2011 Eylül Anneleri

Evet canım anlatırım size neler olduğunu . Biz çok isim düşündük ben çok kararsızdım hep erkek olsa ben koyacaktım ama eşim ada ismini istiyor öyle karar verdik göbek adıda Atatürk'ün annesinin adı Zübeyde olacak onuda ben istedim :) Öyle anlaştık işte Allah hayırlısıyla koymayı nasip etsin inşallah.

çilek cnm merhaba ben aranıza yeni katıldım seninle günümüz aynı

AA ne güzel çok sevindim aynı gün olduğumuza Canım benim işte yeni yeni başladı bel ağrılarım, sabahları bazı zamanlar kalkarken kasıklarımda ağrı oluyor aynen, ama büyük çoğunluğu çok idrar torbam dolu olarak kalkıyorum belki o yüzden olabilir çünkü sonra rahatlıyor. Ama dünkü bel ağrısı berbattı ya bide bende taş çıktı böbreğimde arada bir onun ağrılarınıda yaşıyorum ne yazık ki. Mide sorunum henüz hiç olmadı, sadece bazen aşırı şişkinlik oluyor patlayacak gibi.Midende ekşime olması bu dönemde çok normal ama ben çok araştırıyorum internetten,halamda doktor onada sıksık soruyorum.Başının altına 2 şer tane yastık koyarak uyumayı dene o zaman emin ol o mide yanmaların azalacak hatta geçecektir.Geceleride yarım saat önceden birşey yiyip içme ki yanma olmasın. Bide böyle dene bakalım düzelecek mi canım..Güzel kızını öpüyorum meleğini

saol cnm bende çok sevindim benle aynı günde birini bulunca kusura bakmassan çıkmak zorundayım malum akşam oldu ve yemek yapmam lazım kendinede prensesinede çok iyi bak öpüyorum sizi sonra görüşürüz:79:

işiin çok zor valla bendede bahar alerjisi var dışarı çıktımmı bi hapsuruk başlıo 20 defa en az arka arkaya nefessiz kalıyorum havalarda sıcak .bende öyleydim bacagımda kramp tarzı agrılar oluyodu dr a söledim amgnezyumla kalsiyum hapı yazdı bana 2 gündür enerji yüklenmiş gibiyim karnım olmasa hamılelığı unutup koşturup durcam

canım bel ağrısı bendede var aynı dediğin gibi sırtüstü yattımmı kaplumbağa gibi birdaha kalkamıyorum eşimin yardımıyla anca ve sol kasığımda benimde şiddetli ağrım oldu dün korkup doktora gittim kas ağrısı dedi enfeksiyon yada kum olduğundada ağrı oluyormuş bende birşey çıkmadı şişlikler bendede oluyor kramplar için magnezyum çok iyi geldi bana bıraktığım an gece kramplarla uyanıyorum
demir takviyeside önemliymiş ben bıarkmıştım doktor tekrar başlamamı söyledi
allah kolaylıklar versin hepimize

Kızlar çoğunuz hemoroid'den bahsetmişsiniz. Bende hemoroid yaklaşık 5 senedir vardı.Yani evlenmeden öncesinde başladı.İlaç kullanmıştım sonra bi ara geçti , sonra sıklaşmaya başladı, bitkisel bazı ilaçlar var eczanede ondan kullanmıştım,o sanki beni biraz rahatlattı. Birde şöyle birşey oldu benim eşimin annanesi hemoroidini çok acı yiyerek yok etmiş.Hatta ameliyatlık durumdaymış doktor inanamamış sen bunu nasıl geçirdin diye,bende onu duyunca bir acı yemeye başladım ki sormayın(gebelikten önce tabi) beni ishal yapmaya başladı ve acı o bölgeyi iyice yakmaya başladı ve benim o günlerden beri hiç hemoroidim olmadı, ama meme hep var sadece ağrı yok sızı yok kabızlık yok, acı beni diyare yapıyor bu yüzden hamileliğimin ilk aylarında canım acıyı çok istiyordu bol bol yedim ama o acı nereden çıktı onu anlamış değilim :))) şimdide arada bir yiyorum çünkü bağırsaklarımı rahatlatıyor. Ama bu benim için geçerli başkasında acı kabız da yapabilir. Ben hemoroidime böyle acı yiyerek çare buldum kızlar ve inanın 1,5 2 senedir hiç şişmedi,kanamadı,sızlamadı:82:

Bu arada bende şu Braxton Hills denilen kasılmalar başladı hergün oluyor artık 2 günden beri, çok sık değil ama bi acayip birşeyi rahim kendini doğuma hazırlıyormuş, hiç ağrısı yok sadece biraz rahatsızlık hissi veriyor o kadar. Çok su içmek gerekiyormuş,susuz kalıncada oluyormuş,yürürken olursa uzanıcakmışız, uzanırken olursa yürüyecekmişiz. Eğer 1 saat içinde 4 den fazla olursa doktora mutlaka bilgi verecekmişiz veya gidecekmişiz hamiş kızlar

evet bunu duymuştum bende.nasıl oluyo yani nasıl anlıcaz kasılma oldugunu

çok kolay canım karnından başlayarak geniş bir şekilde sanki böyle alt karın kısmına doğru daralıyor daralıyor hop sonra salıyor kendini , sanki çocuk oraya doğru gidiyormuş yada oraya bası yapıyormuş hissi gibi aynı.. Olursa korkma bende her gün oluyor artık alıştım :))

bende de oluyor ara ara ama ben bunun o demek olduğunu bilmiyordum her olan şeyin de bir ismi var

şimdilik yok gibi canım ama olursada panik olmamm artık agrı yoksa problem değilmiş çünkü

evet gerçekten de öyle hamilelikte herşeyin bir ismi var ama özellikle şu braxton hills denilen kasılmalar çok garip gerçekten, Allah nasıl yaratmış nasıl işleyen bir mekanizma insanın aklı almıyor gerçekten ya.. Durun daha yola yeni çıktık önümüzde 3 ay var ve birsürü şey yaşayacağımız en önemli 3 ay önümüzde bize el sallıyor

el ayak her bişi sallıyor valla arada doğumu düşündükçe korkmuyor değilim ama doğum anılarına kulaklarımı tıkadım resmen.

Canım her kafadan bir ses çıkıyor o yüzden sakııın kimseyi dinleme, ben öyle yapıyorum, hiç merak etmiyorum ve hiç ilgilenmiyorum kendimide strese sokmuyorum. O kadar rahat olacak ki doğumum Allahın izniyle buna inanıyorum gerisini düşünmüyorum kendimi doktorun ellerine teslim edeceğim, zaten o karın ve sıkıntıyla ay bir an evvel çıksada kurtulsam diyeceğiz buna eminim,hiç doğumu düşünme Allah verir onunda kolaylığını. Pıt pıt nokta atışı yapıcaz heheheh

öyle evet herşeyin bir kolaylığı var şükürler olsun rabbim kimseyi o yolda yalnız bırakmasın.

şimdilik yok gibi canım ama olursada panik olmamm artık agrı yoksa problem değilmiş çünkü

ben de diyarbakrda görev yapıyorum genesiste şükran hanıma gidiyorum.çok memnunum benim de bir sonraki randevumda şeker yüklemem vardı çıkışta laboratuara sormayı unutmuştum ne kadar ücreti diye.sayesinde öğrenmiş oldum.ilk yükleme 50 lik mi oluyor benim 26.haftamda yapılacak kontrolum de o zaman.kan idrar şeker vs birlikte yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…