2011 Eylül Anneleri

Ayy canım ya kıyamam inşallah ileride buraya yerleşirsin Allah kalbine göre versin İzmir gercekten çık güzel ve nezih bir sehir insanlarida öyledir izmirden sana kucak dolusu sevgiler canim

Âmin canım inşallah saglikla kucağımıza alırız geri kalan onemlidegil benimde bel ağrım gecti çık şükür iste arada böbrek ağrım oluyor bende cumadr a gidicem bugün 26 haftalık olduk şükür doktor bakalım sanada vanada ne düvel bu bel ağrıları için kesin normal derler :))))

Oo benim göbek kocaman zaten 16. Haftada baya vcikmisti şimdi baya büyük cnm senin ufak mı rahattan olsun yazın daha rahat edersin icle alakalı ben yemek giyimde bile kocaman oluyordu göbeğim

canım sukeyna ne demek ? gerçekten bu ismi mi koyacaksınız ? çok garip bi isim canım yaaa

Sukeyna isminin anlamı sessiz sakin ağırbaşlı onurlu kadın. Sukeyna ismin anlami (Sessiz, sakin, agirbasli Hz.Hüseyin in Kizi)
daha ayrintili sekilde internetten arastirin :)) benimde basta biraz garibime gitti ama anlami cok guzel ve ben isimlerin insanin karakterini etkiledigini dusunuyorum..

Son düzenleme:
Anlamı güzelmiş gerçekten sanırım arapça bir isim veya başka bir şey, okunuşu da önemli ve yazılışı , söylenişi, bunlarda isim içinde çok önemlidir gerçekten. Hayırlısı olsun

Ayy canım ya kıyamam inşallah ileride buraya yerleşirsin Allah kalbine göre versin İzmir gercekten çık güzel ve nezih bir sehir insanlarida öyledir izmirden sana kucak dolusu sevgiler canim

:)) inşallah canım ya seneye ordayım allah izin veririse kesinlikle katılıyorumm insanlarıda havasıda herşeyi başka zaten bizim akrabalar ordalar bende seni öpüyorm şekerim

Oo benim göbek kocaman zaten 16. Haftada baya vcikmisti şimdi baya büyük cnm senin ufak mı rahattan olsun yazın daha rahat edersin icle alakalı ben yemek giyimde bile kocaman oluyordu göbeğim

:)) kimse hamile olduğuma inanmıyodu ama bi kaç gündür göbüşüm çıktıda rahatladım hamile havasına girmek istiyorum artıkınnnn :))

:)) kimse hamile olduğuma inanmıyodu ama bi kaç gündür göbüşüm çıktıda rahatladım hamile havasına girmek istiyorum artıkınnnn :))

Aslında hemen göbüşümüz çıksın hemen belli olsun istiyoruz çok büyük bir istek ve heyecan ama rahatlık açısındanda büyük göbek hiç bir zaman rahat olmaz. Benim biraz erken büyüdü öyle aşırı kocaman değil ama yinede baya baya büyük :)) özellikle çalışan kadınlar için bence ufak olması çok daha rahat oluyor, demekki senin için baya genişmiş ne güzel, ben yazın kocaman olucam bu gidişle İzmir 'e gelirsen beklerim canım

Kızlar bence artık yavaş yavaş hazırlıklara başlamamız lazım en azından ben biraz daha haftası fazla olan bir gebiş olarak 7. aya girmiş bulunuyorum :)) 7. ayı doldurmaya başladım artık bu ayın sonunda çoğu şey hazırlanmalı, misafirimizin ne zaman geleceği belli olmaz değil mi? Miniğimin odasını boyamakla başlayacağız ilk işe

evet artık yavas yavas baslayalımmm ben boya yı bıtırdım yenı sukurler olsunnn bıraz erken yaptık bızzz sımdı de gerı kalanına baslayacagım artık hayırlısı ıle

herhalde içim geniş biraz ondan bu aylarda çıkıyo karnım oğluma hamileykende öyleydi neyse zamanımız azaldı zaten çıksın o kadarda dimii hayatım
teşekkür ederim canım benim inşşllah tanışırız bi gün

zaten bir tane oğlum olduğu için odası vardı aynı odaya yapıcam bebişin yatağını oda erkek zaten ....oğluma bi kaç tane kıyafet almakla başladım ben işe

kızlar alacaklarımızın listesinimi yapsak acaba alışverişe gidiyorum nerden başlıcağımı bilemiyorum iilk olarak bi kaç tane kıyafet aldım ben dünde bebek bezlerine baktım alıyım dursun bi köşede son zamanlar panik oluyo çünki insan

meggle'cim ne güzel bitirmişsin boyanı benimde annem gelicek bizde kalıcak biraz hazır bizdeyken ona yaptırırım eşimle çalıştığımız için ha deyince vaktimiz olmuyor son aylarada bırakamayız çünkü hem koku gitmez hemde bizim için zor olur.
Blackcandy'cim valla ne güzel senin ikinci heyecanın ve çoğu şeyin hazır bizim gibi paniklemeyeceksin, yok şu eksik yok bu eksik derken inşallah şu 3 ayı hızlıca geçiricez :97: inşallah tanışırız tabi ne güzel olur
Bu arada kızlar havalar biraz serin serin gidiyor çok şanslıyız bakın söyliyim yani rahat rahat alışveriş yapalım veya ev işlerimizi yapalım diye Allah bize kolaylık tanıyor hhehehe ben cicilerimizin fotolarını çekip buraya koyucam ama 1 ay sonra falan çünkü şimdi hurçların içinde onları çıkartırken yerleştirirken hepimiz paylaşırız. Bu arada dün ucuz gördüm hemen 4 lü ağız mendili aldım çok lazım oluyormuş diye

Canım ben geçenlerde bebek mağazasına gitmiştim oradan bana ihtiyaç listesi verdiler hemde öyle çok abartı değili bazı sitelerde falan çok fazla abartıyorlar. Sende mağazalardan isteyebilirsin genelde hazırlayıp veriyorlar. Yoksa yada bulamazsan ben yazarım kızlar size ihtiyaç listesini. En çok lazım olacak şeyler zıbın ve tulumlar, ben biraz büyükte alıyorum çünkü hemen büyüyorlar pek kullanamıosun en ufaklarından çok alma demişti bir arkadaşım ben bi kaçtane aldım 0-3 ay diğerleri 3-6 aylık genelde. Çünkü bebelerimiz kışın boy atıcaklar :)) kışlıklarımızı çok bol tutmalı. Bide internet sitesi var unnado die ben ordan da alışveriş yapıyorum. Bazen ucuz şeyler denk geliyor

İsmim elif bu arada seninki neydi canım :)) evet şansım aslında ikincisininde erkek olması çünki oğlumdan kalan bir sürü kıyafetimiz var beşiğimiz bebek arabamız falan hepsi var :)))) evet şimdi, ne buluyosak almamız lazım ağız bezi çok lazım oluyo iyi yapmışsın canım almakla sen dahada şanslısın kemeraltına gidersin herşey uygun orda ben ilk oğluma kemer altında bi bebek mağazdan ilk kıyafetlerini almıştım hemde çok uyguna onları falan hep sakladım duruyo hiç bişeycikte olmadı

cANIM Benim ismimde Gizem , resmimi de değiştirdim hehe kemeraltından zaten baya bişi aldım :)) kemeraltı olayı süper oluyor özellikle böyle ucuz şeyler bulabilmek için herşey elinin altında orada. Beşiğini ve arabasını oradan almayı düşünüyorum zaten diğer yerlere göre baya ucuz. Ben size yaarım canım listeyi merak etmeyin eve gidince. Bende internetten baktım ama inanılmaz fazla şey koymuşlar abartmışlar diyebilirim :)) Bu arada sana birşey soracağım canım; bu bebek arabası konusunda sen tecrübelisin, nasıl birşey alayım sence travel sistemlerden alıcam ama bazıları takmalı çıkartmalı bazıları içine koymalı, araba koltuğu olarak da ayrıca almak istemiyorum ikisi bir arada olsun. Chicco nun vardı en ucuz o ama içine oturtmalı , bide geçenlerde graco beğendik takıp çıkartmalı ve çift yönlü biz ileride inşallah 2. bebişide düşündüğümüz için iyi birşey alalım diyoruz , bide beşik mi yoksa park yatak mı onun kararını hala veremedik of en zoru bu olsa gerek

gizemcim bayıldım profil resmine süpersin :) bende değiştirdim ... kemeraltı ben manisadayken haftada 3 defa geliyodum alışverişe gezmeye çokta uygun şeyler alıyodum tamam listeyi eve gidince yaz bizlere fikrimiz olsun benim bebek arabası kraftın çokta rahat katlanıyo taşınıyo falan biz çok gezdiğimiz için o zamanlar rahat katlayabileceğimiz taşıyabileceğimiz bişey almıştık yerde kaplamıyo aynısından gülben ergenin oğlu atlasında var hatta beşik olayındada park yataklar daka kullanışlı benimki park yataklardan çantası var işin bitiiği zaman içine katlayıp koyuyosun benim gibi ikincisini düşündüğün zamanda çıkarıyosun işte :)) ben sana beişikte park yatağı tavsiye ederim ama ara renkler tercih et pembe alırsın ilerde oğlun olur kullanamazsın mavi alırsın kızın olur kullanamazsın ben kırmızı lacivert almıştım ikisndede kullanabileyim diye bebek arabasındada aslında dediğin mantıklı içinde puseti olan arabadada kulanabileceğin bişey al senin içiin ayrı ayrı masraf olmaz en azından benim hepsi ayrıydı gerek duymamıştım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…