ben de diyarbakrda görev yapıyorum genesiste şükran hanıma gidiyorum.çok memnunum benim de bir sonraki randevumda şeker yüklemem vardı çıkışta laboratuara sormayı unutmuştum ne kadar ücreti diye.sayesinde öğrenmiş oldum.ilk yükleme 50 lik mi oluyor benim 26.haftamda yapılacak kontrolum de o zaman.kan idrar şeker vs birlikte yapılacak
evet ilki 50 lik yapılıo ben genesisin acil girişi tarafındaki eczaneden glukozu aldım 4 tl aldılar labaratuvarda 16 aldı aç git ama sabahtan önce kanı veriosun sonra glukozu nasıl kullancanı söyluo sana hemşire içiyosun bi saat bekliyosun bişi yemek içmek yok su bileikinci kanı veriosun öyle işte inş 2ciye gerek kalmaz onda daha fazla bekliyomuşsun şükran hanım ugur beyin yan tarafındaki oluyo sanırım
evet yan odasında.bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.26.haftamda gideceğim ben.inşallah normal çıkar.
günaydın kızlar.epeydir gelemedim. yazılılar filan cok yoğundu.sayfalar oku oku bitmedi.topikte uçmuş bu arada.ya benim bebem 2 gündür bir kere bile tekmelemedi.sağlık ocağına gittim çok şükür normal çıktı.ama niye tembvelleşti ya.acaba kendi nazarım değmiş olabilirmiki?çok hareket ediyo diyordum.ama artık öyle değil:) neyse ben güne sıkıntılı başladım.sizlere hayırlı sabahlar,hepimize bol tekmeler....
Kızlar bu topik canlansın artık çok ruhsuz kaldı bebeler ondan tekmelemiyor herhalde ya, ağustos anneleri coşmuş durumda şimdi oraya gittim napıyım
eylül topiği diye tutturuyoz benim gibi ağustosta doğum yapma olasılığı olanlar var mı yaaa
eylül topiği diye tutturuyoz benim gibi ağustosta doğum yapma olasılığı olanlar var mı yaaa
benimde 1 eylül görünüyoo ama erken gelirse oğluşum agustos annesi olabılırım
ayrıca benimde 4 eylül ağustos annesi olma ihtimalim de çok yüksek, sezeryan olursa da ağustos oluyor..
Hoşgeldin canım iyiyiz , topiği canlandırmaya çalışıyoruz ama pek fazla kişi yok ne yazık ki.. Arada bi ağustos annelerine kaçıyorum iki arada bi derede vakit geçiriyoruz işte. Akşamları biraz ağırlaşmaya başladım kızlar ya sizdede varmı öyle halbuki daha 8-9 kilo falan aldım normaldede kilolu değilimdir.52 kilo ile hamile kaldım şimdi 63 e dayandıYAŞASINNNNNN SAYFAMIZ AÇILMIŞŞŞ... NASILSINIZ FISTIKLAR ??
YAŞASINNNNNN SAYFAMIZ AÇILMIŞŞŞ... NASILSINIZ FISTIKLAR ??
hoşgeldin canım iyiyiz , topiği canlandırmaya çalışıyoruz ama pek fazla kişi yok ne yazık ki.. Arada bi ağustos annelerine kaçıyorum iki arada bi derede vakit geçiriyoruz işte. Akşamları biraz ağırlaşmaya başladım kızlar ya sizdede varmı öyle halbuki daha 8-9 kilo falan aldım normaldede kilolu değilimdir.52 kilo ile hamile kaldım şimdi 63 e dayandıHamilelik ilerledikçe böyle ağırlık normal herhalde dimi :93:
bayadır vardı ama eskilerden kimse yok yada ben göremedim bilmiyorum. Sen nasılsın ii misin?
Valla allah yardımcımız olsun ama sen çok kilo almışsın canım ya biraz yavaş git , bak hem sana hem bebeğe çok zararlı bu durum biliyorsundur eminim. Ivır zıvır yememeye çalış,yürüyüş yap hergün cnm yaa. Bide o kasılmalar kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olur. Bol bol süt iç ama yumurta ve sütü aynı anda yemeyin birbirlerinin etkisini yok ediyor. Akşamları iç sütünü mutlaka, doktorunada söyle çok rahatsız ediyorsa takviye hap vermesi lazım sana krampların için.herkese selam,
benimde olcumlerde 09/09 cikiyor,yani hayirlisi ama benimde icime sanki 2 hafta once olacak gibi doluyor.Malum 22 kilo aldim!NaSil bir agustos ayi olucak malum.Yatakta gecicek kesin.
Kizlar.,dun ilk defa kramp girdi bacagima,girmeye calisti diyelim.Bu uykusuz geceler beni asabi yapiyor.
Izine ayrilip eve gitmek icin OLUYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?