evet şekerciğim zaten ağustos 15 den sonra artık beklemeye başlıycam.Benim aslında doğum günüm 22 ağustos eğer sezeryan olma gibi bir ihtimalim varsa doğum günümde doğum yapmayı çok istiyorum ama 13 gün erken oluyor tabi doktorum ne der bilemiyorum. Ama şimdilik normali istiyorum inşallah çok bekletmez bakalım. Buarada sezeryan nasıl canım hala ağrın falan yok dimi biraz anlatsanahadii bakalım sen sanırım ağustos sonu gibi doğum yaparsn. Benim ilk doğumum sezeryan olduğundan malesef buda sezeryan olucak.kasık bölgemde ameliyat yerim var mecbur kalmıştım ilkinde ne yazıkki.. Doktorlar sezeryani riskli bulmuyor, normal doğumda hastasını çok beklemek zorunda olduklarından çoğu sezeryani tercih ediyor. Yarım saatte işini bitiriyor kapıyor 2 bin tl'yi, normal doğumun saati belli olmaz saatler sürer, başına ebe dikse sen isyan edersin şikayetçi olursun,hoşnut kalmazsın tavsiy etmezsin v.s. Bu yüzden malesef anneler değil doktorlar genelde bir bahane bulup yönlendirme yapıyorlar. Yok bebek yukarda, yok duruşu değişmemiş, yok suyun az, yok şu tehlike falan var diye seni panikletip sezeryane ikna ediyorlar.. Malesef çoğu bunu yapıyor hepsi için söylemiyorum.
merhaba güzel anne ve anne adayları nasılsınız baklalmı
Merhaba ferhatt ne zamandır göremedik seni buralardabende evimde uzattım bacakları dinleniyorum ya gaz ağrısı gibi hafif kasıklarım ağrıyor ya bideböyle oturup kalkarken kasık ağrısı gibi ağrılarım olmaya başladı ağırlaştım sizdede var mı kızlar böyle haller ya
Benimde arada bir hastalaniyomusum gibi hafif agrilar oluyo doktor gobegin buyumesinden oluyodur dedi merak edilcek bisey yokkmus
ya benimde ağustos sonu gibi gözüküyor doğumum ama 5 kilo aldım doktor çok almışsın diyo anlamadım çok mu ki..bide şeker yüklemesi yaptırdım geçen hafta yükleme şekerim 134 çıktı. siz yaptırdınız mı sizinki kaç çıktı. bana doktor kesinlikle tatlı yemiyceksin dedi. çok mu fazla acaba??
ya benimde ağustos sonu gibi gözüküyor doğumum ama 5 kilo aldım doktor çok almışsın diyo anlamadım çok mu ki..bide şeker yüklemesi yaptırdım geçen hafta yükleme şekerim 134 çıktı. siz yaptırdınız mı sizinki kaç çıktı. bana doktor kesinlikle tatlı yemiyceksin dedi. çok mu fazla acaba??
Günaydıın sanada :90: benimde kızım hep aşağıda oynuyor bide karnım acıo ağrıo üff yabenim b u cadı kızım niye bukadar aşağıda oynuyor oğldayken öyle değildi :26::26::26:
50 lik sonucu 134...benım doktorum gayet iiyi gidiyosun diyoo 9 10 kilo aldım ben 5 kilo ne kiben yaptırdım şekrimi 50 lik 106 çıktı en son 140 çıkması lazım açlık şkerimde 86 çıktı onunda en son 109 olması lazım acaba senin 134 çıkan hangisi 50 lik glukozsa sınırda ama çok değil öle kesinlikle tatlı yemıceksin demesi ne kadar doğru bilemiorum ama senin yuklemen kaçlık 50 mi 100 mu belki 100lukte değerler değişiktir
Canım 5 kiloya nasıl çok demiş anlayamadım bençok az bile almışsın , 10 kilodan az almakta bebeğinin sağlığı senin salığın açısından çok iyi olmuyor bu heryerde yazıyor zaten kilon çok mu fazla acaba o yüzden olabilir canım. Ama kilolu değil de zayıfsan bunu demez bence.. Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım haftaya yaptırıcam anlatırım sizede..
Canım 1 ayda 5 kilo birden alman tabiki çok , çünkü bende geçen ay 4 kilo almışım 1 ayda hemşire bana çok almışsın biraz daha ağır ve yavaş git dedi, öğünlerini azalt dedi, sağlık ocağına gitmiştim tetenoz için orda kayıt ediyorlar her ay kilo ve tansiyonumu. 65 kilo ile hamile kalman zaten daha az kilo almanı gerektirir cnaım sen en fazla 12 kilo almalısın, ben zayıf olduğum için doktor en fazla 15 dedi aslında 10-12 kilo ama sen zayıf olduğun için en fazla 15 olabilir demişti. Bakalım haftaya gidicem kaç kilo olmuşumbide şöyle bi olay varben 65 kiloyla hamile kaldım sonra 4 ay mide bulantılarım oldu 61 kiloya kadar düştüm 5 ayımda 70 oldum aslında aldığım kilo 5 ama doktor 5 kiloyu bir ayda aldım diyemi yoksa 5 değilde 9 aldım diyemi öle diyo anlamadım
benim göbüşüm sanki bu haftalarda biraz küçüldü gibimegeliyor
Canım 1 ayda 5 kilo birden alman tabiki çok , çünkü bende geçen ay 4 kilo almışım 1 ayda hemşire bana çok almışsın biraz daha ağır ve yavaş git dedi, öğünlerini azalt dedi, sağlık ocağına gitmiştim tetenoz için orda kayıt ediyorlar her ay kilo ve tansiyonumu. 65 kilo ile hamile kalman zaten daha az kilo almanı gerektirir cnaım sen en fazla 12 kilo almalısın, ben zayıf olduğum için doktor en fazla 15 dedi aslında 10-12 kilo ama sen zayıf olduğun için en fazla 15 olabilir demişti. Bakalım haftaya gidicem kaç kilo olmuşum[/QUOTben 5 yaımı kumakla bitridim aam hiç bişeyde yiyemiyorum ama kilo alıyorum bir su bile ban kilo aldırıyor bende 12 kilo almışım şu ana kadar karnım baya erken çıktı millet soruyor az kalmış diye bende 6 aydayım innamıyorlar yoksa ikizmi diyorlar bide ben niç vitamin hapı içemedim kan ilacınıda öyle en iyisi ben kan ilacımı içeyim artık çünkü doğumda çok kana ihtiyaç olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?