arkadaşlar aranızda 3 lü ve 4 lü test yaptıran oldu mu? sonuçları kaç günde çıkıyor acaba? bir yakınıma 4 lü test yaptırın demiş dr. onlarda panik oldular .
Ben 2 li test yaptırdım sonucu iyi çıktı yani normal sonra 3 lü istedi oda normal çıktı 4lü testten hiç bahsetmedi, sonuçları ise 2 hafta içinde çıkıyor normalde. Panik olacak birşey yok öyle birşey olsa amniosentez ister veya hastaya mutlaka söyler yüzdesi yüksek çıktı diye , sorun olacağını sanmıyorum çünkü bazı doktorlar istiyor bazıları istemiyor 4lüyü , sonuçta para almak için yaptıran doktorlar bile var , doktoruna sorsun sonucu bildirmek zorunda doktoru
oğlumdayken hiç ilaç içmedimüçbuçuk kiloyla doğdu bu sefer hamile kaldığım ay sadece folik asit içtim okadar doktor iç dedi ama ben bulantılardan dolayı içmedim
Evet canım normalde hiçbirşey için para almıyorlar kan alımı vs. falan ama bu cd için para alıyorlar ne yazık ki ,çünkü 4 boyutlu çekim aşağı katta oluyor, doktorun odasında normal çekim yapıyor onda herşeyini veriyor resmi vs. Sen egesağlığa gidiyordun sanırım. Bizim 10 gün boyunca verdiğin 29 tl ücret de geçerli oluyor yani egepolde
anladım canım benim herşey doktorumun odasında oldugu için ekstra bişeye gerek kalmıo sanırım ben diyarbakırdayım canm burda özel bi doktora gidiyorum bizde 30 tl alıolar 10 gün geçerli oluyo o da.
kızlar benim 2li iyi cıkınca doktorlar 3lüye gerek duymadılar.benim gibi olan varmı.bide 4lümü var ya yeni duydum ben
evet.muayene 3 boyutlu 4 boyutlu vs eksta almıyorlar.tahlillerde en son kan idrar ve guatr yaptırdım ve 20 tl ödedik.burada hastane fiyatları batıdan çok daha uygun.ben istanbulda sırf muayeneye 100 tl veriyordum o da sigortalıyım diye.tahliller uçuodu
şanslıyız valla..bende ankarada sırf bi kan testi için 294 tl verdim hamileliğimin başında
hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun.kaç haftalıksın meleğinin cinsiyeti ne?
tşk ederım,24+2 haftalıgız ve bır kızımız olcak
Pekı senın bebışın cınsıyetı ne ??? Sanırım 23haftanın ıcındesın
ben doğum için ailemin yanını düşünüyordum başlarda.6000 tl normal doğum dedi gittiğim hastane. burda genesise henüz fiyat sormadım ama çeyreği olacağını sanmıyorum
Merhaba eylül anneleri.Bende eylül annesi olacağım inşallah.22 haftalığız ve oğlum olacak Allah nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?