- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
Sağol canım teşekkür ederim bende seninkine bayıldım çok modern ve tatlısın maaşallahgizemcim bayıldım profil resmine süpersin :) bende değiştirdim ... kemeraltı ben manisadayken haftada 3 defa geliyodum alışverişe gezmeye çokta uygun şeyler alıyodum tamam listeyi eve gidince yaz bizlere fikrimiz olsun benim bebek arabası kraftın çokta rahat katlanıyo taşınıyo falan biz çok gezdiğimiz için o zamanlar rahat katlayabileceğimiz taşıyabileceğimiz bişey almıştık yerde kaplamıyo aynısından gülben ergenin oğlu atlasında var hatta beşik olayındada park yataklar daka kullanışlı benimki park yataklardan çantası var işin bitiiği zaman içine katlayıp koyuyosun benim gibi ikincisini düşündüğün zamanda çıkarıyosun işte :)) ben sana beişikte park yatağı tavsiye ederim ama ara renkler tercih et pembe alırsın ilerde oğlun olur kullanamazsın mavi alırsın kızın olur kullanamazsın ben kırmızı lacivert almıştım ikisndede kullanabileyim diye bebek arabasındada aslında dediğin mantıklı içinde puseti olan arabadada kulanabileceğin bişey al senin içiin ayrı ayrı masraf olmaz en azından benim hepsi ayrıydı gerek duymamıştım
gizemcim kızının adını Ada mı koycaksın çok güzel bi isim benimde oğlumun ismi Arda eğer kızım olsaydı Ada düşünmüştüm ama erkek olduğu için şimdi kaan koycaz
Sağol canım teşekkür ederim bende seninkine bayıldım çok modern ve tatlısın maaşallahne güzel iyi alışveriş yapmışsın kemeraltından bende geçenlerde kızkardeşimle beraber gittim oradan meme ucu aldım çünkü benim uçlarım yok çok az arkadaşım çok tavsiye etti mutlaka al bulunsun diye, göğüs pedi aldım belki son aylarda akmaya başlıyormuş artık, biberon aldım avent marka biraz pahalıydı ama onuda mikrodalgada ısınan tek biberonmuş vede gaz yapmıyormuş. Herşeyini onunla verebiliyorsun zaten birkere alıcaz onu iisi olsun dedim kuzuma. Bebek bezini bende alıcam en kısa zamanda yenidoğandan 1-2 paket yetiyor dediler bana çok da alma kalır dediler hemen büyüyormuş o tatlı popoları :)) sen daha iyi bilirsin bu işleri senin engin tecrübelerinden faydalanıcaz artık İzmir aşığı
Dediğini mutlaka ciddi olarak düşünücem şu bebek arabası ve park yatak işini canım, çünkü koca beşiği saklamakta dert olur hakkaten , katlanması kolay ve az yer kaplayan bişi olmasıda çok önemli. Zaten tahminimce 3 sene kullanıyorlardır herhalde arabayı
inşallah canım sağlıklı doğsunlarda allahın izniyle biz ardaya uygun erkek ismi çok fazla bulamadık oğlum kaan olsun dedi öyle kaldı karnımda bile kaan diye seviyoo :))) abisi koymuş bile isminiiEveet canım ismini Allah nasip ederse Ada koyacağız erkek olsaydı yaman veya doruk koyacaktık canım . Arda isminide çok beğenirim, Kaan 'da çok güzel gerçekten. Allah hayırlısıyla ismiyle yaşamalarını nasip etsin inşallah canım
Evet canım haklısın ama işte ne olur ne olmaz diye alıyım dedim :)) bide şu yara olayı çok fazla oluyormuş ondanda baya koruyormuş acımasını engelliyormuş. O yöndende iyi birşey aslında. Park yatağın içine alınan yatak işte belki yer kaplayabilir işi bitince. Çünkü ben sadece yatak odamda bi süre yatırmak için şöyle geçici birşey istiyorum. Bakalım kısmeti ne olacak
Bende kızkardeşimin ismini koymuştum ozaman 5 yaşındaydım , kardeş çok güzel birşey gerçekten inşallah allah sağsağlim kucağımıza almamızı nasip etsin bide bol bol süt versin bize
buyrun kızlar hepinize süt ikram ediyorum
Ayy canımm çok teşekkürlerbende şimdi balık yedim afiyetle haftada 1-2 kez mutlaka tüketiyorum, dışarıdan söylüyorum bende size balık ikram ediyorum bol bol canınız çeksin balığı
Sütümü akşama içicem artık
:))) tabi tabi bilmez miyim, bende neler neler istiyorum eve gidip yemek yemek istiyorum tabiki kızım için :))))))))))))) kendim içinse namerdim ayoolağzım sulandı kızlar yaaa yapmayon.şu am çok açım.bir an önce eve gidip güzel yemekler yemek istiyorum.valla kendim için değil oğluşum için:)
slm kıslar izmirde gebelik için egzersiz veya doğuma hazırlık programları sunan biryer biliyor musunuz?benim eşim askerde ve evde çok sıkılıyorum.kafamı dağıtmak için böle birşeye ihtiyacım var....
232 277 46 46 - sports parkta geçen yılın ilanı var canım istersen buraya sor. Bilgi alırsan beni de haberdar et lütfen
Canım bende İzmir'deyim inan bakıyorum netten falan bende bulamadım. Alsancakta büyük ihtimalle olması gerek ama inan ki yerini falan bulamadım. Bilen varsa bende gitmek istiyorum iyi olur
canım aradım hamilelere ders veren hoca yokmuş yarın arayın dedi.birde ege üniversitesinin ücretsiz doğuma hazırlık kursları varmış internetten baktım ama ulaşamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?