2011 Eylül Anneleri

Bence kezzo eğer özelde yapacaksan fiyatı hiç düşünme gerçekten o anda sancın olunca güzel sözlere desteğe ihtiyacın var çok hasassın benim arkadaşım bir hafta önce doğurdu devlet hastanesinde güya zorunlu olduğu için doktor girmiş doğumuna bir güzel kızı dövmüş bacakları morarmıştı ıkın demiş güzelikle söylesene zaten acı çekiyor bide üstüne dayak yemiş para herşeyin ilacıdır bende normal olursa isterse 5 bin alsınlar yapacam o anda sevgiye desteğe ihtiyacımız olacak hayırlıısıyla doğururuz inşllahhh umarım sizi doğum için korkkutmamışımdır

cok cici bi isim askinizin öykü sü olmus yani
benim minik kizimin adida SUKEYNA
anlami cok guzel o yuzden bu ismi sectik

sukeyna cok degısıkk ve guzelllll ayrıcalıklı bır ısım olmuss secım guzel tebrıkler
ayyy evettt askımızın tam anlamı ıle öyküsü olacakkkk öykümmmm hay aklınla bın yasaaaaaa
bende ıstanbuldannn memoriale gıdıyorumm varmı doktor dasımmmm hastane dasım

bugün pikniye giitik hem yürüyüşte yapalım dedik benim kız hiç oynamadı eve geldim uzandım bir oraya vurdu bir diğer tarafa vurdu anlamadım gitti bazen çok hareketli bazende hiç tık yok

bugün pikniye giitik hem yürüyüşte yapalım dedik benim kız hiç oynamadı eve geldim uzandım bir oraya vurdu bir diğer tarafa vurdu anlamadım gitti bazen çok hareketli bazende hiç tık yok

uzandıgın zaman daha cok hıssedıyorsun ben uzanınca karnıma bakıyorum sımdı goz atması gıbı dısardan da artık anlasılıyooooo

bu eylül anneleri ıkı ayrı topıkte var ne oldu herkese boyle hem ayrılmış hemde azalmışlarrrr onceden oku oku bıtıremezdım sımdı okuyacak bırsey bıle yokk huhuhuhu komsularrrrr nerdesınızz bobuslernızı koyuyordunuz bende koyacaktım ne guzelll o topıkte yokk cıcılerınız de yokkk kımse bır sey almıyormu mınıkolarınızaaaa

canım doğa yı bizde düşünmüştük bir ara bence çok hoş bir isim mesela bade de güzel ama öykü öner soyismi ile çok uyum sağlamış, isim bulmak çok zor özelliklede kızlara, bizimde soyisim izmirli ona uyum sağlayacak diye çok düşündük en uygunu bu oldu eşim çok istedi ben bi türlü beğenemedimdi ilk sıralar sonra tanem olsun dedik bide alya diye bir isim var eşim beğenmedi pek aman dedim sen koy ben vazgeçtm koyamıyorum ada olsun dedik ama öykü de gayet güzel ir isim

isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz benim beğendiklerimi beğenmiyor onunda beğendiklerini ben beğenmiyorum sonra kaynanam ben koyacam dedi cemre olsun ben razı oldum ama eşim diyor kızımın ismi çok çok özel olacak ama ne daha bekle diyor :2::2::2::2::2:

ohooo nelr aldık neler daha o konulara var şimdi biz birbirimize ısınma alıştırmaları yapıyoruz meggle cim :)))

kaynanan neden koyuyor ki ismini o mu yapmış çocuu :)))))) mesela ecrin var eylül olabilir mesela çünkü eylülde doğacak senin ki büyük ihtimalle eylül de koyabilirsin. Tanem,Naz,Derin,Bade,Esila,Zeynep,Irmak , canım biz ırmak koyucaktık bir ara bence çok güzel bir isim ırmak isminide düşün derim tatlım

daha önce bir topik vardı eylül anneleriyle ilgili ama bazı sorunlar oldu hepsi çevrim dışı oldu bede açtım zaten gelmediler de ama benimle alakası yok kk ilgili bende eylül annesi olarak açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…