağı bana pek güvenilir gelmiyor

bende sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum genelde dr.umuza danışıyorum hemşire yakın çevresindeki ve okuduğu okuldaki hocaları ve dr.ları arayıp sormuş oğlu için ve onlarda normal demişler takma kafana ben 14 aylık dişi çıkmayan bebekleri duydum...

Kesinlikle humana stell-tea için ve taze soğan tüketin derim denedim çünkü...tahin pekmezde süt yapıyor fakat kiloda yapabiliyor onu çok önermem...Ayrıca bol su...

bugün oluşumu 9 aylık kontrolüne götürdüm 10.600 kg olmuş. ama boy aynen kalmış 76 cm. geçen sefer başkası ölçmüştü belkide yanlış ölçülmüştür dediler. kontrolümüzüde erkenden yaptık pazar sabahı yolcuyuz oluşuma beraber :)) şimdiden kocaman bi leğeni küvete çevirip denze alıştırmaya çalışıyorum. ellerini suya çırparak oynuyo :))) banyo oyuncaklarımızıda alıyoruz banyomuz artık pek bi keyifli.

maşallah annesi benim oğlumla aynı boydalar, biz tatile bayramda gitmeyi düşünüyoruz kısmet tabi...benim oğlumda banyoyu seviyor inşallah denizide sever havuza sokmayı düşünmüyorum mikrop kapar diye Allah korusun...sana hayırlı yolculuklar...

canım maaşallah yavruna.Bebeklerimiz ölçüleri aynı. hayırlı yolculuklar dilerim umarım güzel tatil geçirirsiniz.Bizde çarşamba yolcuyuz inşallah.

teşekürler kızlar. bu ahreketle iyi almış valla durmuyo dün babasıda bende baş edemedik artı kapalı kapıyı açıyo yaa koltuk tv ne bulursa tırmanıyo. bütün dolapları çekmeceleri açıyo bişiler buluyo etrafa atıyo. koşup duruyo evin içinde. bu arada kilosundan dolayı artık herşeyi yedirebilirmişim. bide yumurta sarısını haftada bir ver dedi.

ben hergün veriyorum yumurta sarısı valla ... senin bebeğinde alerji mi varda haftada bir ver dedi dr. canım yumurta sarısını?

maşallah oğluna
bebekle tatil beni korkutuyor şahsen
ne yedircez oralarda bebişlere
aslında çok bunaldım tatil çok iyi gelecek zaten geçen sene de gidemedik
ben 1 yaşından sonra gitmeyi düşünüyorum en azından herşey yiyebilir o zaman

vala ben nerdeyse 1 aydır çekmeceleri dolapları kitleriyle kullanıyorum zor oluyo ama elini sıkıştırmasından ,içindekileri karıştırmasından iyidir napalım bi süre böyle idare edicez

oglum 26 eylul dogumlu tatılden yenı geldık yıyecek konusu sıkıntı olmadı sabah normal kahvaltı aksamda corbalardan verdım oteldekı yada yıyebılecegı yemeklerden sıkıntı olmadı bıde denızı cok sevdı sımıtın ıcınde cırpındı durdu

ben ablamda kalıyorum canım ondan sorun olmuyo. bbek ekmeği su ve kıymasını aldım. bide buranın köy pazarı oluyo ordan sebzede alıcam zaten tam bir zeytin yağı dünyası :))) yoldada kavanoz maması verdim otobüstede emzirerek getirdim rahat oldu. zaten otobüste herkes çok sevdi kucaktan kucağa nasıl geldik anlamadım. yorgunluktan yarı yolu uyuyarak geldi. şimdi denizdede yorucam biraz :)))

bizde yarım saat sonra çıkıcaz denize bende oluşuma ördekli simit aldım bakalım içinde napıcak. bide sandelet aldım üstüne basınca vaklıyo :))) ayağnı yere vurup durdu tüm gece

bizde yarım saat sonra çıkıcaz denize bende oluşuma ördekli simit aldım bakalım içinde napıcak. bide sandelet aldım üstüne basınca vaklıyo :))) ayağnı yere vurup durdu tüm gece

iyi tatiller bizim yerimizede girin denize
denizin dibinde olmamıza rağmen daha ayak basamadık (

mol bol artba vericem başallah oğlunuza...bizde bayramda yer ayırttık ama ben tereddütlüyüm otel yemeklerinden ii bir otel fakat insan yinede çekiniyor...kahvaltı dediğiniz gibi diğer öğünlerdede çorba vericem artık...

pardon yanlış yazmışım klavye takıldı maşallah oğlunuza diyecektim :))

pardon yanlış yazmışım klavye takıldı maşallah oğlunuza diyecektim :))

kıslar oluşum denizi çook sevdi. simidine bindiriyorum çığlıklarla gülüyo, hiç sorun çıkarmıyo ah bide kumsaldaki kumları yemeye kalkmasa :))). dün çok mızmızdı herkes nazar dedi ve bugün yeni bir dişimizin çıktığını gördük. 7. dişimizde hoşgeldi :). burda herşey organik sebzelerimizi bahçeden topluyoruz.
buraya gelirken en korktuğum şey uyku problemiydi ama evdekindende iyi durumda dün 9:30 da uyudu ertesi gün 9:30 a kadar. gün içindede 1 buçuk saat uyuyo

maşallah oğluna
bizde bugün bir tanıdığa gittik köye bende onların bahçesinden kızıma sebze aldım semiz otu maydanoz bezelye
bahçeden toplamak daha zevkli hemde organik katkısız

kızlar ben oğluma pişen ev yemelerinden tuzsuz olarak verilebileceklerden veriyorum sebze çorbalarınada devam pilav makarna çoğu şeyi veriyorum fakat bu zamana kadar daha hiç nohut, k.fasulye ve yeşil mercimek vermedim nasıl vermeliyim sizler bu besinleri bebeklerinize nasıl veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…