Evet canım anlatırım size neler olduğunu . Biz çok isim düşündük ben çok kararsızdım hep erkek olsa ben koyacaktım ama eşim ada ismini istiyor öyle karar verdik göbek adıda Atatürk'ün annesinin adı Zübeyde olacak onuda ben istedim :) Öyle anlaştık işte Allah hayırlısıyla koymayı nasip etsin inşallah.negüzel az kalmış hayırlısıyla seninde kızın olacak değilmi isim düşündünmü ne zormuş eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda benim beğendiklerimi o beğenmiyor onun beğendiklerini ben beğenmiyorum nasıl olacaksa artık
Evet canım anlatırım size neler olduğunu . Biz çok isim düşündük ben çok kararsızdım hep erkek olsa ben koyacaktım ama eşim ada ismini istiyor öyle karar verdik göbek adıda Atatürk'ün annesinin adı Zübeyde olacak onuda ben istedim :) Öyle anlaştık işte Allah hayırlısıyla koymayı nasip etsin inşallah.
AA ne güzel çok sevindim aynı gün olduğumuzaslm eylül anneleri bende eylül annesi olucam kısmetse çilek sanırım senin 4 eylülmüş doğum tarihi benimde dört eylül kızın olucakmış benimde kızım olucak benle aynı zamanda olucak birini bulmam sevindirdi beni ağrılarım var demişsin benimde bel ve sırt ağrım çok oluyor özellikle sırt üstü uzanırsam iki dakka bile zaman geçse birinin yardımı olmadan yerimden kalkamıyorum birde sol kasığımda acayip bir sancı oluyor genelde sabahları kalktığım zamanda sendede oluyormu ve acayip midem yanıyor sanki asit içmiş gibiyim geceleri bu yüzden uyumakta çok zorluk çekiyorum ellerimde ve ayaklarımda varis ve şişlikler oldu kranplarda başladı ama beni en çok rahatsız eden mide yanması senin miden ne durumda acaba önce senmi benmi doğurucaz ilk bebeğin olucak galiba bu benim ikinci yedi yaşında bir oğlum var allah hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin meleklerimizi sağ salim kucağımıza alırız umarım
AA ne güzel çok sevindim aynı gün olduğumuzaCanım benim işte yeni yeni başladı bel ağrılarım, sabahları bazı zamanlar kalkarken kasıklarımda ağrı oluyor aynen, ama büyük çoğunluğu çok idrar torbam dolu olarak kalkıyorum belki o yüzden olabilir çünkü sonra rahatlıyor. Ama dünkü bel ağrısı berbattı ya bide bende taş çıktı böbreğimde arada bir onun ağrılarınıda yaşıyorum ne yazık ki. Mide sorunum henüz hiç olmadı, sadece bazen aşırı şişkinlik oluyor patlayacak gibi.Midende ekşime olması bu dönemde çok normal ama ben çok araştırıyorum internetten,halamda doktor onada sıksık soruyorum.Başının altına 2 şer tane yastık koyarak uyumayı dene o zaman emin ol o mide yanmaların azalacak hatta geçecektir.Geceleride yarım saat önceden birşey yiyip içme ki yanma olmasın. Bide böyle dene bakalım düzelecek mi canım..Güzel kızını öpüyorum meleğini
reflü bendede var berbat bişey ben bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum nerdeyse mecburi olmasa dışarı çıkmıycam yürümek çok yoruyo birde astım var bu sıcaklarda nefesim yetişmiyo ilerleyen zamanlarda ne yaparım bilmiyorum :78:
slm eylül anneleri bende eylül annesi olucam kısmetse çilek sanırım senin 4 eylülmüş doğum tarihi benimde dört eylül kızın olucakmış benimde kızım olucak benle aynı zamanda olucak birini bulmam sevindirdi beni ağrılarım var demişsin benimde bel ve sırt ağrım çok oluyor özellikle sırt üstü uzanırsam iki dakka bile zaman geçse birinin yardımı olmadan yerimden kalkamıyorum birde sol kasığımda acayip bir sancı oluyor genelde sabahları kalktığım zamanda sendede oluyormu ve acayip midem yanıyor sanki asit içmiş gibiyim geceleri bu yüzden uyumakta çok zorluk çekiyorum ellerimde ve ayaklarımda varis ve şişlikler oldu kranplarda başladı ama beni en çok rahatsız eden mide yanması senin miden ne durumda acaba önce senmi benmi doğurucaz ilk bebeğin olucak galiba bu benim ikinci yedi yaşında bir oğlum var allah hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin meleklerimizi sağ salim kucağımıza alırız umarım
Bu arada bende şu Braxton Hills denilen kasılmalar başladı hergün oluyor artık 2 günden beri, çok sık değil ama bi acayip birşeyi rahim kendini doğuma hazırlıyormuş, hiç ağrısı yok sadece biraz rahatsızlık hissi veriyor o kadar. Çok su içmek gerekiyormuş,susuz kalıncada oluyormuş,yürürken olursa uzanıcakmışız, uzanırken olursa yürüyecekmişiz. Eğer 1 saat içinde 4 den fazla olursa doktora mutlaka bilgi verecekmişiz veya gidecekmişiz hamiş kızlar
çok kolay canım karnından başlayarak geniş bir şekilde sanki böyle alt karın kısmına doğru daralıyor daralıyor hop sonra salıyor kendini , sanki çocuk oraya doğru gidiyormuş yada oraya bası yapıyormuş hissi gibi aynı.. Olursa korkma bende her gün oluyor artık alıştım :))
çok kolay canım karnından başlayarak geniş bir şekilde sanki böyle alt karın kısmına doğru daralıyor daralıyor hop sonra salıyor kendini , sanki çocuk oraya doğru gidiyormuş yada oraya bası yapıyormuş hissi gibi aynı.. Olursa korkma bende her gün oluyor artık alıştım :))
evet gerçekten de öyle hamilelikte herşeyin bir ismi var ama özellikle şu braxton hills denilen kasılmalar çok garip gerçekten, Allah nasıl yaratmış nasıl işleyen bir mekanizma insanın aklı almıyor gerçekten ya.. Durun daha yola yeni çıktık önümüzde 3 ay var ve birsürü şey yaşayacağımız en önemli 3 ay önümüzde bize el sallıyor
Canım her kafadan bir ses çıkıyor o yüzden sakııın kimseyi dinleme, ben öyle yapıyorum, hiç merak etmiyorum ve hiç ilgilenmiyorum kendimide strese sokmuyorum. O kadar rahat olacak ki doğumum Allahın izniyle buna inanıyorum gerisini düşünmüyorum kendimi doktorun ellerine teslim edeceğim, zaten o karın ve sıkıntıyla ay bir an evvel çıksada kurtulsam diyeceğiz buna eminim,hiç doğumu düşünme Allah verir onunda kolaylığını. Pıt pıt nokta atışı yapıcaz heheheh
Amin canım amin. Ben kaçıyorum artık gidiyim evime ütüm var of hamişken ütü yapmak ne zor allahııım
şimdilik yok gibi canım ama olursada panik olmamm artık agrı yoksa problem değilmiş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?