2011 Eylül Anneleri

kızlar nerelerdesiniz kimse yazmıyor
herkes tatile kaçtı herhalde
bizde bugün kızımla pikniğe gittik
kızımın 4. dişi de çıktı bu arada

ayol ben hep burdayım ama kimse yazmayınca içimden gelmiyo napiim. yaz geldi ne fayda dışarısı terletecek kadar sıcak terli bebekleri üşütecek kadar rüzgarlı çıkamıyoruz bi iki gündür malesef dışarı. ( biz 20 ile 25 arasında giicez inş. oluşumla tatile. ilk tatilimiz birlikte çok heycanlıyım. tabi çocukla tatile gitmek için nasıl bi bavul hazırlanır orasını sormayın. nasıl götürcem onca şeyi

Arkadaşlar merhaba

vala yanıyoruz ,her yer aynı galiba ,hep oğluşumla ilgili soruyorum bir de kendimle ilgili sorayım yabancı yok aramızda dimi yani ,
hamilelikten kalan bi sıkıntım var ve beni çok rahatsız ediyor ,hapşırınca idrar kaçırma ((( sizde veya tanıdığınızda var mı bu olay ,varsa ne yaptınız doktora gitmek istiyorum ama sizlerden de bi bilgi alayım dedim
teşekkürler .....

normal doğum esnasında ıkınmadan dolayı bazen idrar kesesinde sarkma olabiliyomuş. erken teşhiste ilaçla tedavi olunup gecikince cerahi müdahale gerekiyor. diye biliyorum. üroloji bakıyo idrar yollarıyla ilgili sorunlara

MERHABA CANIM aLLAH NAZARDAN ESİRGESİN KIZNI BENİM OĞLUM 21 EYLÜL DOĞUMLU AMA DAHA DİŞ FALAN ÇIKARMADI NORMALMİ SİZCE:18:

canım, benim oğlumda 22 eylül doğumlu daha 5 gün oluyor dişi çıkalı...bana hemşire oğlunun 11 aylıkken dişinin çıktığını söyledi problem olmazmış daha iyi işte dedi...hayırlısı olsun...

sağolun yaa en azından benimle aynı problemi yaşayan varmışama sizce doktora götürmelimiyim ssağlık ocağı bana pek güvenilir gelmiyor

Merhaba arkadaşlar, ben Kasım annesiyim size birşey sormak istiyorum umarım ilgilenirsiniz. 10 gündür sütüm azaldı sitres ve iyi beslenememe denediyle sanırım. Şimdi süt yapan şeyleri tüketmeye ve bol bol su içmeye, sitresten de uzak durmaya çalışıyorum sizce sütüm tekrardan çoğalır mı? Sütü azalıp tekrardan çoğalan var mı?

MERHABA CANIM aLLAH NAZARDAN ESİRGESİN KIZNI BENİM OĞLUM 21 EYLÜL DOĞUMLU AMA DAHA DİŞ FALAN ÇIKARMADI NORMALMİ SİZCE:18:

Merhaba canım

benim komşumun ilk oğlunun dişi 11 aylıkken çıkmış,şimdi 10,5 aylık oğlu var onun da hala dişi yok büyük ihtimalle abisi gibi 11 aylık çıkacak ,üzülme hiç geç çıkan çocuklar da var

canım milupanın rezane çayını iç ,bir de arkadaşım tahin çok süt yapıyo dedi

arkadaşlar diş konusunda bütün bebekler farklı oluyor
benim kızımınkiler 6 aylıkken başladı çıkmaya
yeğenim 11 aylık daha yeni çıkardı alt dişlerini
kıyaslamamak gerek sonuçta hepsinin genetik yapısı farklı aileye çekiyorlar
ailede geç diş çıkaran varsa geç çıkıyor

benimde bi dönem azalmıştı hatta yok denecek duruma gelmişti. bende strese bğlamıştım. bol su içerek ve geri gelecek sütüm bu normal diye kendimi avuttum. bide malum yaz olduğu için ekstra su içmek gerekiyo. seni susatacak şeyleer yemeye çalış.

merhabalar bende 30 ağustosta doğum yaptım süt azalıp çoğalabiliyor sakın dert etmeyin ve humana still tea için en önemlisi sütüm bitecekmi diye düşünmeyin ve doktor ver demediği müddetçe mamaya sakın başlamayın derim

ayrıca bebeğinin dişi çıkmayan arkadaşlar sakın endişelenmeyin ne kadar geç o kadar iyi bençok bekledim çıksın diye 1 ay önce 2 dişimiz çıktı ama stresi bitirdi bizi

ayrıca bebeğinin dişi çıkmayan arkadaşlar sakın endişelenmeyin ne kadar geç o kadar iyi bençok bekledim çıksın diye 1 ay önce 2 dişimiz çıktı ama stresi bitirdi bizi

haklısın sevborcum bizim 3.diş çıktı herşeyiyle değişti minik oğlum

canım milupanın rezane çayını iç ,bir de arkadaşım tahin çok süt yapıyo dedi

Tavsiyeleriniz ve moral için çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…