nice mutlu yıllara canım ço güzel görünüyosunuz sende maşallah doğum kilosu namına bişey yok çok güzel görünüyosun.
iyi dileklerin için çok sağol canım, darısı sana olur inşallah...çok güzel bir duygu...
teşekürler canım. allah sanada nasip eder inşallah.
evet benimkiside aynı ona kızmak istesemde kızamıyorum. O sahte gülümsemeler kendi kendine kavga edişleri beni bitiriyor. çok kavgacı ev telefonunu eline alıp sanki karşıdakiyle alacak verecek kavgası edergi hareketler sesler ama şükürler olsunki varlar allah sabrını veriyo yoksa yaramazlıklarına katlanılmazsanırım aynı sanki benimkini anlatıyosun :))) bişeye zarar verince hemen suratında tırsma ifadesiyle yere oturup ordan uzaklaşıyo sonra benim baktığımı görüncede yüzünde sahte ve kocaman bi gülümsemeyle yalakalık yapıyo. Bende kızgınlığımı bol bol öperek alıyorum çünkü öpülmekten nefret ediyo :)))))
bugünde 1 yaş aşılarımızı yaptırdık. boy kilo ölçtürdük. boyumuz 79,5 cm olmuş kilomuzda 11.600 kg olmuş
bende dün yaptırdım aşısını boy 83cm kilo 12.09 grm bu arada balık uyağını doktor yazmıyor heralde ben eczanede zinko megayı sordum 35 dedi siz kaça aldınız acaba
Eki Görüntüle 517324
artık bizimde yaşımız var. doğum günümüzü yaptık ama pastamızda sorun yaşadık pastane günü yanlış yazmış ve pastamız yapılmamıştı bizde iki pasta alıp üst üste koyduk :))) 1 rakamınıda muffinlerle yaptık. bu arada çocuklar muffinlere bayıldı.
Eki Görüntüle 517434 Eki Görüntüle 517435 Eki Görüntüle 517436 bizde 21 eylülde kutladık halil ibrahimin doğum gününü hepimizin çocuklarına mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum
kıslar bişi sorcam doğum gününde gelen nerdeyse tüm hediyeleri değiştirdik. en az 2 yaş ve 3 yaş kıyafetlei anca oluyo oğluma kalıplardamı problem var acaba yoksa bizim bıdıkmı iri sizdede oluyomu böyle.
bende hepsini değiştirdim şimdi uyku tulumu kaldı eziyet valla kaç gündür o mağaza bu mağaza geziyorum değişim için :)).bende 2-3 yaş kullanıyorum canım, hatta annem uyku tulumu almış oğluma 4 yaş için yıkadım azıcıkta çekmiş sanki ancak yani biizmde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?