bende 2-3 yaş kullanıyorum canım, hatta annem uyku tulumu almış oğluma 4 yaş için yıkadım azıcıkta çekmiş sanki ancak yani biizmde öyle
bu arada canım uyku tulumunu sorcaktım bizimki lcw den yıkayınca çeermi acaba lcw den alan varmı çekecekse ona göre alıyım bari.
yazılmıyor canım reçeteye. bende bugün 34 e aldım.
canım doğum gününüzü kutlarım.Rabbim yavrularımıza sağlıklı,mutlu,huzurlu ömür nasip etsin.Acılarını göstermesin.
merhaba arkadaşlar çoktandır nete giremiyorum girsemde bakıp çıkıyorum cevap yazamıyorum
dün kızımın doğum gününü kutladık bir gün gecikmeli olarak
allah yavrularımıza sağlıklı mutlu bir ömür versin
kızım sanki yaşına girmeyi beklermiş gibi yürümeye başladı
öncesinde alıştırmalar yapıyordu ama artık tam anlamıyla yürüyor
resim ekleyebilirsem doğum günü resimlerinden eklemeye çalışcam
bugün oğlumu 1 yaş için kan ve idrar kontrolüne götürdüm bide sürekli kulaklarını karıştırıyo. neyseki bişey yokmuş kulakları biraz fazla kir atıomuş dışarı pasaklımın. doktora sordum ama omega 3 ü kullanmana gerek yok dedi. zaten benimde bvildiğim iştahsız çocuklara veriliyo.
ben veriyorum balık yağı yeni başladım fakat iştah için değil bizimki ben beyin gelişimi için vermek istedim. zaten her sabah 1 talı kaşığı dövülmüş ceviz veriyorum. balık yağınıda dr. bana haftada 2 kere balık yemiyorsa ver dedi bazen yiyor balık bazen yemiyor. mecbur yani.
bizimkide kulaklarını kaşıyor bu sıralar bende yine şüpheleniyordum orta kulak iltihabımı oldu yine diye... ama dr. duramaz orta kulak iltihabında demişti demek ki bizimkide pasaklı :)
kızlar anne olmak nasıl bişey sorusuna kendimce bir cevap daha buldum bu gün. :)))
yıllarca markette bile tezgahta kokusunu alıp burnunu kapatarak gezerken eve getirip kerevizi pişirmektir :)))
evet bugün oğlumun vitamin deposu çorbasına ek olarak brokoli ve kerevizde kattım yemez diye düşündüm ama yedi çok şükür ev hala kereviz kokuyo çok keskin havalandırıyorum gitmiyo. ama benden başkası kokusunu amıyo siz düşünün nekadar sevmediğimi.
kızlar anne olmak nasıl bişey sorusuna kendimce bir cevap daha buldum bu gün. :)))
yıllarca markette bile tezgahta kokusunu alıp burnunu kapatarak gezerken eve getirip kerevizi pişirmektir :)))
evet bugün oğlumun vitamin deposu çorbasına ek olarak brokoli ve kerevizde kattım yemez diye düşündüm ama yedi çok şükür ev hala kereviz kokuyo çok keskin havalandırıyorum gitmiyo. ama benden başkası kokusunu amıyo siz düşünün nekadar sevmediğimi.
ben bir sebze düşkünü olarak tebrik ediyorum seni :))))))) iyi yapmışsın canım geçen gün bende gördüm kerevizi fakat bilerek almadım küçüktü baya hoşuma gitmedi bu kış ben kerevizi küp küp doğrayıp buzluğa atmayı düşünüyorum oğlumun çorbalarına koymak için. bizdede kabak yemeği eksik olmaz haftada 1-2 kez kabak yemeği yediriyorum oğluma.
kıslar dün bebeişim hastalandı. dün bütün gün uysuzdu e akşam banyodan sonra başladı hapşırmaya gecede burnu tıkanıyodu bugünde foşur foşur akıyo. inşallah doktora ilaca gerek duymadan atlatırız.
ala ala bu çocuklar kabağı ne çok seviyolar maşallah,bizimki de tavuklu patatesli kabak yemeğine bayılıyo ,başka hiç bir yemeği böyle severek yemiyor desem yeridir ahhh ahhhh keşke diğerlerini de kabağı yediği gibi yese ...
dün bizimkide hastalandı bütün gün hastanedeydik çişini yapmadı bir türlü kan aldılar idrar aldılar çok şükür bişey çıkmadı grip olmuş daha yeni başlıyor dedi birde idrar kültürü yapalım dedi onun sonucu pzt.si çıkacak...her zaman ki gibi calpol ve dolven verdi belli aralıklarla veriyorum umarım iyileşirler....
benim kızımda grip oldu burnu gözleri nasıl aktı kuzumun.bugün biraz daha iyi şükür.salgın galiba bu aralar havalar soğudu ya.kızlar vitamin yada b12 şurubu veriyomusunuz bebeklerinize.doktora da sormayı unutmuşum.siz veriyomusunuz merak ettim.hastalıklara karşı etkili olurmu acaba vitamin şurubu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?