2011 Eylül Anneleri

Meraba kizim ve benide alirmisiniz araniza yardimlariniza ihtiyacim var

tabiki canım buyurun :)

Gunaydin 27 yasindayim ankarada oturuyorum kizim 20 eylül 2011 dogumlu bizde problem biraz cok kizim 2 gun once gozden ameliyat oldu goz kanallari tikaliydi öldük öldük dirildik ömrümün yarisi tükendi heralde cok kötü bir deneyimdi şükür şimdi iyi ama 2 haftadir sümüksü kaka yapiyor bir kezde kan gordum memeden gunduzleri kestim cunku yemiyordu acaba neden olabilir su an hastaneden o kadar korkmuski kapali hicbiryere girmiyor markete bile aglamaktan tikaniyor napicam ben bide son olarak kizim benimle yatiyor besignde uyumuyor babasi salonda yatiyor cok rahatsizim bu durumdan nasil ayircam kendimden yardım edin kizlar bizde sorun cook.

canım öncelikle hoşgeldin ,ben taşınıyorum o yüzden bu aralar pek giremiyorum ,sümüksü kaka ve kan gördüğün zaman hemen tahlil yaptırmalısın ,sakın ihmal etme ,gözü için geçmiş olsun ,yanında yatması da artık olmaz babaların yeri annelerin yanı değil mi canım :)))),benimki de aynı odada beşiğinde yatıyor yeni evde odasını ayırıcam bakalım

canım benim tahmin ediyorum nasıl korktuğunu ahh ahhh çok yaramazlar neyse geçmiş olsun

vala benimki de tırmanıyo tazgaha ne zamandır hatta her yere dediğin gibi hiç durmuyoki maşallah...

vala benimki de tırmanıyo tazgaha ne zamandır hatta her yere dediğin gibi hiç durmuyoki maşallah...

Kizlar bide kilo almiyo benim kiz aylardir 9 kilo boy 84 cm vitamin kullaniorum ama faydasi olmuyor hic meyve yemiyo süt ürünleri tüketmiyo of ne zor bi cocuk daha disleri bile cok az ne yapsamda kilo alsa bilemedim 5 dk durmazda yerinde sıpa

sizede geçmiş olsun canım.Bu çocuklarda nedir böyle kapı kapatma huyu bilmiyorum.Ama bundan sonra daha dikkatliyim....

benim oğlan bugünlerde çok hırçın oldu.Benimle inatlaşıyor yapma dediğim şeyleri yapıyor,sürekli mız mız 3 - 4 gündür iyice sabrımı zorluyor.Havalarda 2 haftadır hep yağmurlu doğru düzgün dışarıda çıkaramıyorum çocuk sıkılıyor mu acaba?Eşime diyorum şöyle etrafı çevrili çimenlik bir alan olsa salıcam oğlanı oraya bütün gün koştursun dursun

canım hoşgeldin aramıza.İshal ve kanlı bir kaka varsa arkadaşında dediği gibi muhakkak tahlil yaptırmalısın.Artık beşiğinde yavaş yavaş yatırmaya alıştırmalısın.belki 1-2 gece uyumaz ağlar ama yılmadan ona beşiğinde yatması gerektiğini anlat.Benim oğlan da tam tersi biliyormusun.Beşiğinde yatak odamızda yanımızda uyurdu eşimle benden resmen rahatsız oluyordu çocuk.Biz odaya girdik mi hemen uyanıyordu falan.Bende 2 hafta oldu odasını ayıralı.Oğlum ayrı odada yatıyor.Artık oğlumda bizde daha rahat uyuyoruz.

yemeği kendi kendine yemesine iin ver annesi belki o zaman iştahı artar.

yemeği kendi kendine yemesine iin ver annesi belki o zaman iştahı artar.

Kizimi 2 gundur diyete aldim tereyagi bal yagli yemekleri ve en buyuk sorun cikolatayi kestim babasi iyi bisey gibi gelio cikolatayla oda hop yutuyo pirinc lapasi patates haslamasi yagsiz kofteyle besliorum suan bugun kakasi normal pazartesine kadar deniycem olmadi goturcem teyzeleri 3gun Once ameliyat oldu doktor fobimiz hat safhada ama bu beraber yatma cok bunaltti artik bide kaynanamla beraber oturuyorum esimin salonda yatmasi cok abes oluyo of ne yapayim

yavruna çok çok geçmiş olsun canım.Durumu nasıl şimdi?Tamamen iyileşene kadar bir süre yavrunla beraber yat annesi kıyamam ona.Kayınvalidenle oturmanada üzüldüm canım inşallah iyi anlaşıyorsunuzdur yoksa çok zordur....İshal için muz yedir birde bulabilirsen kızılcık suyu içir gör ishali hemen kesiyor.Yemek yemesi içinde zorlama ishal geçene kadar... bol bol su içir.

saol canım. sıkıldığından olabilir bizimkide akşam yemekten sonra hep parka giderdik şimdi o saat gelince çıkamıyoruz resmen evde bağıra bağıra konuşuyo koşuyo dönüyo biyerlere tırmanıyo atlıyo sanki bu enrjiyi parkta attırmazsanız bende vede yaparım diyo :). birde hırçın olması 2 yaş sendromundanda olabilir bizimde öyle bir dönemimiz geçti ama şimdi biraz daha iyi.

böyle durumlarda çocuğun işi ço olmuyo çocuk evde kakaını yapınca en kısa sürede bezini laıp tahlile götürebiliyosun. artık sümüksü kaka dikkate alınmalı sadece bebekken çok oluyo ayrıt edilmiyo ama şimdi hem sümüksü hem kan diyosun sakın ihmal etme derim. ayrıca bi doktora sorsaydın böyle birden lapalar muzlar verilince bebişler buseferde kabız oluyolar. allah şifa versin.

bu arada bebeğinizin boy değeri gayet iyi eğer gelişimi iyi olmasaydı boyu bu şekilde olmazdı ayrıca ilk zamanki aylardaki aldığı kiloaları artık rüyamızda görürüz belki bi gitmişiz eskisinden daha zayıflamış. benim oğlum bi keresinde kilo almadan sadece boya vermişti. amaan kilo iyi bişey değil sağlıklı olsun yeterki. bizimde babamızda çikolata yedirme sevdası var. bide dondurma bizimkide yarım kornet yiyo rahat rahat. nasıl kaptıysa dondurma yalamayı lk seferde çözdü alıp ısırıcam bigün dilini o olucak :)

Son düzenleme:

Yavrum su an iyi kizlar kaynanamla zar zor anlasioruz iste

Yavrum su an iyi kizlar kaynanamla zar zor anlasioruz iste

Kizlar yarin kizimi hastaneye goturuyorum sümüksü kakasi gecmek bilmedi bide zayifladi ya cok canim skilio dogru durust yemekte yemiyo bastan asagı check up yaptircam cunku 2 yasina gircek ama 1 yasinda bebek gibi duruyo insallah korktugum basima gelmez bu kakasi cok korkutuyor simdi diyceksiniz niye daha once goturmedin diye hem ameliyati vardi hemde ben kaynanamla yasiyorum yok dis cikario yok usuttu dedi durdu bende bugun esime yarin cocugu goturcem eger bu cocukta bisey cikarsa kork benden bu dunyayi ikinizinde basina yikarim dedim

gittinizmi doktora. birde bebeğinin doktora ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan bunun için kimseye fikir danışmana gerek yok gerçi kv ile yaşayan daha iyi anlar ama ya ciddi bişey olursa. baktın sorun var kucakla bebişini doğru doktora. bende oğlumu bir doktora götürürdüm doktorun söylediği yazdığı ilacı beğenmezdim hop başka hastaneye geçerdim. eşim delirirdi resmen ama kusura bakmasın bana boşuna anne demiyolar.

Bugun 2 sonucu aldim sorun yok ama kaka kültürü sonucu cikmamis gittim labaratuvara sordum yarin cikcak üreme var dedi doktor üreme ne demek dedim tifo yada dizanteri mikrobumu deglmi ona bakilck dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…