2011 Eylül Anneleri

canım 24. haftaya kadar girebilirsin. Hiç bir sorun yok 24 den sonra büyüdüğü için bakmak zor oluyormuş o yüzden öyle bir sınır koymuşlar bi sorun olacağını sanmıyorum. Ben 20. haftamda gitmiştim . Cuma günü 26+5 olucam şeker yüklemesi yapılacak benim yüklemede son haftaya geliyor bii olmaz meraklanma. Benim kızım olacak bel ağrım bi kez oldu şimdiye kadar bi arkadaşımın aoğlu olacaktı çok beli ağrıdı hamilelik boyunca . cinsiyetle ne alakası var ki ne ilginç bişi ya. Bide bol bol her gün yarım saat yürümek gerekiyormuş, ben azen aksatıyorum o yüzden ağrım oluyor işte , yürüyüş yapınca ertesi günü çok rahat geçiriyorum canım. Sanada tavsiye ederim..

iyi yapmışsın canım yürüyüş yapmak lazım dün saat 3 de bi çıktık akşam 7 ye kadar gezdik valla bebek mağazalarını dolaştım yemek yedik eve geldik yoruldum ama açıldım yaaa gizemcim

iyi yapmışsın canım yürüyüş yapmak lazım dün saat 3 de bi çıktık akşam 7 ye kadar gezdik valla bebek mağazalarını dolaştım yemek yedik eve geldik yoruldum ama açıldım yaaa gizemcim

Elifim valla benim içinde yürüseydiin ben dün bütün gün işte oturdum bide akşam ağrı tutunca hiç çıkamadım valla evde yattım kaldım, bugün eve gider gitmez yürüyüşe çıkıcam dıkandım galdım :)))))) yürüyüş ve spor gerçekten çok ama çok önemli. Bizde bu pazar bebek odalarına bakmaya gidicez artık bi kaç hafta sonrada karar veririz almaya haziran sonuna kadar karar vermemiz lazım zaten 20 günde geliyor e bi 20 günde havalandırması oluyor mobilya kokusundan dolayı. Bissürü kıyafet var onları yıkayıp ütülemem kaldırmam lazım ay bunları anlattıkça inanamıyorum sanki şaka gibi, hiç öyle birşey yokmuş gibi geliyor. Allahım ne güzel ne ilginç duygular. Hala hayallerdeyim sanki

canımsınn yürümemmii yürürüm tabi aynı yerde olsak yürüyüşe çıkardık beraber
çalışmak zor hayatım hele doğum yapınca çocukla dahada zor oluyo bende diş teknisyeniyim ama çocuğumu başkasına emanet edip çalışamam ya o yüzden çalışmıyorum......... dıkanırsın tabii artık göbüşlerimiz büyüyo valla top yuvarlanıyom yataktan kalkarken :))))))) ohhhh ne güzel alın bebişin beşiğini zaman daraldı çünkü
çokkkkkkk güzel bi duygu anne olunca daha iyi anlıcaksın dün bizde bebek mağazalarnı geziyoruz orada çalışanlar diyokii ayy ne güzel 2.ci çocuk ama hala ilk çocuk olcak gibi heyecanlanıyosun diyolar
isterse 5 .ci olsun yinede inan heyecan yapıyor demekki

slm güzel anne adaylarııbiz bi kaç gündür çok halsizdik kafamızı yataktan kaldıramadık sıcaklardan heralde bugün tetonozun 2ci dozunuda olup geldik bu sefer fazla acımadı gibi bişii sorucam kızlar bebişlerin tekmelerini karnın nerelerinde hissediosunuz benim oğluş takıntılı heralde hep aynı yere vuruyoooo

ah canıım ne güzel olurdu ya cidden süper olurdu beraber yürüseydik :)) , ne güzel bir mesleğin var bende bilgisayar programcısıyım ama bende işimi yapmıyorum ilaç firmasında çalışıyordum onuda bıraktım şimdi zaman geçirmek için babamla birlikte çalışıyoruz su bayimiz var burda zaman güzel geçiyor son günlere gelince artık bırakıcam tabiki bebeğimi kimseye verip emanet edemem :) bende çok pimpirikliyimdir ama ileride ne olur bilmiyorum kreşe gidince sanıırm çalışmaya devam ederim çünkü ev fobisi olan biriyim çok acayip bi şekilde.. Valla bende top gibi oldum göbekden dolayı canım ya ama çok güzel bişi herkes sana dikkat ediyor ayrıcalık tanıyor bence kıymetini çok iyi bilip değerlendirmeliyiz hehh biraz naz yapıyorum arada iyi oluyor tadını çıkartıyorum
Evet canım bu önümüzdeki hafta artık büyük eşyaları tamamlamaya çalışıcaz. Haydii bismillah diye başlıyoruz göbekleri tokuşturalım senle

ayyhh çok güldüm ya takıntılı mı yerim onu ben :)) genelde göbeğin alt kısmında her yerinde hissedebilirsin
çok mu sıcak ya valla erzurumda hasret kaldık güneşe:)

canım kıyamam ben sanaaa havalardan olsa gerek biraz alerjiye yatkınlığımız oluyormuş. Benimde tetenoz vurulduktan sonra 2 -3 gün boyunca hep uyuyasım geldi çok halsizdim yorgun düştüm .
Benim tekmeler sürekli farklı yerlerde mesela göbek deliğimin biraz sağında özellikle oraya çok vuruyor bir haftadır falan, bazen diğer yerlere de ama sol yanıma daha çok vuruyor kuzucuğum

seninde mesleğin güzelmiş ilerde çalışırsın ben evde oturmaya öyle alıştımki tembellleştim hiç çalışmaya gönlüm yok 9 yıl bu işi yaptım ama ileride dükkan açmayı düşünüyorum kozmatik yada bebek kıyafetleri üzerine
evet ayrıcaklıklı oluyoruz geçtim herkesi oğlum bile hassa bana karşı elimden tutuyo yürütüyo beni:)))) naz yap tabiii güzelliği orda zaten
inşallah hayırlısıyla tamamlayın bizde göbekleri tokuşturalım :))))))))

ayyhh çok güldüm ya takıntılı mı yerim onu ben :)) genelde göbeğin alt kısmında her yerinde hissedebilirsin
çok mu sıcak ya valla erzurumda hasret kaldık güneşe:)

valla ben onun normal olduna inanmıyorum kime çektiyse bu çocuk vurduğu tek bi nokta var orayı da vura vura çatlattı diyorum ben başta cinsiyetini göstermedi bize şimdide yüzünü göstermiyo doğsunda bakalım nasıl bişi olcak çok merak ediyorum burası en son 28 dereceydi yarından sonra hep 30 derece napcaksam burda bilmiyorumm

evet cnm ya zaten alerjik bi bünyem var hamielikte iice arttı benimde sola çok vuruo bide midemin oralarda hafif karıncalanmalar kıpraşmalar oluyoo o neden onu anlamadım

çooook tatlı bişeydir eminim annesi merak etme sen normal bunlar :)
offffff ne güzel sıcakk ya hergün duş al canım iyi olurr senin içiinde bebek içinde sıcağa çare varda soğuğa yokk hem güzel taraflarından bak sıcak olduğu için bol bol su içme ihtiyacının olcak susayacaksın buralar serin susamıyosun bile mecburiyetten zorla su içiyorum ya bebeim içiin

duş almakta kolay olmuyoo ki artık bide tüp banyoda yanlızkende girmek istemiyorum ama yakında günde 2 kere gerekcek duş zaten doktor bana 4 litre dedi suyu bi ara böbrekte büyüme vardı şimdi geçti şükür ama ben daha faz içiyorum evin her yerine su koydum elimin altında gördükçe su içiyorum

haaa o zaman aman banyoya tek başınayken girme tüpten ben çok korkarım
geçmiş olsun canım atlatmışsın çok şükür bol bol su iç

Ne güzel ama 9 yıl çalışmışsın canım, ben 2007 de başladım çalışmaya mezun olur olmaz. Bakalım bebiş olunca nasıl olacak tabi bilemiyorum hiç, ama çalışmayı istiyorum biraz aktif bir insanım ama çocuğum olunca nasıl olur ne düşünürüm inan bilmiyorum :) belki bende istemem çalışmak o zamana bağlı. Ama insanın kendi işini yapması gerçekten çok güzel ve keyifli, inşallah ileride canım istediğin olur allah kalbine göre versin tatlım. Ne güzel ya Allah banada göstersin inşallah ileride 2. bebişi ay çok tatlılar. Düşünüyorum da acaba nasıl bir tipi olacak, neye benzeyecek kime, bazen hayal kuruyorum kafamda çok şeker ya , tekmeledikçe inanasım gelmiyor hala, kucağıma alana kadar gerçeği algılayamıyacağım hala sanırım ben

ay canım ya bol bol su içeceksin yapacak bişi yok bende İzmir'deyim burasıda bi serin bi sıcak bi garip havalar, ama doktor bana günde 1,5 litre işeyecek şekilde su içeceksin dedi. Onu kendin belirliceksin artık dedi bu 3 litrede olur 5 litrede olur sana bağlı bünyeye terlemeye bağlı dedi. Benim 2 böbreğimdede büyüme gördü doktor ama zaten ağrım olmuştu o yüzden gitmiştim doktor sol böbreğimde 2 tane taş gördü, bende çok sıkıntılıyım şu aralar. Böbrekte büyüme çok normal hamilelerde hepsinde olur dedi, doğumdan sonra geçer dedi. Böbreklerimiz bebeğin baskısından ötürü doğal olarak genişleme yapıyormuş. Hiçbir sıkıntısı olmazmış. Ben dua ediyorumda doğuma kadar taş düşürme ağrısı çekmiyim die

evet cnm ya zaten alerjik bi bünyem var hamielikte iice arttı benimde sola çok vuruo bide midemin oralarda hafif karıncalanmalar kıpraşmalar oluyoo o neden onu anlamadım

canım göbeğimiz artık büyüyor karıncalanması normal, benimde sağa çok vuruyor yani heryerdi ama 1-2 haftadır sürekli sağa vuruyor :) mideyi sıkıştırdığından ötürüde olabilir karıncalanmalar veya deri geriliyor diye, sen yine bir doktoruna sor tabiki.. Ama inan ki hamilelikte herşey normal ben alıştım artık

çok sıkıcı bir gündü son zamanlarda hiç çalışasım yok inanın. bugünü resmen iteleyerek bitirmek üzereyim nazar ettim kendime sanırım kaynamayan miğdem kaynıyor kızlar. iş yerinde olduğumdan imkanlarım kısıtlı geçirmek için bişi yapamadık yani...

ayyy cnm ya işin zor arkadasımdada taş vardı 5 tane olmuştu doğuma kadar çok zor onun ssürekli agrısı oldu yaklaşık 20 şişe serum yedi 9 ay boyunca bide bulantıları hiç geçmedi böbrekten oluyomuş nisanda kucagına aldı da rahtaladı biraz inş bizde sağ salim kucağımıza alırız cnm çok geçmiş olsun umarım çabuk geçer

Hamilelerde çalışmak çok zor gerçekten. Zaten 2. trimester bittikten sonra yorgunluk yine başlayacakmış aynı ilk trimester gibi of yine zor günler bizi bekliyor. Mide yanması içinde bir yudum süt iç bekle sonra devam ederse tekrar bir yudum iç yine bekle, geçene kadar tekrar et o hemen alıyor yanmayı ama yudum yudum içmen lazım bir anda değil , soda önerebilirim sana, bide çok fazla bir anda yememeye çalış canım oda çok yapıyor , ama en iyisi süt bunu dene ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…