2011 Eylül Anneleri

kıslar bende dün oğlum un alışverişi için çıktım hediye bakmaya ama babasının fikri hazırdı bile daha biz evlenmeden önce bile akülü arabalara bakar hayal kurardı gittik aldık sonunda oğlumamı babasınamı hediye aldık orayı anlamadım tabi. şimdi arabamızı bekliyoruz. daha küçük anlamaz falan dediler ama arabayı deneken içinde çok mutluydu. sesinden çoğu çocuk korkarmış ama bizim sıpa korkmadı. gelemiycek arkadaşlarımızda o gün hediyesini verdiler kocaman bi kamyon ve itfaye arabası almışlar. :))))...

erkek çocuğu annesi olmak ne garip şey hiç ilgimi çekmeyen oyuncak arabaların içinde resmen heycana kapıldım.

MERHABALAR BEN FORUMA ÇOK TAKILAMIYORUM AMA ARADA SİZLERİN PAYLAŞIMLARINI OKUYORUM. BENİM OĞLUŞUMDA BU GÜN 1 YAŞINI DOLDURDU VE DÜNDE 3. DİŞİMİZ ÇIKTI ÇOK YARAMAZ VE HAREKETLİ. BURCUNDAN MI YOKSA YÜKSELENİNDEN Mİ BİLEMİYORUM. TAKVİM OLUŞTURMAYI DA BİR ÖĞRENSEM İYİ OLACAK AMA NEYSE.. HERKESE SEVGİLERİMLE

evet benimkiside aynı ona kızmak istesemde kızamıyorum. O sahte gülümsemeler kendi kendine kavga edişleri beni bitiriyor. çok kavgacı ev telefonunu eline alıp sanki karşıdakiyle alacak verecek kavgası edergi hareketler sesler ama şükürler olsunki varlar allah sabrını veriyo yoksa yaramazlıklarına katlanılmaz
.

kızlar bızde dun kızımın dogum gunu kutladık cok guzel gectı
kızım olan bıtenden habersız saskın gozlerle ne oluyo dıye anlamaya calısırken bırden bunaldı pastayı tekmelemeye falan basladı
canım benım ya rabbım hepsıne hayırlı uzun omurler nasıp etsın ıns.
talıhlerı bahtları guzel olsun sansları bol rızıkları cok olsun ıns.

22 eylülde oğlum 1 yaşına girdi... mutlu yıllar bebeğim, hayatta herşeyin gönlünce olması dileğiyle...seni çok seviyoruz...hep mutlu ol...

kızlar resim yükleyemiyorum, yüklerken hata oluştu diyor galiba resim büyük. ne yapmam gerekli bilen var mı?

artık bizimde yaşımız var. doğum günümüzü yaptık ama pastamızda sorun yaşadık pastane günü yanlış yazmış ve pastamız yapılmamıştı bizde iki pasta alıp üst üste koyduk :))) 1 rakamınıda muffinlerle yaptık. bu arada çocuklar muffinlere bayıldı.

bugünde 1 yaş aşılarımızı yaptırdık. boy kilo ölçtürdük. boyumuz 79,5 cm olmuş kilomuzda 11.600 kg olmuş

bugünde 1 yaş aşılarımızı yaptırdık. boy kilo ölçtürdük. boyumuz 79,5 cm olmuş kilomuzda 11.600 kg olmuş

bizde dün yaptırdık aşılarımızı bugünde dr.a götürdüm tam kan tahlili yaptırdım ve demirine baktırıtyorum perş. sonuç çıkacak biz 10.5 kiloyuz boyumuz 83 cm. ... dr.a balık yağını sordum ver dedi zinco omega aldım bugün yarın başlıycam bakalım vermeye...

Son düzenleme:
bende dün yaptırdım aşısını boy 83cm kilo 12.09 grm bu arada balık uyağını doktor yazmıyor heralde ben eczanede zinko megayı sordum 35 dedi siz kaça aldınız acaba

doğum gününüzü kutlarım.Allah yavruna sana ve eşine sağlıklı mutlu seneler nasip etsin.

kıslar bişi sorcam doğum gününde gelen nerdeyse tüm hediyeleri değiştirdik. en az 2 yaş ve 3 yaş kıyafetlei anca oluyo oğluma kalıplardamı problem var acaba yoksa bizim bıdıkmı iri sizdede oluyomu böyle.

bende 2-3 yaş kullanıyorum canım, hatta annem uyku tulumu almış oğluma 4 yaş için yıkadım azıcıkta çekmiş sanki ancak yani biizmde öyle

bende 2-3 yaş kullanıyorum canım, hatta annem uyku tulumu almış oğluma 4 yaş için yıkadım azıcıkta çekmiş sanki ancak yani biizmde öyle
bende hepsini değiştirdim şimdi uyku tulumu kaldı eziyet valla kaç gündür o mağaza bu mağaza geziyorum değişim için :)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…