2011 Eylül Anneleri

daha benim kontrole 15 gün var nasıl geçecekse artık görmek istiyorum cadı kızımı

:)) oh ne güzel bugünde beni küçük meleğim tık tık diye uyandırdı , kahvaltı yaptık süper bi şekilde sonra işimize geldik, bugün maaşallah çok iyiyiz, benim ultrasonuma 1 hafta kaldı yani haftaya cumartesi , şimdi geçmek bilmez

negüzel az kalmış hayırlısıyla seninde kızın olacak değilmi isim düşündünmü ne zormuş eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda benim beğendiklerimi o beğenmiyor onun beğendiklerini ben beğenmiyorum nasıl olacaksa artık

benimde eşim 7 uyanıyor bazen kaklıyorum kahvaltı veriyorum bazende iş yerinde yaptığı için uyu diyor oğlumda geç uyanıyor alıştık geç uyanmaya ama erkenden uyanmak daha iyi

ayyy inşallah valla öyle sıkıldım tayincimisiniz çalışıyomusun

eşim burda görevli ama seneye tayiciyizz inşş ben çalışmıyorum şimdilik atamaları bekliyorum bendeee çok sıkıldım burdan kurtulalım bi an önce seneyee inşallaaahh ballıkesirdeyimmm

eşim burda görevli ama seneye tayiciyizz inşş ben çalışmıyorum şimdilik atamaları bekliyorum bendeee çok sıkıldım burdan kurtulalım bi an önce seneyee inşallaaahh ballıkesirdeyimmm

annnaaaaaa bak buna sevindim bizde balıkesir düşünüyoruz 1 sene sonra aynı zamanda kurtulcazz buralardnm

şeker yüklemesi yaptıran var mı kızlar? devlet hastanesinde yaptırcam yükletmeyi ama nereden randevu alacağımı bilmiyorum malesef yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin.

Eylül anneleri günaydın kimse yok mu??

slm eylül anneleri bende eylül annesi olucam kısmetse çilek sanırım senin 4 eylülmüş doğum tarihi benimde dört eylül kızın olucakmış benimde kızım olucak benle aynı zamanda olucak birini bulmam sevindirdi beni ağrılarım var demişsin benimde bel ve sırt ağrım çok oluyor özellikle sırt üstü uzanırsam iki dakka bile zaman geçse birinin yardımı olmadan yerimden kalkamıyorum birde sol kasığımda acayip bir sancı oluyor genelde sabahları kalktığım zamanda sendede oluyormu ve acayip midem yanıyor sanki asit içmiş gibiyim geceleri bu yüzden uyumakta çok zorluk çekiyorum ellerimde ve ayaklarımda varis ve şişlikler oldu kranplarda başladı ama beni en çok rahatsız eden mide yanması senin miden ne durumda acaba önce senmi benmi doğurucaz ilk bebeğin olucak galiba bu benim ikinci yedi yaşında bir oğlum var allah hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin meleklerimizi sağ salim kucağımıza alırız umarım

şeker yüklemesi yaptıran var mı kızlar? devlet hastanesinde yaptırcam yükletmeyi ama nereden randevu alacağımı bilmiyorum malesef yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin.

bi ben yaptırdım sanırım şekeri ama bende özlede yaptırdım canım devlet hastanesinde nasıl yapıyolar bilemiyorum

ben geçen hafta yaptırdım canım nerde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun o hastaneden doktorundan randevu alıyorsun o seni yönlendiriyor

bi ben yaptırdım sanırım şekeri ama bende özlede yaptırdım canım devlet hastanesinde nasıl yapıyolar bilemiyorum

özelde kaça yaptılar acaba? yeni bir doktor edindim ona muayeneye gideceyim olmadı o beni yönlendirsin.

ben geçen hafta yaptırdım canım nerde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun o hastaneden doktorundan randevu alıyorsun o seni yönlendiriyor

tahlil vb şeyleri özelde değilde devlette yaptırdım bağcılar devlet hastanesine gidiyorum bunlar için ama nereden randevu alınacak felan bunu bilmiyorum özelde pahalı değilse özelde de yaptırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…