2011 Eylül Anneleri

kezzo aslında dahada iyi oluyor artık ailesin birlikte gezerken bebişin yanında çok güzel ama benim eşim oğluna çok düşkün şimdide öyle korkuyorum kızına öyle olmasın ama benim oğlum çok yaramaz inşallah kızım abisi gibi yaramaz olmaz gerçi ikimzide acemiydik ilk çocukta ne estese ne yapsa tamam dedik ama bu sefer olmayac a öyle

vallahi öyle güzel şeyler yazılmışki okuyunca insan dahada bir meraklı oluyor inş bizimde bebişlerimiz olur bizde böyle anlatırız hayırlısıyla..

amin canım aminnn rabbım herseyın hayırlısı nasıp eder inşşşşş bende kasımda düşük yaptım bır ay sonra tekrar olduuu abbım zamanını ıyı bılırrr hıc canını sıkmaaa yaa kızlar bu arada ben o kadar cok dusuk duyuyorum kı anlatamam ne oluyor bu nesıle anlamadım sımdı arkadaslarım da teker teker hamıle kalıyorlar ama hepimizin ilk i düşük hayırlısıııı rabbım ötekilerine can saglıgı versın ınsss

Ay canım ya ne kadar erken anne olmuşsun , şimdi ikinci heyecanı yaşayacaksın ne güzel ne mutlu. Ya ilk gördüğün an ne hissediyor acaba insan, bu benim mi ya falan mı oluyor ki bir misafir sonuçta :))

evet galiba en genciniz benim 23 yaşaına girdim nisan ayında ama çok yıprandım 3 düşüğümde var çok çektim çok bide tek tüplüyüm ben

amin.bende daha bugün yakın bir arkadaşımın düşük yaptığını öğrendin.daha 5 haftalıktı.öğrendi 2gün sonra düşk yaptı.noluyo hakkaten acaba buda beslemeyle alakalı.annem öyle diyo tutunamıyormuş çocuklar:) belkide doğru

anaaaaaa yoksa en büyük benmiyim.27 yaşındayım

hepimiz gemc anneyız yasasınnnnn bu akşam astım kendımı herkese laff yetıstırıyorum bır haftadır kafamı dersten kaldırmıyorum cocukta ıçerde sıkıntıdan patladı valla bu akşam kendımı sıze adadımmm:86::86::86::86::86:

benımde 6 hftalıktı düştü doktor arastırmya gerek yok normal dedııı oda tutunamamışşş genelde 6 haftalık dısen bebekler sakat olma ıhtımalı olup tutunamayıp duserlermışş işteee herseyın hayırlısı ben ıstıyorum demekle olmuyorrr 4 yıldır evliyim temmuzda karar verdık ailemize bırını katmaya rabbım ocak ayında nasip ettiii hayırlısııııı

aslında ben oğlumu doya doya yeni doğduğund akucağıma almadım malesef sarılıkolmuştu ve kana karışmıtı çokm kötü günler yaşadım 8 gün yoğum bakımda kaldı kuzum o günleri o satleri ay çok kötü hergün yoğum bakımda gözümün önünde bir bebek ölüyordu gel dokuz ay karnında taşı acısını yaşa ama görmeden toprağa ver yüce rabbbim bize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

OTE=samyeli26;19422996]en büyük benim galiba 31 yaşındayım. daha önce 2 kere hamile kaldım. 20 ve 18. haftalarda bebeklerimi erken doğumla kaybettim...[/QUOTE]

çok gecöiş olsunnn rabbım bunu masuma can saglıgı versın ınsssssss

neyse tontişlerim melek annalerimmm biz bıcı bıcı yapmaya gidiyoruzzz sabah erken kalkıp bırkac konu gozden gecırıp sınava gırıcez kızım benımle okula gelıyooo sınavlara gırıyooo kısmetse seneye beraber mezun olucaz kep atıcaz
bana dua adınnnn olurmuuuuu
hepinizin muhabbetine saglıkkkk:87:

canım aöf tesin sanırım başarılar.

kızlarrr herkese iyi geceler öptük hepinizi.ben yokken çok yazmayın okuması zor oluyor:)))))

aa bu ciici annelerin uykusumu geldi ame ben hiç uıyuyamıyorumki uyku düzenim bozuldu bel ağrım var sizler nasıl uyuyorsunuz sağ sol sırt üstü olmuyor uyku tutmuyor beni

bende kaçayım oğluşumu uyutayım artık size bol tekmeli bir gece diliyorum tekmeleri sizi uyutmasın sizlerde eşiniz ben öyle yapıyorum adamla konuşuyorum uykum gelmiyorya

Valla artist ismi gibi olmuş :82: Şaka bir yana ben çokk beğendim akılda kalıcı,akıcı ve hoş olmuş.

Ben alt açma bezi almamaya karar verdim.Canbebenin tek kullanımlık alt açma bezleri var arkadaşlarımın hepsi onu kullanıyor çok rahat valla,kullan at.Benimde hurç dolu bu arada,bir ara yükleyelim bakalım neler almışık kızlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…