2011 Eylül Anneleri

evet ilki 50 lik yapılıo ben genesisin acil girişi tarafındaki eczaneden glukozu aldım 4 tl aldılar labaratuvarda 16 aldı aç git ama sabahtan önce kanı veriosun sonra glukozu nasıl kullancanı söyluo sana hemşire içiyosun bi saat bekliyosun bişi yemek içmek yok su bile ikinci kanı veriosun öyle işte inş 2ciye gerek kalmaz onda daha fazla bekliyomuşsun şükran hanım ugur beyin yan tarafındaki oluyo sanırım

evet yan odasında.bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.26.haftamda gideceğim ben.inşallah normal çıkar.

günaydın kızlar.epeydir gelemedim. yazılılar filan cok yoğundu.sayfalar oku oku bitmedi.topikte uçmuş bu arada.ya benim bebem 2 gündür bir kere bile tekmelemedi.sağlık ocağına gittim çok şükür normal çıktı.ama niye tembvelleşti ya.acaba kendi nazarım değmiş olabilirmiki?çok hareket ediyo diyordum.ama artık öyle değil:) neyse ben güne sıkıntılı başladım.sizlere hayırlı sabahlar,hepimize bol tekmeler....

Son düzenleme:
Canım sakın korkma hareket her an etmiyorlar, özellikle çalışıyorsan hareket ettiğini gözden kaçırabiliyor insan, evde dinlenirken özellikle daha çok hissediliyor. Sırtüstü yat biraz da müzik aç emin ol kıpırdanacaktır. Bak zaten bir sorun yokmuş gördüğün gibi, bizim hüsnü kuruntularımız. Allah koruyor onları merak etme

tatlı bişiler yemeni öneririm hemen enerji geliyor veletlere doktoruma da sordum bilimsel bir araştırması var mı bu durumun dedim tabiki dedi. tatlı yiyince çok hareket ediyor dedi.

Kızlar bu topik canlansın artık çok ruhsuz kaldı bebeler ondan tekmelemiyor herhalde ya, ağustos anneleri coşmuş durumda şimdi oraya gittim napıyım

benimde 1 eylül görünüyoo ama erken gelirse oğluşum agustos annesi olabılırım

son adetime göre 2 eylül görünüyor benim

ayrıca benimde 4 eylül ağustos annesi olma ihtimalim de çok yüksek, sezeryan olursa da ağustos oluyor..

doktora göre de 8 eylül de olabilir 30 ağustosta olabilir o tarihker normal sizin için dedi. çok heyecanlıyımm yyaaaa...

YAŞASINNNNNN SAYFAMIZ AÇILMIŞŞŞ... NASILSINIZ FISTIKLAR ??
Hoşgeldin canım iyiyiz , topiği canlandırmaya çalışıyoruz ama pek fazla kişi yok ne yazık ki.. Arada bi ağustos annelerine kaçıyorum iki arada bi derede vakit geçiriyoruz işte. Akşamları biraz ağırlaşmaya başladım kızlar ya sizdede varmı öyle halbuki daha 8-9 kilo falan aldım normaldede kilolu değilimdir.52 kilo ile hamile kaldım şimdi 63 e dayandı hamilelik ilerledikçe böyle ağırlık normal herhalde dimi :93:

herkese selam,
benimde olcumlerde 09/09 cikiyor,yani hayirlisi ama benimde icime sanki 2 hafta once olacak gibi doluyor.Malum 22 kilo aldim!NaSil bir agustos ayi olucak malum.Yatakta gecicek kesin.
Kizlar.,dun ilk defa kramp girdi bacagima,girmeye calisti diyelim.Bu uykusuz geceler beni asabi yapiyor.
Izine ayrilip eve gitmek icin OLUYORUM.

ayyy bu sayfamız çok canlıydı sonra bir gerilim yaşandı kapattılar sayfayı, kaç gün oldu açılalı bende epeydir uğramıyordum. Eski arkadaşlar açıldığını görürse gelirler.
Bu arada kendimi tanıtayım gavur izmirliyim ve ikinci bebeğime hamileyim. Azıcık ablanız sayılırım yaş 38 Aldığın kilo çok sayılmaz ama ileri dönemleri düşünerek tedbirli olmak lazım asıl kiloyu 8 ve 9. Aylarda alacağız:18:

Valla allah yardımcımız olsun ama sen çok kilo almışsın canım ya biraz yavaş git , bak hem sana hem bebeğe çok zararlı bu durum biliyorsundur eminim. Ivır zıvır yememeye çalış,yürüyüş yap hergün cnm yaa. Bide o kasılmalar kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olur. Bol bol süt iç ama yumurta ve sütü aynı anda yemeyin birbirlerinin etkisini yok ediyor. Akşamları iç sütünü mutlaka, doktorunada söyle çok rahatsız ediyorsa takviye hap vermesi lazım sana krampların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…