ben diyarbakırdayım canım
canım ben genesise gidiyorum uğur beye sen nereye gidiyosun?
aaa bende uğur beye gidiyorum
ben de diyarbakırdayım genesise şükran hanıma gidiyorum
canım ikimizin de aynı doktora gitmesi ne güzel tesadüf.hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.
cok cici bi isimaskinizin öykü sü olmus yani
benim minik kizimin adida SUKEYNA
anlami cok guzel o yuzden bu ismi sectik
bugün pikniye giitik hem yürüyüşte yapalım dedik benim kız hiç oynamadı eve geldim uzandım bir oraya vurdu bir diğer tarafa vurdu anlamadım gitti bazen çok hareketli bazende hiç tık yok
ayyyy bende doğa koyacaktım ama doğa nın sonu bıraz kaba geldııı seslenme seklınde daga hanım mesela kulaga pek hoş gelmiyor konusma sırsında ğ yutuluyor hoş olmuyorr bende öykü karar verdim soyismimizlede cok uyumlu oldu öykü öner :)))) çok cici olduuu dimiiii biraz ööööööğ oldu ama çok hoşumuza gittiii
cok cici bi isimaskinizin öykü sü olmus yani
benim minik kizimin adida SUKEYNA
anlami cok guzel o yuzden bu ismi sectik
bu eylül anneleri ıkı ayrı topıkte var ne oldu herkese boyle hem ayrılmış hemde azalmışlarrrr onceden oku oku bıtıremezdım sımdı okuyacak bırsey bıle yokk huhuhuhu komsularrrrr nerdesınızz bobuslernızı koyuyordunuz bende koyacaktım ne guzelll o topıkte yokk cıcılerınız de yokkk kımse bır sey almıyormu mınıkolarınızaaaa
ohooo nelr aldık neler daha o konulara var şimdi biz birbirimize ısınma alıştırmaları yapıyoruz meggle cim :)))
isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz benim beğendiklerimi beğenmiyor onunda beğendiklerini ben beğenmiyorum sonra kaynanam ben koyacam dedi cemre olsun ben razı oldum ama eşim diyor kızımın ismi çok çok özel olacak ama ne daha bekle diyor :2::2::2::2::2:
bu eylül anneleri ıkı ayrı topıkte var ne oldu herkese boyle hem ayrılmış hemde azalmışlarrrr onceden oku oku bıtıremezdım sımdı okuyacak bırsey bıle yokk huhuhuhu komsularrrrr nerdesınızz bobuslernızı koyuyordunuz bende koyacaktım ne guzelll o topıkte yokk cıcılerınız de yokkk kımse bır sey almıyormu mınıkolarınızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?