2011 Eylül Anneleri

benden 16 tl aldılar bide glukoz aldım 4 tl de 20 oldu toplamda yani

bel ağrıların için yastıklarla besle kendini o şekilde uzan gece ekşimelerin oluyorsa yüksek yastık kullan bir kaç tane üst üste koy. gün içindeki ekşimelerin için muz yiyebilirsin benim acil kurtarıcım muz oldu miğde dostudur yalnız fazla abartmamak lazım kabızlık ve kilo yapabilir kaynadıkça 2-3 dilim kes bir muzu güne bölerek ye. şişlik ve ödem için de tuz çok fazla kullanma meyveye bolca aban ödem atmana yardımcı olacaktır. umarım bu yazdıklarımın faydasını görürsün. sevgiler...

benden 16 tl aldılar bide glukoz aldım 4 tl de 20 oldu toplamda yani

çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için malum özeller sanki insana para tuzağı gibi geliyor devlette sıra beklemek çalışan için çok zor. özelde hemen halletmek istiyorum çok izin kullanıyorum diye laf etmelerinden çekiniyorum ((

canım ben üçüncü ayımdan beri devlet hastanesine gidiyorum ve çok memnunum doktorum özeldeki doktorlardan daha fazla ilgileniyo ama gittiğim hastane yeni açıldığı için doğum yok ssk da yok eşim bu ay yaptırcak ssk olmadığı için devlet hastanesinde 15 ytl muayene ücreti ödüyorum şeker yüklemesinede 25 ytl verdim aç karına gittim önce kan aldılar bir saat sonra 50 gram şeker yüklemesi yapıldı bişey yiyip içmiyosun bir saat sonra yine kan alıyorlar sonucu ertesi gün aldım

rica ederim ama sen yinede hangi şehirdeysen bi sor gitmeden önce çünkü özelden özelede değişiyoo mesala ayrıntılı ultrasonu 200 bile yaptıran var ben 30 a yaptırmıştım

tşk ederim canım muzu tüktemiyorum malesef hemoreyit basur var tuzu kestim yemeklerde bile kullanmıyorum mide yanması içinde ilaç verdi doktor ama faydası olmuyor allahım hayırlısıyla bir doğursaydık normal halimi çok özledim valla

gittiğim devlet hastanesi araştırma hastanesi olduğundan çoğu tahlili orda yaptırdım ama her gittiğimde doktor değişiyor öyle devamlı bir doktor yok düzgün bir doktora denk gelemedim zaten. tam buldum dedim oda doçent olacakmış ağustos ayında izne çıkıyormuş sınavları varmış marttan beri doğumlara girmiyorum dedi boşa özel muayenesine gittim yani
ama olsun oğlumu ayrıntılı gördüm hemde 2 kere onun önerdiği bir doktor arkadaşına başlıycam şimdi nasipse doğumuda o yaptırsın artık

kaçıncı haftadasın sezeryanmı normalmi düşünüyorsun benim ilk normal doğumdu ama bu gittiğimde bebek ters duruyor sezeryan olabilir dedi ve ben sezeryandan çok korkuyorum allahım işallah ozamana kadar kızım dönerde sezeryandan yırtarım

bende de fissür var bu kullandığımız kan ilaçları kabız yapıyor ve bende çok sıkıntılar çekiyorum. ama miğdemin yanmasına da dayanamıyorum ishal olmak için elimden geleni yapıyorum. yine de çok şiddetlendiğinde miğde yanmam muzdan 1-2 dilim kesip yemek beni rahatlatıyor bide kant yapıyorum arada oda ii geliyor...

benımde mide yanması var gece oluyoo genelde kafası mideme yakın oldugu için oluyomuş drum öle demiştii.erkek benimkii

allah meleklerimizi bize bağışlasın sağ salim olsunda artık mide yanmasınada razı olucaz ama bazen dayanılmayacak kadar kötü oluyor mide ilacı kullanıyormusun akşamları yatmadan önce bir iki yudum süt iyi geliyormuş haziran annelerinin topiğinde okudum başı ucunuza yatmadan bir bardak süt koyun mideniz yandığı zaman biriki yudum için iyi geliyor diyodu ama benim sütle aram yok içtiğim zaman midem bulanıyor o yüzden içemiyorum bir dene istersen belki iyi gelir

basur bende hamilelikten öncede vardı şimdi daha azıttı o yüzden korkumdan yanaşamıyorum muza

benim 25. haftam bitti sat'a göre dr 8 eylül doğum olabilir dedi ağustos sonu itibariyle beklemeye başlarız demişti. benimde son gittiğimde tersdi fakat daha çok erken bebek 40. haftaya kadar aynı pozisyonda kalamaz o nedenle şimdi bunlara kafanı yorma son ana kadar rahat ol daha çok var daha çok şekilden şekle girecekler. sakın bunları vesvese yapıp kendini korkutma olur mu? ben son anda doktorum neyi hayırlı görürse o olsun istiyorum elbette öncelikle normal doğum . bu arada benimde ilk bebeğim.

aminn canım hayırlısıyla alırız inşallah bende sütü hiç sevmezdim hamilelikte günde 1 litre içiyorum canımda istiyo içmek ama benım midemde reflu oldugu için fazlada içemem gerekio ben gaviscon kullanıorum şurubunu benım mideme çok ii gelıo anında kesıyoo yani

basur bende hamilelikten öncede vardı şimdi daha azıttı o yüzden korkumdan yanaşamıyorum muza

benimde fissür vardı makattan çok kanamam oluyor mesela bazen dayanılmaz boyutlarda zonklamalar yaşıyorum. benim de bekarlıktan beri var. 2 tane de basur memesi oluştu tabi bu arada gebelikle birlikte.

reflü bendede var berbat bişey ben bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum nerdeyse mecburi olmasa dışarı çıkmıycam yürümek çok yoruyo birde astım var bu sıcaklarda nefesim yetişmiyo ilerleyen zamanlarda ne yaparım bilmiyorum :78:

benimde fissür vardı makattan çok kanamam oluyor mesela bazen dayanılmaz boyutlarda zonklamalar yaşıyorum. benim de bekarlıktan beri var. 2 tane de basur memesi oluştu tabi bu arada gebelikle birlikte.

hiç sorma aynı dertten müzdaribiz benimde ikitane basur memem var ve üstelik yara oldular oturamıyorum bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…