hadi ya öyleyse bende bir araştırayım ege üniversitesini en azından telefonuna falan ulaşırsak ben burayada yazarım ararımda canım. İş yerindeyim aramak da zor oluyor biraz benim için ama internetten araştırayım. Bazı programlarda çok pahalı oluyor ben onlara gitmek istemiyorum uygun ve ücretsiz olursa çok isterim tabiki gitmek yaa
cilekstrawberry sende egepole gidiyodun sanırım 4 boyutlu ultrason ve şeker yüklemesi yaptırdın mı?yaptırdıysan fiyatları nasıldı canım?birde cd verdiler mi?
evet canım egepole gidiyorum, ayrıntılı ultrason 50 tl cd çekimini kayıt şeklinde almak istersen ayrıca 50 tl daha veriyorsun. İsteğe bağlı. Ben ikisini aldım 100 tl tuttu toplam. Şeker yüklemem cuma günü yapılacak onu da yaptırınca fiyatını yazarım canım sana.
Bide sıkma canını sakın depresyona falan gireyim deme bebeğide etkilersin arkadaşların falan yokmu onlarla sohbet etmeye çalış yada örgü falan biliyorsan yada resim yapmayı seviyorsan onlarla ilgilenmeye çalış, kitap oku bol bol inan zaman geçiyor ozaman. İnşallah kısa zamanda bulursun hamile sporunu bende bulursam bende haber vericem sana mutlaka. Elinden geldiğince oyalamaya çalış kendini. Ama evde çok zor biliyorum bunu, eşininde asker de olması çok zor allah sabır versin canım yaa, en büyük desteğin yanında yok inşallah sağsağlim atlatırsın bugünlerini
ya ben nasıl konuşulur bilmiyorum içimden sessizce oğluma sesleniyorum ama sesli böyle deli gibi kendi kendine konuşuyomuş gibi geliyo.sizde öle olmuyomu?Iyi aksamlar guzel anneler umarim herkez iyidir bizim kizz hic durmuyo bicirbicir :)) sizinkiler nasil konusuyomusunuz bebislerlee ??
ya ben nasıl konuşulur bilmiyorum içimden sessizce oğluma sesleniyorum ama sesli böyle deli gibi kendi kendine konuşuyomuş gibi geliyo.sizde öle olmuyomu?
sağol canım arkadaşlarım var ama hepsi çalışıo,ben evde oturmaya pek alışık değilim çok zorlanıyorum,birde bugünlerde eşimin yanımda olmaması çok zor biz 4 senedir bebek istiyorduk ,tüp bebek aşılama denedik olmadı.şansımıza eşimin askere gittiği ay kendiliğinden hamile kaldım.yine buna da şükür.söylediklerini uygulamaya çalışıcam canım teşekkür ederim...
kızlar ya benim böyle o kasılanyerden aşağı doğru inen bir ağrım var sürekli ayağı kalkamıyorum bu durumda olan var mı devam ederse doktora gidicem galiba çünkü baya rahatsız etmeye başladı
Iyi aksamlar guzel anneler umarim herkez iyidir bizim kizz hic durmuyo bicirbicir :)) sizinkiler nasil konusuyomusunuz bebislerlee ??
sağol canım arkadaşlarım var ama hepsi çalışıo,ben evde oturmaya pek alışık değilim çok zorlanıyorum,birde bugünlerde eşimin yanımda olmaması çok zor biz 4 senedir bebek istiyorduk ,tüp bebek aşılama denedik olmadı.şansımıza eşimin askere gittiği ay kendiliğinden hamile kaldım.yine buna da şükür.söylediklerini uygulamaya çalışıcam canım teşekkür ederim...
kızlar ya benim böyle o kasılanyerden aşağı doğru inen bir ağrım var sürekli ayağı kalkamıyorum bu durumda olan var mı devam ederse doktora gidicem galiba çünkü baya rahatsız etmeye başladı
ayy canım ya kıyamam eşin yokmu şimdi yanında ne kadar zor bi durum ama olsun şükretmek lazım 4 senedir istiyomuşsunuz bak en azından ona mutlu olursun
akşama kadar çalışıyosun hayatım ondan ağrıyodur benimde ayakta kaldığım zaman sağ bacağımın üztüne basamıyorum kalçama batıyo gibi geliyo arada bi dinlen iyi gelecektir sadece ayakta kalmak değil sürekli oturmakta ağrıya sebep oluyo ortasını bulmak lazım
çilekstrawberry canım ben ege üniversitesini aradım doğuma hazırlık kursu için egzersizler falanda varmış ön kayıt yaptılar,kişi sayısı dolunca arayacaklarmış.yalnız ben ücretsiz sanıyordum 8 hafta sürüyormuş 200tl dediler ama ön kayıt yaptırmış oldum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?