yaaaaa bende bu grurubun uyesıydım dogumdan sonra hıc gırmedım nasılsınız yenı uyeler var sanırım herkese ve bebıslere selammmmm
merhaba 2011 eylül anneleri...
ikinci bebek düşünen var mı?
ya da ikinci bebeği ne zaman düşünüyorsunuz?
ben düşünmüyorum, önlemimizi almaktayız fakat kazara olursa ona bişey diyemem doğururum. Eşim 2 yaşından sonra istiyor gibi fakat ben oğlumu okula başlattıktan 1 sene sonra düşünüyorum bakalım hayırlısı... yoksa sen düşünüyor musun:)
evet canım
düşünüyorum, bunun iki nedeni var
(1) benim yaşım (33)
(2) kardeşler arasında çok yaş olmazsa daha fazla paylaşım olabilir kanaatindeyim.
ama tabi hayırlısı, insan ister de bakarsın olmaz,ya da istemez de olur, artık kısmet.
herkese sevgiler...
kıslar oluşumun burun akıntısı tam geçmişti yine 1 haftadır faalan burnu akıyo başka bişey yok bu akşamda sesi kısıktı ama uykusuzluktanda olabilir ıhlamur falan içiriyorum ama nafile... grip değil ama sanırım nezle... bide su çiçeği aşısı yaptırıcam hasta bi hali yok ateşide yok dişinide çıkardı sadece burun akıntısı var yaparmı acaba doktor aşısını. heee şimdi aklıma geldi diğer burun akıntısı diş çıkarmaya başladığında olmuştu acaba dişer taraftakimi çıkıyo valla birden beyin fırtınası oldu yine. sabah olsada kontrol etsem
merhaba 2011 eylül anneleri...
ikinci bebek düşünen var mı?
ya da ikinci bebeği ne zaman düşünüyorsunuz?
canım çiçek aşısı 15. ayda yapılıyor diye biliyorum dr. bana öyle demişti. ben 15. aya girince yaptırmayı düşünüyorum. sen yinede bi sor istersen dr.a gidersen. geçmiş olsun
kıslar oluşumun burun akıntısı tam geçmişti yine 1 haftadır faalan burnu akıyo başka bişey yok bu akşamda sesi kısıktı ama uykusuzluktanda olabilir ıhlamur falan içiriyorum ama nafile... grip değil ama sanırım nezle... bide su çiçeği aşısı yaptırıcam hasta bi hali yok ateşide yok dişinide çıkardı sadece burun akıntısı var yaparmı acaba doktor aşısını. heee şimdi aklıma geldi diğer burun akıntısı diş çıkarmaya başladığında olmuştu acaba dişer taraftakimi çıkıyo valla birden beyin fırtınası oldu yine. sabah olsada kontrol etsem
Ayyyy çok sevindim geçmiş olsun.Allah damat olduğu günleri de gösterir inşallah.Bende oğlumu 1 ay önce fıtık ameliyatı yaptırdım sağ ve sol taraftan.Bizde sünnetini yaptırıcaktık ama doktorumuz oğlum 2 taraftan ameliyat olduğu için sünnetini yapmayalım iyileşme süresi uzar dedi o yüzden yaptırmadık.
ya bide arkadaşlar cevap verirseniz sevinrirm.benim oglan kahvaltıya dair hiç bişi yemiyor yani peynir süt agzına almııyor patates kızartması poça gibi karbonhidrat tüketimi ön planda.şişman değil onu belirteyim kilo 11.400 falan.5 aydan sonra biküvi krem peynir karştırıp veriyodum meyve suyu ile şimdi yemiyor fikir bekliyorum iyi akşamlar
canım ya benim oğlumunda bugün burnu akmaya başladı gece hiç uyumadı burnu tıkalıydı.Serum fizyolojik damlattım sabah uyanınca sümükleri akmaya başladı.Halsiz değil hasta da değil sadece burnu akıyor.Ihlamurda içiremiyorum ama zorla bir kaç yudum içirdim.Burun akıntısını nasıl geçirdin?
merhabalar benimde kizim 2011 eylulde dogdu.eger sizin bebeginizle ayni aydaysa nasil yani diycem artik herseyi tek tek yiyebilicek aydalar.ben kizama zeytin peynir her cesit haslanmis yumurta yoksa tereyaginda tavada hic bir zaman corba haric karisim vermedim .ayrica eline verip yada mama sandalyesinde onune koyup tek tek kendisi yiyor beni yedirmiyorum.patates kizartmasi icinde cok minikler bence.vala ben de iki-üç hafta öncesine kadar bisküvi içine yumurta sarısı,ceviz,peynir koyuyodum ama bıktı bisküviden istemedi şimdi ben de senin gibiyim bişi yediremiyorum emiyor,patates kızartması olursa falan yiyor o da hergün olamayacağına göre ,vala maşallah seninki iyi yine benimki 9 kilo,annem yemiyorsa çorba ver dedi onu yapıcam galiba kahvaltıya alışana kadar ,peynir ,yoğurt yemiyor durumlar fena((((
canım bizimde aynı sorun vardı hatta oğlum daha yeni kahvaltıya başladı. yumurta peynir hep reddetti bişeye karıştırsamda anlıyodu. artık onu sofraya oturtuyoruz çok mutlu oluyo istekli bi şekilde yiyo ama yine redediyo bazı şeyleri. mesela peyaz peyniri reddediodu ama kaşar ve saç peyniri seviyo bende onu veriyorum. kuymak seviyo ufak ufak arasına yumurta sıkıştırıyorum. bardak kullanmayı çatalı falan seviyo. yemeğini çatalına takıp veriyorum azına atıp bitirince çatalı bana uzatıp istiyo. yani sorun adam yerine koyulmak istiyomuş. bide çok üstelememek gerek bırak tatsın atsın zorlama. ben mesela balık yapıyorum bakıyorum yemiyo 3-4 gün attıyo azında sonra bi bakıyorum başka gün lüp lüp yiyo.ya bide arkadaşlar cevap verirseniz sevinrirm.benim oglan kahvaltıya dair hiç bişi yemiyor yani peynir süt agzına almııyor patates kızartması poça gibi karbonhidrat tüketimi ön planda.şişman değil onu belirteyim kilo 11.400 falan.5 aydan sonra biküvi krem peynir karştırıp veriyodum meyve suyu ile şimdi yemiyor fikir bekliyorum iyi akşamlar
merhabalar benimde kizim 2011 eylulde dogdu.eger sizin bebeginizle ayni aydaysa nasil yani diycem artik herseyi tek tek yiyebilicek aydalar.ben kizama zeytin peynir her cesit haslanmis yumurta yoksa tereyaginda tavada hic bir zaman corba haric karisim vermedim .ayrica eline verip yada mama sandalyesinde onune koyup tek tek kendisi yiyor beni yedirmiyorum.patates kizartmasi icinde cok minikler bence.
canım çok geçmiş olsun bizde 2 ekimde çift taraflı ameliyat yaptırdık sağ ve sol tarafta testiste fıtık vardı ayırca hidroselde vardı durumu iyi ama hala şişlikleri tam geçmedi ki 1.5 ay oldu nerdeyse. senin bebişin sağlık durumu nasıl.ben dr yi aradım 2 ayda hersey düzelcek kontorle gel dedi bakaılm artık.
merhabalar benimde kizim 2011 eylulde dogdu.eger sizin bebeginizle ayni aydaysa nasil yani diycem artik herseyi tek tek yiyebilicek aydalar.ben kizama zeytin peynir her cesit haslanmis yumurta yoksa tereyaginda tavada hic bir zaman corba haric karisim vermedim .ayrica eline verip yada mama sandalyesinde onune koyup tek tek kendisi yiyor beni yedirmiyorum.patates kizartmasi icinde cok minikler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?