vallahi öyle güzel şeyler yazılmışki okuyunca insan dahada bir meraklı oluyor inş bizimde bebişlerimiz olur bizde böyle anlatırız hayırlısıyla..
vallahi öyle güzel şeyler yazılmışki okuyunca insan dahada bir meraklı oluyor inş bizimde bebişlerimiz olur bizde böyle anlatırız hayırlısıyla..
anaaaaaa yoksa en büyük benmiyim.27 yaşındayım
bne 18 yaşında anne oldum pek anlamıyordum ama sezeryandan çıktığım gibi narkozun etkisindeyeken acıde çekiyorum bebeğim nerde annesi ona kurban olsun demişimeşimde kaydetmiş saçmalamışımda baya ilk kucağıma aldığımda çok çok duygulandım oğlum 5 yaşını bitirecek ve ben çok özledim siz heleki kucağınıza aldığınızda görün ayy ne tatlı sağlıkla kucağımıza alırız inşlalhhh
amin canım aminnn rabbım herseyın hayırlısı nasıp eder inşşşşş bende kasımda düşük yaptım bır ay sonra tekrar olduuu abbım zamanını ıyı bılırrr hıc canını sıkmaaa yaa kızlar bu arada ben o kadar cok dusuk duyuyorum kı anlatamam ne oluyor bu nesıle anlamadım sımdı arkadaslarım da teker teker hamıle kalıyorlar ama hepimizin ilk i düşük hayırlısıııı rabbım ötekilerine can saglıgı versın ınsss
amin.bende daha bugün yakın bir arkadaşımın düşük yaptığını öğrendin.daha 5 haftalıktı.öğrendi 2gün sonra düşk yaptı.noluyo hakkaten acaba buda beslemeyle alakalı.annem öyle diyo tutunamıyormuş çocuklar:) belkide doğru
canım aöf tesin sanırım başarılar.neyse tontişlerim melek annalerimmm biz bıcı bıcı yapmaya gidiyoruzzz sabah erken kalkıp bırkac konu gozden gecırıp sınava gırıcez kızım benımle okula gelıyooo sınavlara gırıyooo kısmetse seneye beraber mezun olucaz kep atıcaz
bana dua adınnnn olurmuuuuu
hepinizin muhabbetine saglıkkkk:87:
Valla artist ismi gibi olmuş :82: Şaka bir yana ben çokk beğendim akılda kalıcı,akıcı ve hoş olmuş.ayyyy bende doğa koyacaktım ama doğa nın sonu bıraz kaba geldııı seslenme seklınde daga hanım mesela kulaga pek hoş gelmiyor konusma sırsında ğ yutuluyor hoş olmuyorr bende öykü karar verdim soyismimizlede cok uyumlu oldu öykü öner :)))) çok cici olduuu dimiiii biraz ööööööğ oldu ama çok hoşumuza gittiii
Ben alt açma bezi almamaya karar verdim.Canbebenin tek kullanımlık alt açma bezleri var arkadaşlarımın hepsi onu kullanıyor çok rahat valla,kullan at.Benimde hurç dolu bu arada,bir ara yükleyelim bakalım neler almışık kızlarrrrrValla benim hurcum doldu , hediyelikler bile geldi, hastane çıkışı aldım internetten çok uygundu fiyatı renginide camel rengi aldım pembeden fenalık geldi hastanede pembe giydirmeyeceğim kızıma, durun kızlar daha hastane çantamıza neler koyacağımızı konuşucaz. Ama doğum ypan arkadaşlarım diyorki alt açma bezi kusmuk bezleri ve çorap eldiven den bol bol al diyrlar, ayrıca hastanede de tek kullanımlık kilotlar kullan dediler çok rahatmışş:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?