2011 Eylül Anneleri

kızlar yavrularınız kaç saat uyanık kalıyorlar?Oğlum tatildeyken evdeki gibi çok düzenliydi uykusu.Ama tatilden döndüğümüzden beri uyumak istemiyor.En fazla 4-5 saat uyanık kalan oğlum tatilden döndükten sonra 6-7 saat hiç uyumadan durabiliyor.

23:30 da uyuyo. 10:30 da kalkıyo. bazen 16:00 bazen 18:00 da uyuyu 1 yada 1buçuk saat sonra gece uykusuna kadar uyanık kalıyo.

oğlumda bende hasta olduk malum grip salgını var. oğlumdan 1 gün sonra ben oldum hasyalığın takibini 1 gün geriden yapıyorum yani oğlum 1. gün sadece öksürüyodu 2. hapşuruyodu bende aynen öyleyim. dikkat edin bebişlere.

en büyük sorunmuz oğlum asla şurup kullanmıyo. zorla içirdim kustu. meyve suyuna koyup pipetle süsledim tadını alınca kustu. kaç şurup denedim. şimdi doktora götürsem dayıycaklar antibiyotik iğneyi. bu akşam düne göre daha iyi inşallah atlatırız böylece. bide anne sütü alıyo her uyandığında veriyorum ılıkta olduğundan boğazlarını yumuşatıyo sanırım. bugün öyle halsizdiki eğlendirmek için neler yaptık sadece oturduğu yerden sırıttı. sonra banyo yaptırdık biraz daha kendine geldi. sürekli ateşini kontrol ediyorum. dua aedin kızlar ilaçsız atlatalım şu hastalığı. tabi topiği okuyan kaldıysa nerdesiniz allah aşkına herkesler yok oldu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım çok geçmiş olsun.Bizde atlattık 20 gün önce.Burun akıntısı oğlumun 10 gün sürdü nerdeyse.Bol bol meyve yedir,ıhlamur içir ve tarçınlı bal her sabah yada akşamları muhakkak ver çok faydalı.Bizdede iştahsızlık var...

teşekürler canım. sizede geçmiş olsun. ıhlamur veriyorum bugün biraz mandalina yedi. ama çok şükür şimdi sadece burun akıntısı kaldı hafif. bugün denedim umka verdim. ender saraçta kullanıyoomuş grip için eşimde sürekli kullanır. ilaçtan ziyade bağışıklığı güçlendiriyo.
balıda sade yemiyo sıvıyla bal karıştırılıncada balın özelliği kayboluyo diye öğrendim. köydende yeni bal geldi güvenilir yani ama nasıl yediricem yollarını arıyorum şimdi.

iştahı ilk 3 gün kötüydü am benimde ilk 3 gün öyle oldu boğaz acısı yaptı baya girp. ama şimdi biraz daha iyi şükür bugün kaçamak yapıp hamburger yemeye götürdüm :). evde kaşığı zorlayarak sokarız ağzına orda ben yetiştiremedim kendi alıp yedi minik sıpam :).

kızlar internette okudum calpol ilacı avrupada toplatılıyormuş türkiyede de toplatılacakmış.Çocuklarda astıma neden bir madde varmış içinde..

Vay be neler yazmışız :) Şimdi geçmişi okurken gördüm de.. Hala burada yazanlar varsa saygılar :) Benim kızım 2 yaşında oldu bile zaman ne hızlı da geçiyor. Doğum anılarımı burada okumak çok hoşuma gitti.. İyiki bu site var gerçekten.. Calpol ile ilgili yazdıgın gercekten dogru mu nerede ve nasıl okudun bende dikkat edeyim.

calpol toplatılıyo diye netten okudum ama gerçek olmayabilir yani bazen firmalar birbirleirinin ilaçlarına böyle şeyler yayabiliyo. ama şu varki içinde parasetamol bulunan ilaçlar sağlığa zararlı. yazıda calpoldede bulunduğu yazıyo. evinizde varsa prospektüsünü inceleyebilirsiniz. calpolün toplatılmasıyla ilgili bilgi alabileceğim bir yer var yarın öğrenip size yazarım.

bizimki hiç bir ilacı kullanmıyo zaten bu haberler çıkınca içmediğine sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum.

Son düzenleme:
tebrik ederim canım,eşim çok istiyor ama ben cesaret edemiyorum

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

aaaaa çok güzel Allah analı babalı büyütsün.Ben çok cesaretsizim bu konuda.

hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için başta bende hiç hazır hissetmiyordum ama eninde sonunda bi kardeş yapacaktık ve bence en doğru zaman bizim için oğluşum bebekleri çok seviyor işallah böyle kalır ve hazır ev çocuk için düzenlenmiş gece uykusuzluğa alışmışken yapalım dedik umarım pişman olmayız ama sizede tavsiye ederim çok güzel bi duygu ben ilk hamileliğimde yaşadığım duyguları bidaha asla yaşamam diyodm ama inanın ilk gibi çok güzel sizede tavsiye ederim

kızlar calpol ü sordum yurt dışında sadece bir ülkede toplatılmış. bütün ateş düşürücülerde kullanılan parasetamol maddesi yoğun bulunduğu gerekçesiyle. türkiyede toplatılacak diye bi bilgi yokmuş. hala peynir ekmek gibi satıyomuş tabiri caizse :). tabi doktorlarınıza sormanızda fayda var.

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.Ben oğlumdan fırsat bulamıyorum sık sık giremiyorum.Çok şükür oğlum artık dillendi sabırsızlıkla beklediğim anne kelimesini nihayet söylüyor.Odamızı mayıs ayından beri ayırmıştık sabah uyanınca anne diye seslenmesi beni çok mutlu ediyor.Geçen hafta tahlil yaptırdım sağlık ocağında kansızlık ve vitamin eksikliği var mı diye baktırdım ama çok şükür bütün değerleri normal.İştah şurubu kullanmak istiyorum hem balık yağı hemde vitamin olanından.Hangisinden kullanmalıyım bir fikir verirmisiniz?

kilo boy ve tahlil değerleri iyiyse takviye vitamin kullanman doğru olurmu. genelde doktorlar ihtiyaç duyan çocuğa verir. doktora gerek olup olmadığını danış bence. vitaminde olsa doğalı varken sunisine gerek yok diye düşünüyorum.

Merhabalar grubun en eski üyelerindenim bizler facede gruplaştığımız için buraları unuttum fakat ıkıncı hamileliğim yine beni buralara estirdi ama o ilk hamilelikteki heyecan yok yaaa neden bilmiyorum ama biraz bilmişmi olduyor insan ılk hamilelikten nee pek merak olmadıgı için pek buraları cezbetmedi beilkide muhabbetler artsa dahada cok burada olurum ama kimselerde yokkk.
Neyse geçmiş bayramınız mubarek olsun bu arada 11 haftalığım ilki öykü isminde kızım var 25 aylık ins daha sık görüşmek dileğiyle hayırlı akşamlar.

malesefe kimse aktif yazmıyor artık. sanırım tuvalet alışkanlığı ve konuşma dışında bebekler çok aktif o yüzden hangi birini yazalım diyoruz :))

yeni hamileliğinizde hayırlı olsun allah sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…