bizimkide eve nezaman girsek ilk o daire kapısından girer ve üstümüze kapıyı küt diye kapatmaya çalışır biz tutarız o tier kikirdeşiriz. bigün eşim dediki bu huyunu bıraktır bide anahtarı içer koyarsın sen dışardaolursun şeytanın işi belli olmaz. sonra eşimle kapının önünden çıktık kapı küt kaandı oğlum kapattı yani. o içerde biz dışarda ağlıyo ama öyle korku ağlaması değil kapı kolunu bağıra bağıra zorluyo en son tık diye açtı. :).
bide tezgaha tırmanıyo ya varmı böyle bişey yapan bu nasıl bir afacan anlamadım eliyle tutuyo dağcılar gibi ayaklarıyla adım adım tırmanıyo. oda kapısının iç ve dış kolunu tutuyo kendini yukarı çekip sallanıyo. tarzan gibi bişi olucak az byüyünce peşinde koşarken iyi kilo vercem belli oldu :)
Meraba kizim ve benide alirmisiniz araniza yardimlariniza ihtiyacim var
tabiki canım buyurun :)
Gunaydin 27 yasindayim ankarada oturuyorum kizim 20 eylül 2011 dogumlu bizde problem biraz cok kizim 2 gun once gozden ameliyat oldu goz kanallari tikaliydi öldük öldük dirildik ömrümün yarisi tükendi heralde cok kötü bir deneyimdi şükür şimdi iyi ama 2 haftadir sümüksü kaka yapiyor bir kezde kan gordum memeden gunduzleri kestim cunku yemiyordu acaba neden olabilir su an hastaneden o kadar korkmuski kapali hicbiryere girmiyor markete bile aglamaktan tikaniyor napicam ben bide son olarak kizim benimle yatiyor besignde uyumuyor babasi salonda yatiyor cok rahatsizim bu durumdan nasil ayircam kendimden yardım edin kizlar bizde sorun cook.
kızlar dün başıma neler geldi anlatayım.Oturma odasında küçük sepet balkonum var.Orayı süpürmek için balkona çıktım oğlan arkamdan balkon kapısını hemen sert bir şeklide kapattı.Dışarıdan kapıyı açmak için kapı kolu yok.Kapıyı açmaya çalıştım açılmıyor.Oğlan kapının kolunuda yarım olarak aşağı indirmiş.Kapıyı ittiriyorum kapı açılmıyor.Oğlum aç kapıyı diyorum açmıyor.Oğlanda baştan oyun yapıyorum zannetti.Ben kapıyı ittirdikçe oğlum korkmaya başladı.Öyle bir ağlıyor ki anlatamam.Bana nasıl bakıyor çaresiz yavrum hala o bakışları gözümün önünden gitmiyor.İyice panik yaptım ne yapsa ne yapsam diye düşünürken alt komşuma seslendim ona evin kapısının ziline basmasını söyledim oğlan gider kapıyı açar umuduyla.Kadın dediğimi yaptı ama ben kapıyı üst kilidinden kilitlemiştim o an aklıma o geldi.Yani kapıyı içeriden benden başkası açamazdı.Komşuma eşimi aramasını söyledim eşim geldi onda da kapının üst anahtarı yokmuş.BU arada oğlum ağlamaktan morarmaya başladı korkudan ne yapacağımı bilemedim.Camı kırsam bütün cam parçaları oğlumun yüzüne gelecekti.oğlum kapıya git diyorum gitmiyor gitse camı kıracaktım.Derken öyle bir hamle yaparak kapıya öyle bir asıldım ki kapıdan bişeyler paraçalanarak kapıyı açtım.hemen oğluma sarıldım eşimde evin kapısının önünde kapıyı açmaya çalışıyordu.hemen onda kapıyı açtım eşimi karşımda görür görmez başladım ağlamaya.İyice sinirlerim bozulmuştu çünkü.Saatlerce oğluma sarıldım...Hala daha kendime gelmiş değilim.
bizimkide eve nezaman girsek ilk o daire kapısından girer ve üstümüze kapıyı küt diye kapatmaya çalışır biz tutarız o tier kikirdeşiriz. bigün eşim dediki bu huyunu bıraktır bide anahtarı içer koyarsın sen dışardaolursun şeytanın işi belli olmaz. sonra eşimle kapının önünden çıktık kapı küt kaandı oğlum kapattı yani. o içerde biz dışarda ağlıyo ama öyle korku ağlaması değil kapı kolunu bağıra bağıra zorluyo en son tık diye açtı. :).
bide tezgaha tırmanıyo ya varmı böyle bişey yapan bu nasıl bir afacan anlamadım eliyle tutuyo dağcılar gibi ayaklarıyla adım adım tırmanıyo. oda kapısının iç ve dış kolunu tutuyo kendini yukarı çekip sallanıyo. tarzan gibi bişi olucak az byüyünce peşinde koşarken iyi kilo vercem belli oldu :)
vala benimki de tırmanıyo tazgaha ne zamandır hatta her yere dediğin gibi hiç durmuyoki maşallah...
Gunaydin 27 yasindayim ankarada oturuyorum kizim 20 eylül 2011 dogumlu bizde problem biraz cok kizim 2 gun once gozden ameliyat oldu goz kanallari tikaliydi öldük öldük dirildik ömrümün yarisi tükendi heralde cok kötü bir deneyimdi şükür şimdi iyi ama 2 haftadir sümüksü kaka yapiyor bir kezde kan gordum memeden gunduzleri kestim cunku yemiyordu acaba neden olabilir su an hastaneden o kadar korkmuski kapali hicbiryere girmiyor markete bile aglamaktan tikaniyor napicam ben bide son olarak kizim benimle yatiyor besignde uyumuyor babasi salonda yatiyor cok rahatsizim bu durumdan nasil ayircam kendimden yardım edin kizlar bizde sorun cook.
Kizlar bide kilo almiyo benim kiz aylardir 9 kilo boy 84 cm vitamin kullaniorum ama faydasi olmuyor hic meyve yemiyo süt ürünleri tüketmiyo of ne zor bi cocuk daha disleri bile cok az ne yapsamda kilo alsa bilemedim 5 dk durmazda yerinde sıpa
yemeği kendi kendine yemesine iin ver annesi belki o zaman iştahı artar.
Kizimi 2 gundur diyete aldim tereyagi bal yagli yemekleri ve en buyuk sorun cikolatayi kestim babasi iyi bisey gibi gelio cikolatayla oda hop yutuyo pirinc lapasi patates haslamasi yagsiz kofteyle besliorum suan bugun kakasi normal pazartesine kadar deniycem olmadi goturcem teyzeleri 3gun Once ameliyat oldu doktor fobimiz hat safhada ama bu beraber yatma cok bunaltti artik bide kaynanamla beraber oturuyorum esimin salonda yatmasi cok abes oluyo of ne yapayim
sizede geçmiş olsun canım.Bu çocuklarda nedir böyle kapı kapatma huyu bilmiyorum.Ama bundan sonra daha dikkatliyim....
benim oğlan bugünlerde çok hırçın oldu.Benimle inatlaşıyor yapma dediğim şeyleri yapıyor,sürekli mız mız 3 - 4 gündür iyice sabrımı zorluyor.Havalarda 2 haftadır hep yağmurlu doğru düzgün dışarıda çıkaramıyorum çocuk sıkılıyor mu acaba?Eşime diyorum şöyle etrafı çevrili çimenlik bir alan olsa salıcam oğlanı oraya bütün gün koştursun dursun
Kizimi 2 gundur diyete aldim tereyagi bal yagli yemekleri ve en buyuk sorun cikolatayi kestim babasi iyi bisey gibi gelio cikolatayla oda hop yutuyo pirinc lapasi patates haslamasi yagsiz kofteyle besliorum suan bugun kakasi normal pazartesine kadar deniycem olmadi goturcem teyzeleri 3gun Once ameliyat oldu doktor fobimiz hat safhada ama bu beraber yatma cok bunaltti artik bide kaynanamla beraber oturuyorum esimin salonda yatmasi cok abes oluyo of ne yapayim
yavruna çok çok geçmiş olsun canım.Durumu nasıl şimdi?Tamamen iyileşene kadar bir süre yavrunla beraber yat annesi kıyamam ona.Kayınvalidenle oturmanada üzüldüm canım inşallah iyi anlaşıyorsunuzdur yoksa çok zordur....İshal için muz yedir birde bulabilirsen kızılcık suyu içir gör ishali hemen kesiyor.Yemek yemesi içinde zorlama ishal geçene kadar... bol bol su içir.
Yavrum su an iyi kizlar kaynanamla zar zor anlasioruz iste
Kizlar yarin kizimi hastaneye goturuyorum sümüksü kakasi gecmek bilmedi bide zayifladi ya cok canim skilio dogru durust yemekte yemiyo bastan asagı check up yaptircam cunku 2 yasina gircek ama 1 yasinda bebek gibi duruyo insallah korktugum basima gelmez bu kakasi cok korkutuyor simdi diyceksiniz niye daha once goturmedin diye hem ameliyati vardi hemde ben kaynanamla yasiyorum yok dis cikario yok usuttu dedi durdu bende bugun esime yarin cocugu goturcem eger bu cocukta bisey cikarsa kork benden bu dunyayi ikinizinde basina yikarim dedim
gittinizmi doktora. birde bebeğinin doktora ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan bunun için kimseye fikir danışmana gerek yok gerçi kv ile yaşayan daha iyi anlar ama ya ciddi bişey olursa. baktın sorun var kucakla bebişini doğru doktora. bende oğlumu bir doktora götürürdüm doktorun söylediği yazdığı ilacı beğenmezdim hop başka hastaneye geçerdim. eşim delirirdi resmen ama kusura bakmasın bana boşuna anne demiyolar.
inşallah oda temiz çıkar.Bugun 2 sonucu aldim sorun yok ama kaka kültürü sonucu cikmamis gittim labaratuvara sordum yarin cikcak üreme var dedi doktor üreme ne demek dedim tifo yada dizanteri mikrobumu deglmi ona bakilck dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?