2011 Eylül Anneleri

bende gavur izmirliyim canım yaaa neresinden :))))

İNDEPEDANTE BENCEDE BİRAZ YAVAŞLA,ŞİMDİDEN 22 KİLO ALMAN SENİDE BEBEĞİDE ÇOK HIRPALAR. KASILMALARINDA BU YÜZDEN ERKEN BAŞLAMIŞ SANIRIM.. BOL SU İÇMELİSİN VE AYRICA MAGNEZYUM TAKVİYESİ AL MUTLAKA..AZALTACAKTIR KASILMALARINI.. ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN BU YAZ SICAKLARINDA

bornovadayım çilekcim sen nerden ?? çalışıyorum işyeri gıda çarşısında.. Hangi doktora gidiyorsun ? Hangi hastanede yapıyorsun kontrollerini ??
Canım bende hatay da oturuyorum bende çalışıyorum hatayda yine , ben egepol e gidiyorum nezahat hanıma ilk zamandan beri hep o bakıyor artık doktorum o oldu.Sen nereye gidiyorsun?

Canım bende hatay da oturuyorum bende çalışıyorum hatayda yine , ben egepol e gidiyorum nezahat hanıma ilk zamandan beri hep o bakıyor artık doktorum o oldu.Sen nereye gidiyorsun?

Benim ilk hamileliğimdeki doktorum malesef kemalpaşa tarafına taşındı bende ege sağlıkta yaptırıyorum kontrollerimi ama doktor konusunda tereddütüm vardı şimdi sadece tahlil türü şeyleri ege sağlıkta yaptırıyorum doktor olarak Reşat Bozokları tercih ettim gerçekten de tecrübeli bir doktor her şeyden önce insana güven veriyor bu çok önemli. Ama hala doğuma nerde gireceğime karar veremedim zaten henüz erken sayılır temmuz sonu gibi düşünmeye başlıcam artık.

hastane olarak çınarlı da yaptırabilirsin canım orasını gayet metediyorlar ama hemşireleri biraz öküz davranıyorlarmış 2 arkadaşımda öyle söyledi bana. Ben doktorumla beraber aynı hastanede yapacağım için hastane aramama gerek kalmayacak tahlillerimi falan herşeyimi orada yapıyorlar zaten

Benim ilk doğumum altınorduda olmuştu ama biliyorsun orası kapandı.Egepol için olumlu şeyler duymadım ondan vazgeçtim.Özel sağlık sigortam doğumu karşılamıyor,ege sağlık ve kent hastanesi en düşük 4 bin tl fiat veriyorlar bence çok. Çınarlıda ebe bir tanıdığımda var doktorumun orayla anlaşmasıda var büyük bir ihtimalle orayı düşüneceğim.Çınarlının anestezi uzmanları çok iyi. Egepole hiç gitmedim çok şık ama hasta ikinci planda diye çok şikayet okuyunca geri durdum.Ya aslında herkes memnun kalacak diye bir şart yok elbette...

Benim liseden 3 arkadaşım da egepolde doğum yaptı ve inanılmaz memnunlardı anlata anlata bitiremiyorlardı. İlk kez olumsuz birşey duydum çok şaşırdım, zaten hiç bir sitedede kötü birşey yazmıyor. Ben ilk bebeğimi öğrendiğimden beri oradayım ve hiç paracı bir hastane değil inanılmaz güleryüzlü herkes ve çok ilgililer, doktorumuda çok seviyorum oda benimle çok ilgileniyor, ayrıca hastanenin yenidoğan ünitesi olduğu için de içim çok rahat , arkadaşlarımdan birtanesinin bebeği orda yatmak zorunda kalmış hiçkimseden görmediğim ilgiyi gördüm ben günlerce falan diye anlattı yazık. Hastanem 22.haftadan sonra da hasta kabul etmiyor zaten buda ne kadar ilgili olduklarını gösterir.Ben olumsuz yorumlara inanmıyorum çünkü mümkün değil doktorundan temizlikçisine kadar ilgili ve güleryüzlüler canım. Bide bende egesağlık için çok paracı diye duydum çınarlı çoğu özel doktorun anlaştığı biryer zaten çok eski, önemli olan insanın içinin sinmesidir. Benim içim çok rahat akşamları acil bişi çıksa bile nöbetçi doğum doktoru var hepside çok tatlı doktorlar,bide benim ssk var ondan yararlanabiliyorum egepolde..

haklısın canım önemli olan içine sinmesi ve güven duyman, ben çevremden birinden değil bu sitede egepol hastanesi bölümünden okudum hepsini.Normal doğuma pek yanaşmayan doktorları var şeklinde yorumları çoktu.Fatma hanım kimse onu beğenmediklerini,gköalp bey denen doktorunda doğuma yakın hep sezaryane çevirdiğini normal doğum pek yaptırmadığını yazmışlardı aklımda kalmış huzursuz olmuştum.Ege sağlıkta yeni doğan ünitesi yok bu yüzden bence o para çok gereksiz.Hakkımızda hayırlısı hangi ise o olsun canım.

Fatma hanım diye biri yok , ama orda bi kadın doktor daha var adını unuttum sezeryan varken neden normal oluyor bu insanlar anlamıyorum falan demiş bende okumuştum onu forumda zaten gitmedim o doktora, benim doktorum hiç öyle biri değil, çok doğal ve inançlı bir insan. Şu sezeryan olayını aslında onların yapmaları saçma çünkü ayrıca para almıyorlarki neden sezeryana yönlendirsinler anlamadım. Eğer tehlikeye girerse veya bbek gelmezse risk olmaması için artık doktorların çoğu sez yaptırıyor ama bunu özel doktorlar daha çok yapıyor canım. Sende doktorunla konuş normal istediğini.

Bu arada kızlar pazar günü 3. trimesterime giriyorum hadi hayırlısı zaten kasık ağrılarım artık sonlara doğru gittiğimizi söyler gibi

benmi yanlis anladim, yoksa 22 kilomu aldim dedin

Son düzenleme:
bu arada kızlar pazar günü 3. Trimesterime giriyorum hadi hayırlısı Zaten kasık ağrılarım artık sonlara doğru gittiğimizi söyler gibi

hadii bakalım sen sanırım ağustos sonu gibi doğum yaparsn. Benim ilk doğumum sezeryan olduğundan malesef buda sezeryan olucak.kasık bölgemde ameliyat yerim var mecbur kalmıştım ilkinde ne yazıkki.. Doktorlar sezeryani riskli bulmuyor, normal doğumda hastasını çok beklemek zorunda olduklarından çoğu sezeryani tercih ediyor. Yarım saatte işini bitiriyor kapıyor 2 bin tl'yi, normal doğumun saati belli olmaz saatler sürer, başına ebe dikse sen isyan edersin şikayetçi olursun,hoşnut kalmazsın tavsiy etmezsin v.s. Bu yüzden malesef anneler değil doktorlar genelde bir bahane bulup yönlendirme yapıyorlar. Yok bebek yukarda, yok duruşu değişmemiş, yok suyun az, yok şu tehlike falan var diye seni panikletip sezeryane ikna ediyorlar.. Malesef çoğu bunu yapıyor hepsi için söylemiyorum.

ben ege sağlık hastanesinde hemşire olarak çalışmış biri olarak egepol gökalp beye gidiyorum.çok ilgili,güleryüzlü bir doktor.şimdilik memnunum.hem hastanenin yenidoğan ünitesi var,bu çok önemli.acil durumlar için.bence gideceğiniz hastanenin yenidoğan ünitesi ve küvözü olup olmadığını araştırıp öle gidin derim.

Canım ne güzel bir gavur hemşeri daha bulduk hehehe bende nezahat hanıma gidiyorum çok memnunum.hastaneden de öyle. canım cetvel sormuşsun. bak google a yaz kadınlar klubü cetvel die çıkıyor yada benimkinin üstünde yazan web sitesine gir oradan yaptıktan sonra o linki profil bilgilerindeki siteye ekliyorsun canım ok mi? hadi göreyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…