2011 Eylül Anneleri

arkadaşlar aranızda 3 lü ve 4 lü test yaptıran oldu mu? sonuçları kaç günde çıkıyor acaba? bir yakınıma 4 lü test yaptırın demiş dr. onlarda panik oldular .

arkadaşlar aranızda 3 lü ve 4 lü test yaptıran oldu mu? sonuçları kaç günde çıkıyor acaba? bir yakınıma 4 lü test yaptırın demiş dr. onlarda panik oldular .

Ben 2 li test yaptırdım sonucu iyi çıktı yani normal sonra 3 lü istedi oda normal çıktı 4lü testten hiç bahsetmedi, sonuçları ise 2 hafta içinde çıkıyor normalde. Panik olacak birşey yok öyle birşey olsa amniosentez ister veya hastaya mutlaka söyler yüzdesi yüksek çıktı diye , sorun olacağını sanmıyorum çünkü bazı doktorlar istiyor bazıları istemiyor 4lüyü , sonuçta para almak için yaptıran doktorlar bile var , doktoruna sorsun sonucu bildirmek zorunda doktoru

cerrahpaşaya gidiyorlarmış normalde. özel hastane olsa para tuzaı olarak düşünücem ama nebilim yaa. nasıl sinir bozucudur o sonuçları beklemek.

oğlumdayken hiç ilaç içmedim üçbuçuk kiloyla doğdu bu sefer hamile kaldığım ay sadece folik asit içtim okadar doktor iç dedi ama ben bulantılardan dolayı içmedim

iyide canim, o ilaclar senin icin faydali.. ilerde menapoza girdiginde kemik erimen olmamasi ve buna bagli bi cok hastalik icin demir ve vitamin icmelisin.. bebegin sen bunlari icmesen bile kendine lazim olan herseyi senin vucudundan emiyor, hatta yeterince kalsiyum almadiginda senin kemiklerindekini emip ihtiyacini karsiliyor sonra olan sana oluyor.. bi an once doktoruna gerekli ilaclari yazdir..

anladım canım benim herşey doktorumun odasında oldugu için ekstra bişeye gerek kalmıo sanırım ben diyarbakırdayım canm burda özel bi doktora gidiyorum bizde 30 tl alıolar 10 gün geçerli oluyo o da.

anladım canım benim herşey doktorumun odasında oldugu için ekstra bişeye gerek kalmıo sanırım ben diyarbakırdayım canm burda özel bi doktora gidiyorum bizde 30 tl alıolar 10 gün geçerli oluyo o da.

vay be bide büyük şehirlere modern deriz asıl modernlik oralarda :)))

evet.muayene 3 boyutlu 4 boyutlu vs eksta almıyorlar.tahlillerde en son kan idrar ve guatr yaptırdım ve 20 tl ödedik.burada hastane fiyatları batıdan çok daha uygun.ben istanbulda sırf muayeneye 100 tl veriyordum o da sigortalıyım diye.tahliller uçuodu

kızlar benim 2li iyi cıkınca doktorlar 3lüye gerek duymadılar.benim gibi olan varmı.bide 4lümü var ya yeni duydum ben

şanslıyız valla..bende ankarada sırf bi kan testi için 294 tl verdim hamileliğimin başında

şanslıyız valla..bende ankarada sırf bi kan testi için 294 tl verdim hamileliğimin başında

ben doğum için ailemin yanını düşünüyordum başlarda.6000 tl normal doğum dedi gittiğim hastane. burda genesise henüz fiyat sormadım ama çeyreği olacağını sanmıyorum

MERHABA ......

BENDE ANNE ADAYIYIM SIZLER GIBI,BENIM BEBIŞDE EYLÜLDE KISMET OLURSA DÜNYAYA GÖZLERINI ACICAK.....

HERKESE SAGLIKLI HAMILELIK DÖNEMI DILERIM INŞALLAH HEPIMIZDE SAGSAGLIM BEBIŞLERIMIZI DÜNYAYA GETIRIRIZ

hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun.kaç haftalıksın meleğinin cinsiyeti ne?

dikkat ettinizmi kizlar, bebislerin cogu kiz
aman ALLAHIM damat bulamiycaz bu gidisle

Son düzenleme:
ben doğum için ailemin yanını düşünüyordum başlarda.6000 tl normal doğum dedi gittiğim hastane. burda genesise henüz fiyat sormadım ama çeyreği olacağını sanmıyorum

yanlış bilmiyosam normal 350 sezeyan 500dü ekstra hastanedde kalırsan yani 1 günden fazla onada 100 tl alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…