2011 Eylül Anneleri

hmm anladım cıcım
tabıkı mısvak cok dıkkat ıstıyo 4 parmaktan kısa olursa bakterı uretmeye baslıyo ben baya arastırdım.aynı dıs fırcası gıbı tıtızlık ıstıyo.ama ınan faydası zararından cok.tabı tercıh meselesı.
bu arada jel de yararlı bakterılerı olduruyo dıye duydum bı doktordan tv de ..gerce benım dıs dok katrılmıyo ama
ne bılım ıste oyle bı zamnadayıskı bırının dedıgını oburu yalanlıyo.hangısı dogru hangısı yanlıs valla allah yardımcımız olsun
ay cıkom bu arada kzıım ılk dısını cıkardı cok sukur nası mutluyum nası mutluyummasallh masallah..

gözün aydın canım :)))

ya kızlar benim oğlum gece üstünü hiç örtmüyor biz örtüyoruz o tepiyor 2 gecedirde hava baya serin ben bile üşüdüm biraz gece...uyku tulumu alayım diyorum 1-2 ay sonra havalar iyice soğuduğunda kullanmak için...

yalnız bu uyku tulumları 2 çeşit galiba. biri normal pantolon gibi komple kol bacak giydiriliyor diğeri altı etek gibi...acaba hangisi kullanışlı? aranızda kullananınız var mı ?

ben geçtiğimiz kıştan beri bu sorunu yaşıyorum.Ne zaman üzerini örtsem hemen uyanıyor.Bende yatmadan önce sıkı giydiriyorum o zaman üşümüyor.

offf offff aynı dert biz de de var üstünü tamamen açıyor biz de eşimle hep kışı düşünüyoruz napıcaz diye ,dediğin gibi uyku tulumu iyi olur mu acaba önereceğiniz bi marka var mı

hadi gözünüz aydın inci gibi dişleriniz olsun. artık demir damlası arkasından su ver sende canım birazcık. dişlerinde leke yapmasın. meyve suyuda olabilir.

aynı dert var bendede. şimdilik kalın giydiriyorum bende uyku tulumu alıcam ama şu havalarda oda giydirlmez. içindeki elyafa kumaşına dikkat etmek gerek piyasada baya var kumaşları belliki terletiyo. bende haftaya hem mont hemde tulum arayışına başlıycam :)).

valla ben netten biraz araştırdım kimisi altı torba gibi olan tulumlar iyi diyor kimisi astronot tipi komple kol bacak giyilenden...
ama astronot tipi biraz daha kullanışlı galiba çünkü diğeriyle çocuklar yatakta devamlı dönüp durdukları için pek iyi olmuyor galiba...
mother care in varmış ama polarlıymış polarlı terletir diye düşünüyorum elyaf olanda çocuk isilik döker bence en iyisi penye pamuklu olan bence ama hangi markada var bilmiyorum...

hasta zaten oğlum şu an ben geçen hafta nezleydim galiba miniğimede benden bulaştı dr. calpol verdi boğazları kızarık soğuk algınlığı dedi burnu akıp duruyor inşallah çabucak atlatırız...

geçmiş olsun canım bizimde babamız hasta inşallah geçmez oluşuma. dün bende burda civil bebe var orda baktım fiyatıda çok uygundu içi elyaf iç ve dış yüzeyi örme kumaş kaplanmış. biraz daha araştırıcam.

canım aynen benım kızımda oyle asla ustunu ortturmuyo sansörlü gıbı ustunu ortuggum gıbı bı sekılde acıyo
benım tulum var ama erken henuz tabı bı ıkı ay sonra mutlaka lasım benımkı pantolon gıbı ve cok kullanıslı bana gore cok rahat hareket edıyo .tavsıye ederım.ama etek gıbı olanı hıc kullanmadım o nası olur bılmıyorum ..

Kızlar benim kızımda diş çıkarmadı halen
1-2 hafta sonra dr.a götürücem bakalım o ne diyecek

benımkıde yenı cıkardı usten bı tane zar zor masallah
cıcım ben cok sordum dok normal dıyo hepsı hatta ne kadar gec cıkarsa o kadar ıyıymıs..
ama senı anlıyorum dokdorlar ne kadar desede ınsanın canı sıkılıyo.ıns en kısa zamanda cıkarır dıslerını

RESULULLAH EFENDİMİZ (sallallahü aleyhi vesellem)şöyle buyuruyor:
COCUKLARINIZI COK ÖPÜNÜZ!ZİRA HER BİR ÖPÜCUK İCİN SİZE CENNET TE BİR DERECE VERİLİRKİ İKİ DERECE ARASINDA BEŞ YÜZ YILLIK MESAFE MEVCUTTUR
MELEKLER ÖPÜCÜKLERİNİZİ SAYARLAR VE SIZIN ICIN YAZARLAR..

yeni zellandalı bilim adamı,ilk kez yapılan bı calısmayla yeni dogan bebegin,annesının öpücügü sayesınde korundugunu belırledi,
araştırmada bebeklerin,annelerinin agızından cıkan K12 isimli iyi bakteriyi alıp bogaz arasına ve kulak enfeksiyonuna karşi direnclı hale getırdıklerı tespit edildi.
araştırmacılar şidi her annenin K12 ye sahip olup olmadıgını araştıryor..

kızlar bu guzel bılgıyı sızınle paylasmadan edemedım ne guzel dımı
kış gelıyo cocuklarımızı daha cook öpelim..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

bişi sorucam bebişlerimizin doğum gününe kaç kişi çağırıyosunuz ya sadece çok yakınları çağırmayı düşündüğüm halde bizim liste kabarık çıkıyo :))))

valla canım bizdede durum aynı sadece teyze hala amca (ayrıca çocukları) anneanne babanne dede ve biz 20 kişi yapıyoruz :)

insanlar gözlerini bi açıyor yerinden çıkacak sanırsınn
dişi hala çıkmadı deyince

canım illaki çıkacak allahın izniyle
yinede bi sorucam dr.a

ailelerimiz uzakta olduğu için arkadaş çevresi olacak.fazla abartmak istemiyorum bizde 10 kişi olacak:)

ayyyy kızlar geçen yıl bu zamanlar kimisi doğuma gidiyodu,kimisi gün sayıyodu ne günlerdi yaaa...

kızlar dün akşam oğlumun doğum gününü yaptık.4.9.2012 gerçi oğlum 3.dişini çıkarttığı için çok ateşli ve huysuzdu.Doğum gününden pek bişey anlamadım.Ama çok güzel bir duygu.Herkes iyiki doğdun ege derken gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…