2011 Eylül Anneleri

tanem ve naz da cok hoşşş ama ben naz ıstedım ama esım ıstemedı cok nazlı olurmussss :)

bugün pikniye giitik hem yürüyüşte yapalım dedik benim kız hiç oynamadı eve geldim uzandım bir oraya vurdu bir diğer tarafa vurdu anlamadım gitti bazen çok hareketli bazende hiç tık yok

Canım şu Kaan Kocatepe varya ben netten onu takip ediyorum, demiştiki şu harekt konusunda , özellikle çalışan veya yoğun gün geçiren anne adayları bebklerini hissetmeyebilirler ama durdukları zaman dinlenmeye başladıkları zaman hissederler diyor. Çünkü hareket halindeyken basınç altındaymış bebek birde beyin ona odaklı olmadığı için gözden kaçıyormuş. Ama uzandığın zaman bak nasıl coşuyorlar sakın endişelenme canım rabbimize emanet onlar

ilerde cicilerimizde göbüşlü fotolarımızıda yükleriz inşşalalhh ama benim göbüş baya büyük korkmayın sakın

tanem ve naz da cok hoşşş ama ben naz ıstedım ama esım ıstemedı cok nazlı olurmussss :)

:)) olabilir tabi ama nazlı olması kötü değil ki kızlar zaten nazlı olurlar başka ne olabilir mesela, deniz,peri,rüya,nehir,ırmak bu arada Dalya ismide çok hoştur. Çağla da var işte aklıma gelenler bunlar, aslında bebeciğinin ismi kondu Allah tarafından ama siz onu hissedeceksiniz ve koyacaksınız en kısa zamanda

yok korkmadım canım son zamanlarda bana deli cesareti geldi belkide doktorumun telkinleri etkilidir. haklısın ya fazla değil özel hastane ve özel doktor için.inşallah kısmet olursa özelde yapacağım.araştırdım 5000 isteyen hastaneler var.onların yanında cazip kalıyor benimki

ilerde cicilerimizde göbüşlü fotolarımızıda yükleriz inşşalalhh ama benim göbüş baya büyük korkmayın sakın

o göbüşün içinden ne guzel melek cıkıcak sen gorrrrrr ayyy yerım ben onları yaaaa o kadar guzeller kııı canım sıkıldıkca ayrıntılı ultrasonu pc ye takıp izliyorum ve her defasında sukredıyorum onu yaradan rabbıme nasıl bır mucızedır bılemem amaaa paha bıçilemez yaaa daha doğmadan yıyorum onu kım bılır doğunca nasıl ısırırım onun makarma parmaklarını ben yaaaaa kurban olurum onlara benn annenın nazarı cok degermış dogrumu bu gun arkadasım dedı onunda bebegı yenı oldu sevemıyorum dıyor kızzz

bugün pikniye giitik hem yürüyüşte yapalım dedik benim kız hiç oynamadı eve geldim uzandım bir oraya vurdu bir diğer tarafa vurdu anlamadım gitti bazen çok hareketli bazende hiç tık yok

benimki uzanmasan neredyse hiç vurmayacak lütfedip.ve yorgunken hiç vurmuyor ne zaman işim biter kanepeye uzanır elimi karnıma koyarım o zaman vurur.şimdiden ilgi bekliyorlar ya bu bebeler:)

Valla benim hurcum doldu , hediyelikler bile geldi, hastane çıkışı aldım internetten çok uygundu fiyatı renginide camel rengi aldım pembeden fenalık geldi hastanede pembe giydirmeyeceğim kızıma, durun kızlar daha hastane çantamıza neler koyacağımızı konuşucaz. Ama doğum ypan arkadaşlarım diyorki alt açma bezi kusmuk bezleri ve çorap eldiven den bol bol al diyrlar, ayrıca hastanede de tek kullanımlık kilotlar kullan dediler çok rahatmışş:86:

bne 18 yaşında anne oldum pek anlamıyordum ama sezeryandan çıktığım gibi narkozun etkisindeyeken acıde çekiyorum bebeğim nerde annesi ona kurban olsun demişimeşimde kaydetmiş saçmalamışımda baya ilk kucağıma aldığımda çok çok duygulandım oğlum 5 yaşını bitirecek ve ben çok özledim siz heleki kucağınıza aldığınızda görün ayy ne tatlı sağlıkla kucağımıza alırız inşlalhhh

kızım olsaydı eğer elif veya zeynep ismini koyacaktık.eşim klasik isim sever.ama ben şimal ve katre isimlerini beğenirdim. kızı olacaklar şimal çok güzel bence

Allah nazarlardan saklasın okuyup üflücez bolbol Allah korur onları , merak etmeyin, insan evladını sevmeyecekte neyi sevecek kızzzzlarr muhteşem gerçekten bende izliyorum cd yi ayrıntılı olanı ağzını falan açıyor, bazen aklıma geliyor ilk hamile kalmayı beklediğim ayları ve öğrendiğim ilk günü muhteşem duygular ya inşallah allah kollarımıza almayıda nasip etsin hayırlısıyla kızlar

oyyy maşallah... yürürken hareketliyken hareket etmiyorlar yatınca daha iyi hareket ettiği anlaşılıyormuş. burda kk da okumuştum...

benımde koca bır hurç var ama ben daha bır don bıle almadımm arkadasımda bır hurc hazırlamışş ayy ne cıcıler almış bır gorsenızzzz artık benı yemege cagırda bohcamı alıp geleyım dedııı bende bu hafta ıcı cagırdım bakalımm gelsın cıcıler ben ısten ayrıldım ayrılıcam ayrıldım boya badana o bıttı sınav telası yarında su sınavı atlatırsam aklanıp paklanıp artıkkk ceyızlerımızı almaya cıcılerımızı doldurmaya baslayacagım kısmetseee

hiç merak etmeyin güzel nane adayalrı ben size anlatırm neler koyacağınıız malum yaşadım biliriz her ihtimali göze alın bebekler misafir ne zaman gelecekleri belli olmaz çantanızı şimdiden doldurun

canım sanırım en tecrübelimiz sensin bisorum olacal.özel ama cocuktan sonra eşinle dialogunuz değiştimi.yani daha bir aile oldunuzmu.bana şimdiden olduk gibi geliyo yoksa benmi çok iyimserim.cocouk değiştiriyormu sence erkekleri iyi yönde

ya ben bugün oğlumun cicilerinie baktım belki kardeşine bişeyler uydururuz yok olmadı hepsini mavi almışız kaldı hepsi neyse bende saklarım 3 inşlalhhhhannemde hep mavi almış

ferhat can sımdı 23 yasındamısınn bende 25 genc anne olmak guzelll

vallahi öyle güzel şeyler yazılmışki okuyunca insan dahada bir meraklı oluyor inş bizimde bebişlerimiz olur bizde böyle anlatırız hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…