2011 Eylül Anneleri

herkese selam..

kızlar bende 2011 ağustos annesiyim..:)))arkadaşlar siz doğım günü hazırlıklarınızı belki çokdan tammaladınız ama ben yinede haberdar edeyim dedim.

xxxxxxxxxxxx

minnoşların hepsinin doğum günleri kutlu olsun....

bu arada burad aolmayan ama kafanızdan geçen bi model varsa onun üzerindede konuşabiliriz.. :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim doğum günümüzde 40-45 kişi falan olacak biz de memleketten uzaktaydık ama geldik memlekete ,asdece 1. derece akrabaları alıcaz oysaki,biz oğlumuza biraz büyükçe bi araba aldık üstüne binip geziyo

Evde mi yoksa dışarda mı yapıcaksınız doğum gününü.
Neler hazırlicaksınız.Ben kimleri çağıracağıma henüz karar veremedim.
Sadece 1. derece akrabalar bile baya kalabalık olucak gibi

slm kızlar...
biz doğum günü partisini ayarladık...
özsüt te yapmaya karar verdik.üst katını kapatacaklar süsleyecekler...
1 şeklinde mavi renkte pasta sipariş ettik.
10 kişi falan olacak.
ayyy çok heyecanlıyım şimdiden...sizler neler yaptınız?

kızlar sesiniz çıkmıyor hiç, doğum günü telaşı sardı herhalde hepimizi... oğlum bu ara çok mız mız yemekte yemek istemiyor iyice her tarafa tırmanmak istiyor...kışın ne yapacaz bilmiyorum...
doğum gününde değişik şeyler yapacaklarınız var mı menü olarak ben ilginç bir iki şey buldum garnitür olarak cherry domateslerin içine peynir dolduracam çörek otuyla süsliycem, patates püresine havuç şekli vericem baş tarafına maydonoz sapları takıcam, birde bonibonlu kurabiye yapıcam ilginç olanlar bunlar bunların haricinde kısır, börek, poğaça, ebruli kek, elmalı havuçlu toplar yapıcam bir iki çeşit daha eklemeyi düşünüyorum annem gelecek oğlumun yanında duracak 1-2 gün ben bunlarla uğraşacam...sizlerin menüleri nasıl?

herkese merhaba,
13 eylül pamuk kızımın doğum günü,
biz bu özel günü üç gece kutlamaya karar verdik:))
ilkini 9 eylülde dayısının kızının 8 eylüldeki geçmiş doğum gününü kutlarken,
ikincisini 11 eylülde babasıyla tanışma yıldönümümüzü kutlarken yaptık.
finali de gerçek doğum gününde 13 eylülde yapacağız.
gün aşırı pasta yerken, tatlıya doyamayan annesi olarak diyorum ki tüm içtenliğimle: İYİ Kİ DOĞMUŞ BU MİNNOŞLAR...

benim oğluşum bugün taaaaammmm 1 Y A Ş I N D A A A A A
İYİ Kİ DOĞDUN KUZUM,UĞUR BÖCÜĞÜM...
VE BUGÜN DOĞUM GÜNÜ OLAN DİĞER BEBİŞLER İYİ Kİ DOĞDUNUZ...İYİ Kİ VARSINIZZZ...

Son düzenleme:
bizimde doğum günü yaklaştı 22 sinde ama 23 ünde yapçaz.

ben bi süpriz hazırladım gelenlere. kocaman bi çerçeve yaptım süsledim üstüne kuzeyin 1 yaş hatırası yazdım. gelenler çerçevenin içine geçip resim çektirecek. menüm hala belli değil. iyiki doğdun balonları aldım. hafta sonu alışverişe çıkçam yarın yada pazar. oğlumada hediye bakçam. doğum günü cicileri tabi doğum günü annesi içinde bişiler bakıcam

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ne zamandır girmiyodum işten güçten fırsat bulamamıştım.en son girdiğimde ne yedirsek aman dişleri ne zaman çıkacak diyoduk zaman o kadar hızlı geçtiki o gözümüzden sakındığımız onlar için her türlü fedakarlık yaptığımız gözümüzün nurları tatlı bebişlerimiz 1 yaşına girio.allahım bu duyguyu anne olmak isteyen herkese yaşatsın.bizim prensesimiz 22 eylülde girecek inş. 1 yaşına doğum günü planlarınız varsa fikir istiyorum arkadaşlar.allahım hepimizin bebişlerine hayırlı uzun ömürler versin inş...

selam arkadaşlar
biz doğum günümüzü yaptık ,Bursa ya gittik memlekete babaannesinde kutladık ,30 kişi geldi, sadece çok yakın akrabalar yani ,
çok güzel bi pasta yaptırtık,üzerinde trenler balonlar palyaçolar olan bi pasta çikolata ve kestaneli ,ve hala doğum günü yapmayanlara bi fikir ;

babası sadece oğluşum için küçük bi pasta daha aldı ,herkes geldikten sonra yere bi bez serdik ,ben de üzerine başka bişiler giydirdim ,pastayı bezein üstüne yere koyduk ,prensimi de pastanın önüne :))))) eeeeeee gerisini siz hayal edin girdi içine kibar kibar yüzü gözü pasta oldu çok tatlıydı :))))))

doğum günümüzden kareler kızlar bu arada doğum gününü mutfakta kutlamış diye düşünmeyin evim amerikan mutfaklı.

Son düzenleme:

nice mutlu senelere inş. ama babası çok ii düşünmüş bayıldım bu pasta olayına çok hoş olmuştur eminim:)))

arkadaşlar merhaba..
evli değilim anne de değilim...(malesefki anne değilim diyorum içimden... inş bir gün nasip kısmet olur banada diyorum) yazdıklarınıza çok özendim valla...

doğum günü geçmiş olan, gelecek olan, bugün doğum günü olan minnoşlarınıza Allah nice nice sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin inş.. hepsini öpüyorum çok...
o masum melekler herşeyin en iyilerine layıklar.. sevgiler...

iyi dileklerin için çok sağol canım, darısı sana olur inşallah...çok güzel bir duygu...

teşekürler canım. allah sanada nasip eder inşallah.

mutlu nice yaşları olsun inşallah. küçük pasta fikri bizim babamızdada var ama ben çekiniyorum dokunmasından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…