2011 Eylül Anneleri

topik ilerlemiş bayağı hepsini okuyamadım ben bu aralar yoğunumm havalar düzelince eve girmez olduk

kızlar dün akşam çıkmak zorunda kaldım sohbeti yarıda kestim arkadaşlardaydık okey falan oynadık artık eskisi gibi değilim hemen uykum geliyor ya dayanamıcam ben dedim sonunda hemen eve kaçtık 12 gibi falan sabahlarıda çok uyuyamıyorum zaten, halbu ki uyku depolamak lazım malum 3 ay sonra uykulara veda edeceğz şimdi uyandım güzel bir kahvaltı hazırlıyım kocişim ben ve güzel kızım ada yla beraber mis gibi kahvaltımızı yapıp beslenelim. Bu arada bende kansızlık oldu hamilelikten dolayı sabahları aç karnına bişi yemeden önce birkaşık pekmez içiyorum çok faydasını gördüm kan sayımındada ayrıca kan ilacınıda aç alıyorum ki daha faydalı oluyor. Vitamin hapınıda kahvaltıyla beraber götürmek daha faydasını sağlıyormuş kızlar haberiniz olsun.. Birde ceviz tüketmeyi unutmayın hergün 2 büyük tam ceviz
Hepinize güzel,hayırlı,huzurlu ve bol tekmeli bir pazar diliyorum ben İzmir'deyim burada şu an biraz hava kapalı çok sinir oldum :84::84::84:

:97::97::97::97:

offfffffff bana izmir demeeee en sevdiğim yer izmirdir manisada 4 sene görev yaptık tayinimiz erzuruma çıktı burdada 3 senemiz bitti seneye bitiyo inşallah balıkesir aydın taraflarını düşünüyoruz egenin havası bi başka oluyooo off offf yaramı deştin canım yaaaa

bugün 22+6 olduk dr kaan kocatepenin sitesinden hesapladım ama benim çizelgede 22+2 görünüyo niye acaba SAT 25 aralık

alışmışsın güzel yerlere elif bende geçen sene tatile gitmiştim izmire çeşmeye çok hoşuma gitti ama oğlumun tedavisi için ankaraya gittiikkk beğenmedim bende yakında kaynanamların yanına gidecem vana çok güzel havası var

ay valla inanırmısın kaç gündür ilk defa bu sabah biraz daha iyi belim mecburen doktor endol fitil ağrı kesici vermişti sadece 2 gün kullanılıyomuş mecbur kullandım o an rahatlattı ama nafile kaç gün sonra biraz iyiyim azda yesem bu kilonun önüne geçemiyorum ....belim ağrıyınca korkuyorumda allah korusu erken doğum falan olmasın diye salı dr var bakalım o ne diycek
sanada çok geçmiş olsun inşllh sağlıkla doğururuzz kuzuları:)
i

aa bu ciici annelerin uykusumu geldi ame ben hiç uıyuyamıyorumki uyku düzenim bozuldu bel ağrım var sizler nasıl uyuyorsunuz sağ sol sırt üstü olmuyor uyku tutmuyor beni

canım aynı haftalardayız benimde belim ağrıyo dr normal dedi ama geçenlerde tutuldum resmen senin dr bişey dedimi.gün içinde sürekli ağrıyomu seninde bi tek yatınca rahatlıyodum bugün daha iyiyim çok şükürr..

bende bugün itiberiyel 23 haftalık oldum ee seninle ramızda 1 günmü var

senle aramızda 1 hafta vardı ama gebelik hesaplaması diye girip hesaplıyorum 22+6 günlük çıkıyo çizelgemdede daha geri anlamadım sizlerdede aynı şey oluyomu bi hesap yapın bakalım kıazlar

çok güzel oralar ben yarı izmirliyim zaten izmiri görev açısından zor diye istemiyoz yoksa gezmeye süper bi yer aydın yada balıkesir istiyoruz bu sefer
heee bu arada benim göbüş yavaştan fırlamaya başladıı sizinkiler ne alemde bakiyimmm

benim göbüşüm zaten erkenden çıktı baya belirgin artık hamilleiklerimi giyiyorum

Benim göbüş 12.haftanın sonunda pırtlamıştı valla.Artık görenler hamile misin bile demiyor direk kaç aylık diye soruyorlar.Kızlar bu arada tetanoz aşınızı oldunuz mu?Ne zaman oldunuz?

Benim göbüş 12.haftanın sonunda pırtlamıştı valla.Artık görenler hamile misin bile demiyor direk kaç aylık diye soruyorlar.Kızlar bu arada tetanoz aşınızı oldunuz mu?Ne zaman oldunuz?

canım ben tetanoz aşımı 20. haftamda oldum.2. dozu 24. haftamda olucam.bu arada benim göbiş aldı başını gidiyoooorrr....

ben tetonozumu yaptırdım canım 2.cidozumda 13 haziranda olcam

benimde sat 25 aralık bende 22+2 görünüyorum sen nasıl 22+6 göründn o site hatalı olmasın

valla bende anlayamadım onun için size sordum şekerim :)) seninle aynıyız demek ama o siteyi hep takip ederim kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…