2011 Eylül Anneleri

oğlumdayken hiç ilaç içmedim üçbuçuk kiloyla doğdu bu sefer hamile kaldığım ay sadece folik asit içtim okadar doktor iç dedi ama ben bulantılardan dolayı içmedim

kızlar sizinde uyku düzeniniz bozulduımu ben artık rahat uyuyamıyorum bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa olmuyor olmuyor

doğru diyorsun benimde bulantım olduğu zamanlar vermemişti doktor bana , bulantıları daha çok tetikliyormuş. Bazı kimselerin bulantıları doğuma kadar sürüyor işte benim eşimin abisinin karısınında 9 ay bulanmıştı ya of çok zor allah sabır versin canım..

kızlar sizinde uyku düzeniniz bozulduımu ben artık rahat uyuyamıyorum bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa olmuyor olmuyor

aynen aynen aynen uyku düzenim çok bozuldu sabah zaten erken kalkıyorum ama geceleride erkenden uykum geliyor uyuyorum ama gece aralarında sürekli sağa sola dön babam dön deli oluyorum soluma yatıyorum bi süre sonra kolum ağrıyor

bide beni ençok uykumdan uyandıran çok sıkışıyorum mecburen kalkıyorum bebek aşağıda oynuyor ve sıkışşıyorum çok

ee güzel anne adayları sizin heyecanız çok ilk olduğu için peki eşleriniz nasıl çokmu heyecanlılar

evet deniz bebişler sağlıkla doğsunlarda herşeye katlanacaz artık benim 5 ayım hastanelerde kusmakla geçti su bile içemiyordum kendi evimden eşimden oğlumdsan tiksinmiştim artık okaderki boğazımdan kanlar geliyordu nasıl dayanacam diyorddum ama geçti giiiit bile yüce rabbbim yardım ediyor

Evet ilk olduğu için çok heyecanlıyız tabi, benim eşimde heyecanlı resmen aramızdaki ilişki çok daha farklı olmaya başladı, daha farklı davranıyor , oda kimbilir içinde neler yaşıyor
İnşallah sağsağlim kucağımıza alacağımız günleri gösterir allah, çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin gerçekten

Kızlar biraz önce turkcell hamile paketinden bebeğinizin görüntüsü şimdi böyle diye bir resim geldi ya kocaman olmuşlar baya baya etlenmişler. 4 boyutlu bir görüntü gönderiyor . acayip mutlu oldum ya inanılmaz bişi turkcell kullananlar varsa bence girin süper bilgiler verio kızlar :86:

çok beceriksizim yapamadım :)profil bilgilerinde nereye eklicem canım kopyala yapıştırla mı?

çok beceriksizim yapamadım :)profil bilgilerinde nereye eklicem canım kopyala yapıştırla mı?

evet bak yukarıda sağda profilim varya onun içinde zaten yazıyor onu açıp içine kopyalayıp yapıştırıyorsun. dur ben senin için bakıp yollıyım nasıl yapıcaksın sayfasını :82:

berkal ; ultrason çekimi 50 tl canım cd de kayıt şeklinde almak istiyorsan oda 50 tl ben ikisinide aldım toplam 100 tl verdim. Ama sen cd çekimi istemiyorsan 50 tl verirsin sadece cnm

berkal ; ultrason çekimi 50 tl canım cd de kayıt şeklinde almak istiyorsan oda 50 tl ben ikisinide aldım toplam 100 tl verdim. Ama sen cd çekimi istemiyorsan 50 tl verirsin sadece cnm

cd ye demi para alıyolarben her muayenede 30 veriyorum hem normal ultrasonla bakıyoo hem renkliyle hemde görüntü verirse cd alıyoruz ama bizim oğluş biraz nazlı oldugu için çok güzel görüntüler vermedi henüz bize :)

Evet canım normalde hiçbirşey için para almıyorlar kan alımı vs. falan ama bu cd için para alıyorlar ne yazık ki ,çünkü 4 boyutlu çekim aşağı katta oluyor, doktorun odasında normal çekim yapıyor onda herşeyini veriyor resmi vs. Sen egesağlığa gidiyordun sanırım. Bizim 10 gün boyunca verdiğin 29 tl ücret de geçerli oluyor yani egepolde

Kızlar merhaba, ben okmeydanı devlet hastanesine gidiyordum 4. aya kadar sonra üçlü testimde sorun oldu bizim üstümüz cerrahpaşa çapa dedi doktor orada cerahpaşa da arkadaşı yeni doğum yapmış biriyle tanıştım yeni doğan bölümündede kendi bebekleri yatmış çok memnun olduklarını söyleyince bende cerrahpaşada karar kıldım. Cerrahpaşayla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…