bende kızıma pişirdiğim yemeklerden veriyorum
tuzsuz salçasız ve baharatsız pişiriyorum
çatalla ezip veriyorum
maşallah hepsini yiyor tonton kızım favorimiz sebze çorbası
ben y. mercimeği mercimek çorbasına katıyorum
sarı kırmızı yeşil üçünden 1 er kaşık koyuyorum patates soğan sarmısak domates rendeliyorum çay kaşığının ucuyla kimyon koyuyorum gaz yapmasın diye
bazen ölçüyü çoğaltıp kendimize göre de yapıyorum ama sıcaklarda çorba içilmiyor
nohutu da haşlayıp dondurucuya attım sebze çorbalarına ekliyorum azar azar
bugün kızım 9 ayını doldurdu öğleden sonra sağlık ocağına götürcem bakalım kilo almış mı
teşekkürler canım...bende o zaman sebze çorbalarına ekleyerek başlayayım nohut falan vermeye...biraz alışıncada nohut yemeğini yaptığımda ezip veririm azar azar...
kızlar ben oğluma pişen ev yemelerinden tuzsuz olarak verilebileceklerden veriyorum sebze çorbalarınada devam pilav makarna çoğu şeyi veriyorum fakat bu zamana kadar daha hiç nohut, k.fasulye ve yeşil mercimek vermedim nasıl vermeliyim sizler bu besinleri bebeklerinize nasıl veriyorsunuz?
Kızlar ben 2012 eylül annelerindenim 1 ay önce bir araştırma şirketinde anket toplantısına katılmıştım bugünde arayıp 10-12 ay arası bebeği olan tanıdıgın var mı diye sordular.Proje şu şekildeymiş bebeğini emziren ,devam sütü kullanmayan anne arıyolar toplantı 1-2 saat sürüyo 70 tl nakit veriyolar yeri mecidiyeköyde yararlanmak isteyen varsa numarasını verebilirim...
tüh bak ya giderdim ben, ama ne yazık ki Kütahya dayım,söyle buraya da gelsinler bi de para veriyolarmış kaçtı puffff pufffff :)
Kızlar ben 2012 eylül annelerindenim 1 ay önce bir araştırma şirketinde anket toplantısına katılmıştım bugünde arayıp 10-12 ay arası bebeği olan tanıdıgın var mı diye sordular.Proje şu şekildeymiş bebeğini emziren ,devam sütü kullanmayan anne arıyolar toplantı 1-2 saat sürüyo 70 tl nakit veriyolar yeri mecidiyeköyde yararlanmak isteyen varsa numarasını verebilirim...
ben ankaradayım ist. olsam giderdim hep anne sütü aldı oğlum hiç devam sütü almadı halada anne sütü veriyorum çok şükür...Allah emzirmek isteyen herkese nasip etsin inşallah...
İnşallah benimde sütüm olurda bende hep anne sütü veririm.Anne sütü gibisi yok ben ayıptır söylemesi 4 yaşına kadar emdimtadı hala damagımda
kızlar benim kızımda üst dişlerini çıkarıyo.2 haftadır ishal.geçen gün bide ateşlendi üstüne.vücudu zayıf düştü sanırırm.ne zormuş diş çıkarmak.ne yapabilirm ishali için tavsiyeleriniz varsa söylermisiniz
merhabalar herkese aranıza yeni katıldım. Benim de 27 eylül doğumlu bir kızım var. Yaklaşık 5 ay uykuda emzirmek zorunda kaldım emmek istemeyince. 2 buçuk aydır emmeye çok düşkün oldu. Bu sefer de ek gıda almak istemiyor. Yemek yedirmek eziyet kırk takla atıyorum. Parmakla yemek istiyor. O da her yemekte olmuyor. Acaba bu konuda yapabileceğim bir şey olabilir mi kaşık gelince ağzını açmıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?