kıslaaaaaaaaaar ya yazamıyorum paylaşamıyorum sevincimi buraya yazdım ertesi sabah oğlum uyanıp nededi bilin bakimmm :)))
anne çiş geldi
koşturduk wc ye. işedi temizlendik çıktık. bütün gün öyleydi. sonra bidaha bezlemedim aksine hiç bişey giydirmedim o gün bez olduğunu düşünmesin alışsın diye. tekrar bi süre sonra çişş dedi. yine yaptı. tabi ben olayı biraz oyuna çevirip çığlık çığlığa wc ye götürünce bide wc de belden aşşağı yıkayınca sıpanın hoşuna gitti zırt pırt yalancı alarm verdi.
bütün gün böyleydi akşam oldu babasıyla oynarken bikere kaçırdı. bende aşk olsun oğlum hani tuvalete yapçaktın çişini dedim. bu arada eşimin dediğine göre çişini güler
ek yapıyomuş :))).
sonra kısa süre sonra tekrar yaparken aaaaaa dedim işiyo napıyosun dememle koşup köşeye çekildi izliyo ordan bende banyoda kovayı falan hazırlıyorum temizlemek için. bi baktım odadan ses geliyo.
annniiiiiiii aaaniiiiiiiii diye bağırıyo bizimki. bi gittim tutmuş pipisinin ucunu tıpa gibi. bacaklarıda hani çişimiz tutarken yürürüz ya aynen öyle demek ben bağırınca birden yapmamış hepsini devamı sıkıştırınca bağırıyo kaptığım gibi wc ye.
geçen günde öğlen uykusunda çığlık atıyo baktım komşuya lafa dalmışız camdandışarı bakıyoz duymamışız ocuğu yavrum çişe götüreyim diye bağırıyomuş ama ben duymayınca altına yapmış :) alıştırma kilodu vardı allahtan :).
bide bayramda gezmeye giderken bezliyorum. birden çocuk huysuz oluyo iççem ben iççem ben. bizimki bişey içmek isteyince öyle der. dedim oğlum ne içicen şimdi içtin ayran diyince çocuk babasının omuzunda feryat etti. işicemmmmm bennnn :))). ayy oğlum çişmi geldi bez var altında annecim yap oraya dedim yaptı ve tekrar gülümseme başladı. yani artık anladığım kadrıyla altına çiş yapmaktan mutsuz oluyo.
dünde oğlum uyuduktan sonra taktım bezini sabah uyandığında altı kuruydu. hemen wc ye götürdüm yaptı. bütün gün hiç kaçağımız olmadı. kakasınıda wc ye yaptırdım. bugün bez kullanmadık hiç. hatta bezsiz alışverişe bile çıktık.
yanlız kaka konusunda pek yol alamadık sanki şimdiye kadar iki kere surat ifadesinden anlayıp wc ye götürdüm kaka yaptırdım. ama kendisi kaka geldi dediği hiç bir sefer kaka yapmadı.
hahaa paragraf paragraf döktürüyorum muhabbetse çişşş :). annelik işte böyleymiş dmekki. bide aynı gün bilgisayarım çöktü yazamadım size.
bu arada henüz klozeti denemedim banyodaki wc de klozet var ama korkarmı falan diye düşündüm. lazımlığada asla oturmuyo.(zaten nasıl çocuksa. biberon, çıngırak, alıştırma bardağı, yalancı emzik) vs birçok bebek gerecini reddetti. bunu reddetmeside hiç anormal gelmedi. şu an ayakta yere yapıyoruz. kaka gelince oturarak yaptırmaya çalışıyorum hiç yoktan.