selam kizlar, bende cok bel ve sirt agrisi cekiyorum( sanirim masa basinda calisan insanlarda cok oluyor.. bide sabahlari yorgun uyaniyorum uykudan, yeni yatak almayi bile dusunuyorum walla.. bide 10 kilo aldim belime yuk biniyorda olabilir bedenim iyice agirlasti, bakalim son aylarda ne yapicam
selam kizlar, bende cok bel ve sirt agrisi cekiyorum( sanirim masa basinda calisan insanlarda cok oluyor.. bide sabahlari yorgun uyaniyorum uykudan, yeni yatak almayi bile dusunuyorum walla.. bide 10 kilo aldim belime yuk biniyorda olabilir bedenim iyice agirlasti, bakalim son aylarda ne yapicam
Hoşgeldin nazzzzz35 ; demek 2. heyecanı tadıyorsun ne mutlu sana. İlkini sezeryan oldun herhalde şimdide mecburi sezeryan mı olacaksın? Herkes Eylülün ortalarında sonlarında bir ben 4 üne geliyorum galiba allah :))) ilk ben fırtlatcam bu gidişle
aa ne güzel çok sevindim mrwmstf en azından aramızda 3 gün oynuyor :)) kız olması evet biraz erken gelebileceğine işaret , erkekler bekliyor gerçekten, bakalım ne olacak sanki bana hiç o günleri bulmayacakmış gibi geliyor içimde öyle bir his var ama Allah hayırlısını versin işte dua ediyoruz
Bu hamilelikte bi acayip oluyor insan bugün canım hep metal şarkılar dinlemek istiyor halbuki hiç sevmezdim eskiden :))))) noluo bana yaaa hahaha
ben normal dogumdan yanayim kizlar, zaten burdada hayati tehlike olmadigi surece normal dogum yaptiriyorlar.. aslinda en guzelide bu, benim yengem normal dogum yapti ve ertesi gun ayaga kalkip her isini kendi yaptiablamda sezeryan yapmak zorunda kaldi, kasiklari dar oldugu icin ve 10 gun hastanede kaldi.. haa bide bi sene gecmesine ragmen dikislerim agriyor derdi.. insallah hepimizin dogumlari normal ve sorunsuz gecer arkadaslar, RABBIM yar ve yardimcimiz olsun
ah canıım kıyamam yao bahar allerjisi de ne iğrenç birşey, neyse az kaldı sonra artık kendini ıslatıp ıslatıp serinlersin yapacak birşey yok kuzucum, evde kendimizi serinletmenin yollarını bulacağız başka çaremiz yok, buz torbalarıyla falan gezeriz artık :))) sıcak basmaları normal insanlara göre çok fazla oluyormuş ya hamileyken bakalım o günleri göreceğiz artık, akşamüstleri falan denize yakın olanlar varsa denize falan girerler hem normal doğum yapacaklar için de çok iyi egzersizlermiş yüzme yapmak
ahh ahhha bende erzurumdayım bi gitsek burdan bende seneye gidecem inşallahevet az kaldı şükür haziranın ortasında geçer ama korkuyorum o kadar hapşurmak bebeğe zarar veriri mi diye dr ilaçta vermio ilaçlarımın içinde kortizon var diye.öyle bi yerdeyim ki ne deniz var ne bişi inş yakında ankaraya gidicem bu arada ankarada olan var mı kızlar varsa hangi dra gidiolar ii bi dr lazım bana
ahh ahhha bende erzurumdayım bi gitsek burdan bende seneye gidecem inşallah
bende diyarbakırdayım 1 sene sonra bende kurtulcam inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?