kızlar nerelerdesiniz kimse yazmıyor
herkes tatile kaçtı herhalde
bizde bugün kızımla pikniğe gittik
kızımın 4. dişi de çıktı bu arada
Arkadaşlar merhaba
vala yanıyoruz ,her yer aynı galiba ,hep oğluşumla ilgili soruyorum bir de kendimle ilgili sorayım yabancı yok aramızda dimi yani ,
hamilelikten kalan bi sıkıntım var ve beni çok rahatsız ediyor ,hapşırınca idrar kaçırma((( sizde veya tanıdığınızda var mı bu olay ,varsa ne yaptınız doktora gitmek istiyorum ama sizlerden de bi bilgi alayım dedim
teşekkürler .....
kızlar nerelerdesiniz kimse yazmıyor
herkes tatile kaçtı herhalde
bizde bugün kızımla pikniğe gittik
kızımın 4. dişi de çıktı bu arada
MERHABA CANIM aLLAH NAZARDAN ESİRGESİN KIZNI BENİM OĞLUM 21 EYLÜL DOĞUMLU AMA DAHA DİŞ FALAN ÇIKARMADI NORMALMİ SİZCE:18:
MERHABA CANIM aLLAH NAZARDAN ESİRGESİN KIZNI BENİM OĞLUM 21 EYLÜL DOĞUMLU AMA DAHA DİŞ FALAN ÇIKARMADI NORMALMİ SİZCE:18:
ahh canım benimde oğlum 4 eylül doğumlu hala dişimiz yok.Ne zaman çıkarıcak beyefendi çok merak ediyorum
canım, benim oğlumda 22 eylül doğumlu daha 5 gün oluyor dişi çıkalı...bana hemşire oğlunun 11 aylıkken dişinin çıktığını söyledi problem olmazmış daha iyi işte dedi...hayırlısı olsun...
Merhaba arkadaşlar, ben Kasım annesiyim size birşey sormak istiyorum umarım ilgilenirsiniz. 10 gündür sütüm azaldı sitres ve iyi beslenememe denediyle sanırım. Şimdi süt yapan şeyleri tüketmeye ve bol bol su içmeye, sitresten de uzak durmaya çalışıyorum sizce sütüm tekrardan çoğalır mı? Sütü azalıp tekrardan çoğalan var mı?
canım havalar ısınınca herkes ya tatilde ya da parkta sokakta.Uzun bir kış oldu bizim için malum :)
Merhaba arkadaşlar, ben Kasım annesiyim size birşey sormak istiyorum umarım ilgilenirsiniz. 10 gündür sütüm azaldı sitres ve iyi beslenememe denediyle sanırım. Şimdi süt yapan şeyleri tüketmeye ve bol bol su içmeye, sitresten de uzak durmaya çalışıyorum sizce sütüm tekrardan çoğalır mı? Sütü azalıp tekrardan çoğalan var mı?
ayrıca bebeğinin dişi çıkmayan arkadaşlar sakın endişelenmeyin ne kadar geç o kadar iyi bençok bekledim çıksın diye 1 ay önce 2 dişimiz çıktı ama stresi bitirdi bizi
canım milupanın rezane çayını iç ,bir de arkadaşım tahin çok süt yapıyo dedi
benimde bi dönem azalmıştı hatta yok denecek duruma gelmişti. bende strese bğlamıştım. bol su içerek ve geri gelecek sütüm bu normal diye kendimi avuttum. bide malum yaz olduğu için ekstra su içmek gerekiyo. seni susatacak şeyleer yemeye çalış.
merhabalar bende 30 ağustosta doğum yaptım süt azalıp çoğalabiliyor sakın dert etmeyin ve humana still tea için en önemlisi sütüm bitecekmi diye düşünmeyin ve doktor ver demediği müddetçe mamaya sakın başlamayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?