2011 Eylül Anneleri

slm kızlarrr
bişey sorucam sizlere
çok şükür kızım dişini patlattı
digerleride geliyor dedi dr.
buara çok iştahsız
sabahları hiçbirşey yemiyor
sadece emmek istiyor
zorlayıncada aglıyor
günde 2ögün ancak yiyor
oda 2kase çorba
hatta tam bitirmiyor bile

sizler budönemde neler yaptınız???
iştahsızlık dişten kaynaklanıyor sanırım

hasta bebişleriniz bir an önce iyileşir inşallah ,ben de çok korkuyorum vala hasta olacak diye çarşamba günü oğluşumu arı soktu Allah tan alerjisi yokmuş ama bi kaç saat çok ağladı kuzum benim ...

alerji olup olmadığını nasıl anladınız. ya bu sene arı bolluğumu var benim bebeğim var diyemi bukadar arılara dikka kesildim anlamadım heryerdeler yahu. yokmu bunların kovanı neyi allahım yarabbim

Son düzenleme:
alerji olup olmadığını nasıl anladınız. ya bu sene arı bolluğumu var benim bebeğim var diyemi bukadar arılara dikka kesildim anlamadım heryerdeler yahu. yokmu bunların kovanı neyi allahım yarabbim

canım, benim babamın alerjisi var arı soktuğu zaman ne taraftan sokuyorsa tamamen şişiyor sağ veya sol yani tamamen şişiyor ama benim bebişimin sadece baş parmağı şişti yani soktuğu yerden ,ordan anlayabilirsiniz ,bir de zaten hemen acile götürdük orda da doktor alerjisi olsa söylerdi ,yani şişlikten anlaşılıyor ,aman dikkat et kuzuna insan onları öyle gördükçe mahvoluyor ama çok şükür yine ucuz atlattık ...

çok geçmiş olsun bende geçen balık aldım oğlumda arabasında arının biri resmen musallat oldu. sanırım balığın kokusuna geliyodu öyle. gitmedi bitürlü ben bi panik oldumki sorma. neyse hava soğuyo yok olurlar inşallah.

Son düzenleme:

dısten oldugunu snamıyorum bızımkıde ole dıyodum ama dıslerı cıktıgı halde yıne devam ettı.
canım kahvaltı bızdede sorun
ben etı cıcı bebe akmeklerı varya onu cok sevıyo baska turlu hıc bıse yedıremıyorum sende dene bence
bı tane ekmek ıcıne bı yumurta sarısı haslanmıs
bıraz peynır
bıraz zeytın ezmesı
bırazda cevız
sıcak su dokuyorum azcık ekmek yumusuyo
canım ıns
he bıde zınko surup var ısteh acıcıı dogal bı surup mutlaka kullan ıkıncı gunde fark edıyo
ne olsa yemek ıstıyolar..
canım ıns ıseıne yarar

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun ...
oğluşum salı günü sünnet oldu ablaları ,çok şükür iyi şimdi ,küçük olunca çabuk iyileşir dediler ,gerçekten doğruymuş maşallah ,yaptırmayı düşünenler varsa hemen yaptırsınlar geç olmadan ...

ayy canım benım masllah masallh.hayırlı olsun rabbım damatlıgınıda gostersın ıns..
sızınde kurban bayramınız mub olsun cıcım oglunla nıce bayramlara ..

Ayyyy çok sevindim geçmiş olsun.Allah damat olduğu günleri de gösterir inşallah.Bende oğlumu 1 ay önce fıtık ameliyatı yaptırdım sağ ve sol taraftan.Bizde sünnetini yaptırıcaktık ama doktorumuz oğlum 2 taraftan ameliyat olduğu için sünnetini yapmayalım iyileşme süresi uzar dedi o yüzden yaptırmadık.

kızalr yardım lütfen. oğlum 9. dişini çıkarıyo demiştim bu diş gerçekten zor çıkıyo hala damağı tam anlamıyla yarmadı yarısı içerde. asıl sorun oğlum ishal ve ekşi bir kokusu var günde en fazla 3 kere yapıyo ama bezinden taşıyo resmen. diş ishali kokulu olurmu kızlar ben bunu sorucaktım size. daha öncede 1- 2 kere diş çıkarırken aynısı olmuştu ama bu uzun sürdü.

9. ve 10. dişler çok zor çıkıyormuş bir arkadaşım öyle demişti.Diş çıkarma dönemindeki ishal çok kötü kokuyor.Oğlumdan biliyorum.Ama şu sıralar çocuklarda ateş kusma ve ishal salgını var.İçin rahat etmeyecekse doktora götürebilirsin.

geçmiş olsun canım ,ishal için yağsız pirinç lapası ,haşlanmış patates,muz iyi geliyor ,bikaç kaşık dahi olsa yedirmeye çalış

teşekürler kızlar genelde diş çıkarırken ishal oluyodu ama bu uzun sürdü. ama şükür ateş yok halsizde değil. ama yarın doktora götürcem artık. iştahıda normale dönmeye başladı ama ishal aynı. şimdi dişine baktım azı dişin 4 köşesi etten kurtulmuş ama orta kısmı henüz yarılmamış iyi dayanıyolar ya allahın işi işte.

Teşekkür ederiz ablası ,düşünsene yıllar sonra burdan bizim minişlerin düğünleri de yazar mışız ahh ahhh inşallah.....

demı yaa o gunlerıde goruruz ıns.rabbım acılarını mutsuzluklarını gostermesın hıc.talıhlerı bahtları guzel olsun.sansları acık rızıkları bol olsun.yolları hep acık olsun.rabbıme laık kul olsunlar.butun kazalardan belalrdan emın olsunlar..ömrumuz yettıgınce hep yanlarında olucaz rabbım utandırmasın bızı ıns ıyı anne olabılırız.cıcım ayh bırden huzunlendım dugun mugun dedın nede olsa kız annesıyım valla sımdıden kara kara dusunuyorum ben kızımı veremem yaaa

Son düzenleme:

canım ne kadar can sıkıcı bı durum yaa ıns normale doner valla her gun bısey cıkıyo ne zormus benımkıde bayramda bocek ısırdı ne olduysa sınek mınek dedık gozu sısıtı.dok goturduk al bı torba ılac eve yolladılar valla versen olmaz vermesen olmazç ayy ayy gecıcek bu gunler dımı cıcım ıns.

inşallah canım. geçmiş olsun sizede. böcek ısırması için bendede bi krem var sivri ısırınca kullanıyorum ii geliyo. deiğinn gibi verilen ilaçlarada güvenemiyorum ikinci hatta üçüncü doktora götürdüğüm oluyo eşimle papaz oluyoruz o yüzden ama şimdiye kadar her diş çıkarmada doktorlar antibiyotik verdi boğazı kızarık falan diye kullanmadım ve diş çıkınca iyileşti.. inşallah bu doktorda vermez. çünkü kullanmayarakta risk alıyo insan ya gerçekten gerekliyse diye. kan ve dışkıda normal değerler çıkıyosa vermiyorum genelde.

yaaaaa bende bu grurubun uyesıydım dogumdan sonra hıc gırmedım nasılsınız yenı uyeler var sanırım herkese ve bebıslere selammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…