canım nmisvakın biçok faydasını duydum hatta bi ara kullandımda ama sonra araştırdım biraz eskiden yolu buymuş ama zamanımızda gerek yok çünkü bakteri topluyo sürekli nemli kaldığı için. gerçi sürekli aynısını vermiyosan sorun olmaz. pırasayı bende duymuştum iyi gelir diye ama kokusu yüzünden h denemedim. diş jeline devam yani :))
hmm anladım cıcım
tabıkı mısvak cok dıkkat ıstıyo 4 parmaktan kısa olursa bakterı uretmeye baslıyo ben baya arastırdım.aynı dıs fırcası gıbı tıtızlık ıstıyo.ama ınan faydası zararından cok.tabı tercıh meselesı.
bu arada jel de yararlı bakterılerı olduruyo dıye duydum bı doktordan tv de ..gerce benım dıs dok katrılmıyo ama
ne bılım ıste oyle bı zamnadayıskı bırının dedıgını oburu yalanlıyo.hangısı dogru hangısı yanlıs valla allah yardımcımız olsun
ay cıkom bu arada kzıım ılk dısını cıkardı cok sukur nası mutluyum nası mutluyummasallh masallah..
ya kızlar benim oğlum gece üstünü hiç örtmüyor biz örtüyoruz o tepiyor 2 gecedirde hava baya serin ben bile üşüdüm biraz gece...uyku tulumu alayım diyorum 1-2 ay sonra havalar iyice soğuduğunda kullanmak için...
yalnız bu uyku tulumları 2 çeşit galiba. biri normal pantolon gibi komple kol bacak giydiriliyor diğeri altı etek gibi...acaba hangisi kullanışlı? aranızda kullananınız var mı ?
ya kızlar benim oğlum gece üstünü hiç örtmüyor biz örtüyoruz o tepiyor 2 gecedirde hava baya serin ben bile üşüdüm biraz gece...uyku tulumu alayım diyorum 1-2 ay sonra havalar iyice soğuduğunda kullanmak için...
yalnız bu uyku tulumları 2 çeşit galiba. biri normal pantolon gibi komple kol bacak giydiriliyor diğeri altı etek gibi...acaba hangisi kullanışlı? aranızda kullananınız var mı ?
hmm anladım cıcım
tabıkı mısvak cok dıkkat ıstıyo 4 parmaktan kısa olursa bakterı uretmeye baslıyo ben baya arastırdım.aynı dıs fırcası gıbı tıtızlık ıstıyo.ama ınan faydası zararından cok.tabı tercıh meselesı.
bu arada jel de yararlı bakterılerı olduruyo dıye duydum bı doktordan tv de ..gerce benım dıs dok katrılmıyo ama
ne bılım ıste oyle bı zamnadayıskı bırının dedıgını oburu yalanlıyo.hangısı dogru hangısı yanlıs valla allah yardımcımız olsun
ay cıkom bu arada kzıım ılk dısını cıkardı cok sukur nası mutluyum nası mutluyummasallh masallah..
valla ben netten biraz araştırdım kimisi altı torba gibi olan tulumlar iyi diyor kimisi astronot tipi komple kol bacak giyilenden...
ama astronot tipi biraz daha kullanışlı galiba çünkü diğeriyle çocuklar yatakta devamlı dönüp durdukları için pek iyi olmuyor galiba...
mother care in varmış ama polarlıymış polarlı terletir diye düşünüyorum elyaf olanda çocuk isilik döker bence en iyisi penye pamuklu olan bence ama hangi markada var bilmiyorum...
hasta zaten oğlum şu an ben geçen hafta nezleydim galiba miniğimede benden bulaştı dr. calpol verdi boğazları kızarık soğuk algınlığı dedi burnu akıp duruyor inşallah çabucak atlatırız...
Kızlar benim kızımda diş çıkarmadı halen
1-2 hafta sonra dr.a götürücem bakalım o ne diyecek
günaydın arkadaşlar
bişi sorucam bebişlerimizin doğum gününe kaç kişi çağırıyosunuz ya sadece çok yakınları çağırmayı düşündüğüm halde bizim liste kabarık çıkıyo :))))
benımkıde yenı cıkardı usten bı tane zar zor masallah
cıcım ben cok sordum dok normal dıyo hepsı hatta ne kadar gec cıkarsa o kadar ıyıymıs..
ama senı anlıyorum dokdorlar ne kadar desede ınsanın canı sıkılıyo.ıns en kısa zamanda cıkarır dıslerını
günaydın arkadaşlar
bişi sorucam bebişlerimizin doğum gününe kaç kişi çağırıyosunuz ya sadece çok yakınları çağırmayı düşündüğüm halde bizim liste kabarık çıkıyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?