herkese günaydııııın.ben de 23. haftamdayım 6 kilo aldım.umarım çok almamışımdır.
kızlar sizinde uyku düzeniniz bozulduımu ben artık rahat uyuyamıyorum bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa olmuyor olmuyor
denizgb hoşgeldin canım sefa getirdin6 kilo çok iyi almışsın canım seni tebrik ederim
Canım ne güzel bir gavur hemşeri daha bulduk hehehebende nezahat hanıma gidiyorum çok memnunum.hastaneden de öyle. canım cetvel sormuşsun. bak google a yaz kadınlar klubü cetvel die çıkıyor yada benimkinin üstünde yazan web sitesine gir oradan yaptıktan sonra o linki profil bilgilerindeki siteye ekliyorsun canım ok mi? hadi göreyim seni
Kızlar biraz önce turkcell hamile paketinden bebeğinizin görüntüsü şimdi böyle diye bir resim geldi ya kocaman olmuşlar baya baya etlenmişler. 4 boyutlu bir görüntü gönderiyor . acayip mutlu oldum ya inanılmaz bişiturkcell kullananlar varsa bence girin süper bilgiler verio kızlar :86:[/QUOTE canım sen 4boyutlu ultrasona girdin mi egepolde?girdiysen ne kadara çektirdin?cd verdiler mi? benim 11 haziranda randevum var o zaman giricem.şeker yüklemede o gün olacak....
çok beceriksizim yapamadım :)profil bilgilerinde nereye eklicem canım kopyala yapıştırla mı?
berkal ; ultrason çekimi 50 tl canım cd de kayıt şeklinde almak istiyorsan oda 50 tl ben ikisinide aldım toplam 100 tl verdim. Ama sen cd çekimi istemiyorsan 50 tl verirsin sadece cnm
cd ye demi para alıyolarben her muayenede 30 veriyorum hem normal ultrasonla bakıyoo hem renkliyle hemde görüntü verirse cd alıyoruz ama bizim oğluş biraz nazlı oldugu için çok güzel görüntüler vermedi henüz bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?