MERHABA ......
BENDE ANNE ADAYIYIM SIZLER GIBI,BENIM BEBIŞDE EYLÜLDE KISMET OLURSA DÜNYAYA GÖZLERINI ACICAK.....
HERKESE SAGLIKLI HAMILELIK DÖNEMI DILERIM INŞALLAH HEPIMIZDE SAGSAGLIM BEBIŞLERIMIZI DÜNYAYA GETIRIRIZ
Evet hakkaten hep kızlar var bu sene kızların yılı olacak :))dikkat ettinizmi kizlar, bebislerin cogu kiz
aman ALLAHIM damat bulamiycaz bu gidisle
günaydın kızlar nasılsınız.biz oğlumla iyiyiz çok şükür . nihayet bugün 22.haftaya başladık sanırım en küçüğünüz benim oğluşum.doktor 25 eylül 1 ekim arası diyor.sizlerin yazılarına baktımda benden bizden büyüksünüz.hepinizden doğum deneyimlerinizi dinleyeceğim inşallah. ben özel bir muayeneye gidiyorum.doktorumun hiçbir hastaneyle bağlantıısı yok.özel bir hastanede doğum yaptıracak bursada toplam doktora ve hastaneye vereceğim fiyat 2500 tl sizce normalmi.annemler abartma devlet hastanelerinin neyi eksik diyor.ama ben ilk doğumum olacağı için iyi bir yer istiyorum.fiyat sice çokmu uçuk kızlar ya?
Canım aramızda 3 gün var.Fiyat konusuna gelince çok uçuk değil ama uygun da değil.Hani 1500-1800 tlye kadar bana normal geliyor.günaydın kızlar nasılsınız.biz oğlumla iyiyiz çok şükür . nihayet bugün 22.haftaya başladık sanırım en küçüğünüz benim oğluşum.doktor 25 eylül 1 ekim arası diyor.sizlerin yazılarına baktımda benden bizden büyüksünüz.hepinizden doğum deneyimlerinizi dinleyeceğim inşallah. ben özel bir muayeneye gidiyorum.doktorumun hiçbir hastaneyle bağlantıısı yok.özel bir hastanede doğum yaptıracak bursada toplam doktora ve hastaneye vereceğim fiyat 2500 tl sizce normalmi.annemler abartma devlet hastanelerinin neyi eksik diyor.ama ben ilk doğumum olacağı için iyi bir yer istiyorum.fiyat sice çokmu uçuk kızlar ya?
Bence Ada.Ada ismi bana çok hoş alımlı birini çağrıştırıyor.herkese slm. kızlar bebişlerinize isim bulabildiniz mi? biz daha karar veremedik.sizce DOĞA,ADA,İREM,BERAY.... nasıl?
Hosgeldin canım inşallah hepimiz sagsaglim bebelerimizi kucaklarımıza alırız son günler yaklaştıkça birbirimize destek olup moral bulacağız inşallah
herkese slm. kızlar bebişlerinize isim bulabildiniz mi? biz daha karar veremedik.sizce DOĞA,ADA,İREM,BERAY.... nasıl?
herkese slm. kızlar bebişlerinize isim bulabildiniz mi? biz daha karar veremedik.sizce DOĞA,ADA,İREM,BERAY.... nasıl?
günaydın kızlar nasılsınız.biz oğlumla iyiyiz çok şükür . nihayet bugün 22.haftaya başladık sanırım en küçüğünüz benim oğluşum.doktor 25 eylül 1 ekim arası diyor.sizlerin yazılarına baktımda benden bizden büyüksünüz.hepinizden doğum deneyimlerinizi dinleyeceğim inşallah. ben özel bir muayeneye gidiyorum.doktorumun hiçbir hastaneyle bağlantıısı yok.özel bir hastanede doğum yaptıracak bursada toplam doktora ve hastaneye vereceğim fiyat 2500 tl sizce normalmi.annemler abartma devlet hastanelerinin neyi eksik diyor.ama ben ilk doğumum olacağı için iyi bir yer istiyorum.fiyat sice çokmu uçuk kızlar ya?
maşallah 26. haftanız bitiyor, darısı başımıza.....
Canım hayır tabiki 2,500 tl çok değil gayet normal bir rakam devlet hastaneleri çok pis genelde ve insana doğru düzgün kıymet vermiyorlar , biraz öküz gibi davranıyorlar insanlara yani ben kimden dinlediysem hayvan muamelesi görüyosun devlette sakın gitme dediler. Ben devlet hastanesine de asla gitmem, sonuçta doğum bu başka birşey olsa tamamda. Sen onları dinleme canım. Millet özele 5-6 milyar para veriyor 2,5 milyarın neyi var . Canından can çıkıyor o kadar da oluversin dimi ama
Canım bizde uzun zaman sonra karar verdik eşim çok istedi. Kızımızın adı Ada olacak inşallah
ayyyy bende doğa koyacaktım ama doğa nın sonu bıraz kaba geldııı seslenme seklınde daga hanım mesela kulaga pek hoş gelmiyor konusma sırsında ğ yutuluyor hoş olmuyorr bende öykü karar verdim soyismimizlede cok uyumlu oldu öykü öner :)))) çok cici olduuu dimiiii biraz ööööööğ oldu ama çok hoşumuza gittiii
kızlar aranızda diyarbakırda yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?