kaynanan neden koyuyor ki ismini o mu yapmış çocuu :)))))) mesela ecrin var eylül olabilir mesela çünkü eylülde doğacak senin ki büyük ihtimalle eylül de koyabilirsin. Tanem,Naz,Derin,Bade,Esila,Zeynep,Irmak , canım biz ırmak koyucaktık bir ara bence çok güzel bir isim ırmak isminide düşün derim tatlım
bugün pikniye giitik hem yürüyüşte yapalım dedik benim kız hiç oynamadı eve geldim uzandım bir oraya vurdu bir diğer tarafa vurdu anlamadım gitti bazen çok hareketli bazende hiç tık yok
kezzo canım sen kaçıncı haftandasın senin bebiş kız mı erkek mi?
tanem ve naz da cok hoşşş ama ben naz ıstedım ama esım ıstemedı cok nazlı olurmussss :)
Bence kezzo eğer özelde yapacaksan fiyatı hiç düşünme gerçekten o anda sancın olunca güzel sözlere desteğe ihtiyacın var çok hasassın benim arkadaşım bir hafta önce doğurdu devlet hastanesinde güya zorunlu olduğu için doktor girmiş doğumuna bir güzel kızı dövmüş bacakları morarmıştı ıkın demiş güzelikle söylesene zaten acı çekiyor bide üstüne dayak yemiş para herşeyin ilacıdır bende normal olursa isterse 5 bin alsınlar yapacam o anda sevgiye desteğe ihtiyacımız olacak hayırlıısıyla doğururuz inşllahhh umarım sizi doğum için korkkutmamışımdır
ilerde cicilerimizde göbüşlü fotolarımızıda yükleriz inşşalalhh ama benim göbüş baya büyük korkmayın sakın
bugün pikniye giitik hem yürüyüşte yapalım dedik benim kız hiç oynamadı eve geldim uzandım bir oraya vurdu bir diğer tarafa vurdu anlamadım gitti bazen çok hareketli bazende hiç tık yok
ilerde cicilerimizde göbüşlü fotolarımızıda yükleriz inşşalalhh ama benim göbüş baya büyük korkmayın sakın
o göbüşün içinden ne guzel melek cıkıcak sen gorrrrrr ayyy yerım ben onları yaaaa o kadar guzeller kııı canım sıkıldıkca ayrıntılı ultrasonu pc ye takıp izliyorum ve her defasında sukredıyorum onu yaradan rabbıme nasıl bır mucızedır bılemem amaaa paha bıçilemez yaaa daha doğmadan yıyorum onu kım bılır doğunca nasıl ısırırım onun makarma parmaklarını ben yaaaaa kurban olurum onlara benn annenın nazarı cok degermış dogrumu bu gun arkadasım dedı onunda bebegı yenı oldu sevemıyorum dıyor kızzz
Valla benim hurcum doldu , hediyelikler bile geldi, hastane çıkışı aldım internetten çok uygundu fiyatı renginide camel rengi aldım pembeden fenalık geldi hastanede pembe giydirmeyeceğim kızıma, durun kızlar daha hastane çantamıza neler koyacağımızı konuşucaz. Ama doğum ypan arkadaşlarım diyorki alt açma bezi kusmuk bezleri ve çorap eldiven den bol bol al diyrlar, ayrıca hastanede de tek kullanımlık kilotlar kullan dediler çok rahatmışş:86:
canım sanırım en tecrübelimiz sensin bisorum olacal.özel ama cocuktan sonra eşinle dialogunuz değiştimi.yani daha bir aile oldunuzmu.bana şimdiden olduk gibi geliyo yoksa benmi çok iyimserim.cocouk değiştiriyormu sence erkekleri iyi yöndebne 18 yaşında anne oldum pek anlamıyordum ama sezeryandan çıktığım gibi narkozun etkisindeyeken acıde çekiyorum bebeğim nerde annesi ona kurban olsun demişimeşimde kaydetmiş saçmalamışımda baya ilk kucağıma aldığımda çok çok duygulandım oğlum 5 yaşını bitirecek ve ben çok özledim siz heleki kucağınıza aldığınızda görün ayy ne tatlı sağlıkla kucağımıza alırız inşlalhhh
canım sanırım en tecrübelimiz sensin bisorum olacal.özel ama cocuktan sonra eşinle dialogunuz değiştimi.yani daha bir aile oldunuzmu.bana şimdiden olduk gibi geliyo yoksa benmi çok iyimserim.cocouk değiştiriyormu sence erkekleri iyi yönde
ferhat can sımdı 23 yasındamısınn bende 25 genc anne olmak guzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?