2011 Eylül Anneleri

Anneler hangi disleri cikariyor bebekleriniz.
Bizimki sag alt arka azidisini cikardi sol yolda.
Kopek disleri cikaran var mi?
Biz 8.ayda baslamistik cikarmaya hala gec mi gidiyoruz merak ettim.
bizimde alt sol azı diimiz çıktı ama diğer azı dişte bi farklılık görmedim sanırım bizim alt 2 köpek dişide beraber çıkıyo uçlar beyazlamış. zaten azı dışı haricinde dişerini hep çift çıkardı bizimki.

Dogru yoldayiz demek:)))
cikom bizimki de dislerini cift cift ve hizla cikardi.
Bir kac gundur de dislerini tam performans kullanmayi kesfetti, cok sukur.
Dogal olarak yedikleri de artiyor.

Dogru yoldayiz demek:)))
cikom bizimki de dislerini cift cift ve hizla cikardi.
Bir kac gundur de dislerini tam performans kullanmayi kesfetti, cok sukur.
Dogal olarak yedikleri de artiyor.

aynen canım mesela ben uzun zamandır meyve rendelemiyorum kendisi küçük küçük yiyo. :)

Bana meYve rendelemek hic nasip olmadi.
6aylikken ek gidaya basladik. Ertesi ay tam pure verdigim gidalari tukurdu.
Taneli istedi.
Dislerle alakali degil demek. Damaklar yetiyor.
Yalniz simdi etleri oncesine gore cok hizli hapur-hupur yiyor.
Alerji sebebi ile meyve sebze ve ozellikle et uzerinde bayagi pratik yapti, etkiledi tabi:)))

kıslar 3 diş arka arkaya geliyo sanırım. 2köpek dişi ucu görünüyo biri patlamak üzere azı dişte kabarıkk allah yardımcımız olsun. bugünde hafif cırcırımız var.

selam kızlar dün oğlum su çiçeği geçirdi aranızda bebegi su çiçeği geçiren varmı

geçmiş olsun hayır biz çıkartmadık su çiçeği aşısıda yaptıramadık daha... yeni hastalıktan kurtulmaya çalışıyoruz 16. aya girdik resmen acaba bundan sonrada aşı yapılablir mi bilmiyorum...

Anneler hangi disleri cikariyor bebekleriniz.
Bizimki sag alt arka azidisini cikardi sol yolda.
Kopek disleri cikaran var mi?
Biz 8.ayda baslamistik cikarmaya hala gec mi gidiyoruz merak ettim.

kızım 5,5 aylık diş çıkarmaya başladı.
üstten sağlı sollu 1er azı ardından köpek dişleri patladı.
henüz tam belli değiller.
şimdide alttan 1er azının ön taraflarını patlattı.
malesef hepsini toplamda 2 ayda yapınca sıkıntısıda ona gore oluyor

yapılabiliyo canım. ben doktora sordumbirbuçuk yaş aşılarıyla su çiçeği aşısı arasında en az bir ay olmalıymış. yani ya en az bir ay önce yada en az bir ay sonra.

10. dişimizde çıktı. köpek dişimizin teki yani. diğeride yolda. azı dişimizin teki çıkmıştı tekide kabarık azcıkın. o baya uzun zamanda çıkıyo ama köpek dişi baya kolay ucu sivri ya.

kızlar oğlum 13 aylıkken yürümeye başladı.Şuan 15 ay 19 günlük yürürken sürekli düşüyor.Hele dün akşam annemde bir düştü anlatamam.Yanımda duruyordu kendi etrafında dönmeye çalışırken fayansların üzerine kafası çok fena çarptı.İçim paramparça oldu hiç bu kadar kötü düşmemişti.Onunla beraber bende ağladım.Çok şükür şişlik,kanama falan olmadı.2 saat uyutmadım gece hep kontrol ettim çok şükür birşeyi yok.Allah korudu yavrumu.Adım poğaçasıda yapmadım acaba o yüzden mi bu kadar düşüyor?Komşunun bebeğide oğlumla yaşıt o hiç düşmüyor?İnternette okudum düşmesi normalmiş ama bu dara düşülmezki yaa

oyy anne sütü korur derler bide. geçmiş olsun canım. işte bende bundan korktuğum için su çiçeğiaşısını erken yaptırdım. neyse şükür yazın olmamış.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama bence aşı yaptıırmayın ilerki yaşlarda çıkarması çok daha tehlikeli oluyor benim oğlum 15 aylık bi görseniz vicudu kaafası dilinde bile çıktı yavrumun kasınmasın diye krem verdi doktor teyzemiz hergün sürüyorum bugün 4. gün ama hala çıkmaya devam ediyor ben daha 21 yasındayım bazen neyapacağımı şaşırıyorum bu site çok destek veriyor yardımcı oluyor Alllah hepinizden razı olsun

canım su çiçeği geçici değil tek doz yaptırıyosun ve hep koruyo. öle bu yıl yaptım 10 yaşında etkisi gitti falan değil yani.

canım su çiçeği geçici değil tek doz yaptırıyosun ve hep koruyo. öle bu yıl yaptım 10 yaşında etkisi gitti falan değil yani.

canım bende onu sorcaktım.bende hep koruyo diye biliyorum.bizde yaptırmadık daha ama bu hafta yaptrcam inşallah.bi de aşıdan sonra hafif bi döküntü oluyomuş diyolar.aşıyı yaptıran arkadaşlar sizin bebişlerde oldumu böyle bişey???

canım benim oooooo dur bakalım daha çoooook düşecek ,benim oğluşum 9,5 aylık yürüdü maşallah sürekli düşüyor ,daha sandalye koltuk MASA tepelerine çıkacak o zaman napıcan annesi ,hem kendini hatırla ben koca çocuktum dizlerimdeki yaralar ne zaman geçecek acaba derdim ,şimdi onlar düşe kalka büyücekler tabi bizde dikkat edicez ama düşmelerini engellemek mümkün değil hergün sandalye masa tepesinde benim ki adım poğacasını da ilk senden duyuyorum dayısı simit kırsın dizinde derler bu da onun gibi bişi herhalde ,Allah a emanetler ...

kızlar ben oğlumu sütten kesmeyi düşünüyorum ,hep emmek istiyor ve iştahı hiç yok üzülüyorum sağlığı yerinde çok şükür ama böyle yemeden yaşanır mı yaaaa hem emip hem yeseydi 2 yaşına kadar emzirecektim üzülüyorum bıraktıracağım için ,ama yok olmayacak böyle ,sizler emziriyormusunuz hala ,gece de sürekli kalkıyor emmeye ,bir -yarım saatte bazen sürekli kalkıyor ...belkş uykusu da düzelir

ben yaptırdım canım hiç birşey olmadı ateş yada döküntüsü olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…