2011 Eylül Anneleri

bende 2-3 yaş kullanıyorum canım, hatta annem uyku tulumu almış oğluma 4 yaş için yıkadım azıcıkta çekmiş sanki ancak yani biizmde öyle

bu arada canım uyku tulumunu sorcaktım bizimki lcw den yıkayınca çeermi acaba lcw den alan varmı çekecekse ona göre alıyım bari.

bu arada canım uyku tulumunu sorcaktım bizimki lcw den yıkayınca çeermi acaba lcw den alan varmı çekecekse ona göre alıyım bari.

lcw dekini gördüm güzeldi annem almasaydı ben oradan alacaktım. fakat annem bi bebek mağazasından almış. yıkadım biraz çekmiş az bişey yani bende kollarını kıvırarak kullanıcam bu sene artık çünkü 4 yaş için almış sağolsun seneye iyi olur değiştirme dediler :)))) ...
3 yaş en uygunu aslında ama lcw dekinde galiba 3 yaş yok sen yinede bi sor derim...

merhaba arkadaşlar çoktandır nete giremiyorum girsemde bakıp çıkıyorum cevap yazamıyorum
dün kızımın doğum gününü kutladık bir gün gecikmeli olarak
allah yavrularımıza sağlıklı mutlu bir ömür versin
kızım sanki yaşına girmeyi beklermiş gibi yürümeye başladı
öncesinde alıştırmalar yapıyordu ama artık tam anlamıyla yürüyor
resim ekleyebilirsem doğum günü resimlerinden eklemeye çalışcam

maşallah canım tüm bebişler yürümeye başladı desene.

bugün oğlumu 1 yaş için kan ve idrar kontrolüne götürdüm bide sürekli kulaklarını karıştırıyo. neyseki bişey yokmuş kulakları biraz fazla kir atıomuş dışarı pasaklımın. doktora sordum ama omega 3 ü kullanmana gerek yok dedi. zaten benimde bvildiğim iştahsız çocuklara veriliyo.

ben veriyorum balık yağı yeni başladım fakat iştah için değil bizimki ben beyin gelişimi için vermek istedim. zaten her sabah 1 talı kaşığı dövülmüş ceviz veriyorum. balık yağınıda dr. bana haftada 2 kere balık yemiyorsa ver dedi bazen yiyor balık bazen yemiyor. mecbur yani.

bizimkide kulaklarını kaşıyor bu sıralar bende yine şüpheleniyordum orta kulak iltihabımı oldu yine diye... ama dr. duramaz orta kulak iltihabında demişti demek ki bizimkide pasaklı :)

obide bana doktor kulağını kaşıdığını söyleyince dişmi çıkarıyo diye sordu bende bazı belirtileri var ama dşte kabarıklık yok dedim. bide bi dama verdi kulağını kaşıdığında damlatmam için ama eşim kullanma dedi. kulağında madem bişey yok durduk yere kimyasal bişiler girmesin diye. banada mantıklı geldi

kızlar anne olmak nasıl bişey sorusuna kendimce bir cevap daha buldum bu gün. :)))
yıllarca markette bile tezgahta kokusunu alıp burnunu kapatarak gezerken eve getirip kerevizi pişirmektir :)))

evet bugün oğlumun vitamin deposu çorbasına ek olarak brokoli ve kerevizde kattım yemez diye düşündüm ama yedi çok şükür ev hala kereviz kokuyo çok keskin havalandırıyorum gitmiyo. ama benden başkası kokusunu amıyo siz düşünün nekadar sevmediğimi.

ben bir sebze düşkünü olarak tebrik ediyorum seni :))))))) iyi yapmışsın canım geçen gün bende gördüm kerevizi fakat bilerek almadım küçüktü baya hoşuma gitmedi bu kış ben kerevizi küp küp doğrayıp buzluğa atmayı düşünüyorum oğlumun çorbalarına koymak için. bizdede kabak yemeği eksik olmaz haftada 1-2 kez kabak yemeği yediriyorum oğluma.

okuyunca çok duygulandım bana göreede anneliğin bir diğer tarifide duygusallık olsa gerek

ala ala bu çocuklar kabağı ne çok seviyolar maşallah,bizimki de tavuklu patatesli kabak yemeğine bayılıyo ,başka hiç bir yemeği böyle severek yemiyor desem yeridir ahhh ahhhh keşke diğerlerini de kabağı yediği gibi yese ...

kıslar dün bebeişim hastalandı. dün bütün gün uysuzdu e akşam banyodan sonra başladı hapşırmaya gecede burnu tıkanıyodu bugünde foşur foşur akıyo. inşallah doktora ilaca gerek duymadan atlatırız.

dün bizimkide hastalandı bütün gün hastanedeydik çişini yapmadı bir türlü kan aldılar idrar aldılar çok şükür bişey çıkmadı grip olmuş daha yeni başlıyor dedi birde idrar kültürü yapalım dedi onun sonucu pzt.si çıkacak...her zaman ki gibi calpol ve dolven verdi belli aralıklarla veriyorum umarım iyileşirler....

aynen cıcım benım kızımda bayılıyo tavuk ve kabak olan corbaya..
balık corbası yaptım bın bır ozenle azına bıle surmedı cadı.nası sınır oldum ..

geçmiş olsun. bizim burun foşur foşur yutkunurkende sorun var aöa henüz ateş yok o yüzden doktorada gitmedik ve bugün bi baktım azı dişi çıkıyo. diş yüzünden olabilirmi dedim ama burun akıntısı ne alaka. gerçi bikeresinde nette okumuştum çocuklar hastalandıklarında iyileşebilmeleri için metebolizmaları hızlı çalışır ve o yüzden bu dönemde diş çıkarırlarmış. daha öncede benzeri şekilde diş çıkarmıştı. geçmiş olsun canım senin bebişinede.

benim kızımda grip oldu burnu gözleri nasıl aktı kuzumun.bugün biraz daha iyi şükür.salgın galiba bu aralar havalar soğudu ya.kızlar vitamin yada b12 şurubu veriyomusunuz bebeklerinize.doktora da sormayı unutmuşum.siz veriyomusunuz merak ettim.hastalıklara karşı etkili olurmu acaba vitamin şurubu?

1 yaş kontrolünde bir sorun olmadı uzun zamandır kan ilacıda vermiyodum hatta değerleri iyi çıktı. b12 kırmızı ette var zaten hatta başka yiyeceklerdede. vitamini doğal yollarla verin derim mümkün olduğunca benimkide balığı reddediyodu balık yağı vercektim istemeye istemeye ama şükür geçen gün yedi. böyle vitaminlerle büyüyen bilaç tanıdık çocuk var inanın hiç sağlıklı değiller. ben pek güvenmiyorum yani.

hasta bebişleriniz bir an önce iyileşir inşallah ,ben de çok korkuyorum vala hasta olacak diye çarşamba günü oğluşumu arı soktu Allah tan alerjisi yokmuş ama bi kaç saat çok ağladı kuzum benim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…