ayyy cnm ya işin zor arkadasımdada taş vardı 5 tane olmuştu doğuma kadar çok zor onun ssürekli agrısı oldu yaklaşık 20 şişe serum yedi 9 ay boyunca bide bulantıları hiç geçmedi böbrekten oluyomuş nisanda kucagına aldı da rahtaladı biraz inş bizde sağ salim kucağımıza alırız cnm çok geçmiş olsun umarım çabuk geçer
Hamilelerde çalışmak çok zor gerçekten. Zaten 2. trimester bittikten sonra yorgunluk yine başlayacakmış aynı ilk trimester gibi of yine zor günler bizi bekliyor. Mide yanması içinde bir yudum süt iç bekle sonra devam ederse tekrar bir yudum iç yine bekle, geçene kadar tekrar et o hemen alıyor yanmayı ama yudum yudum içmen lazım bir anda değil , soda önerebilirim sana, bide çok fazla bir anda yememeye çalış canım oda çok yapıyor , ama en iyisi süt bunu dene ..
ne kadar aktifsin çilek hemen çat diye yazmışın cevabı saolasın arkadaşım önerilerin için ...
aslında 8 hafta boyunca gayet iyiymiş ücreti aylık 100 tl ye geliyor. Peki hangi günler gidiliyormuş? Bana da numarasını verir misin canım bende arıyıp ön kayıt yaptırayım..[/QUOTEcanım 02324835364
slm kıslar bebek alışverişlerine başladınız mı?sizce beşik mi?park yatak mı?yoksa büyüyebilen bebek odası takımı mı almalıyım?bebişin eşyalarını koyacak yerim yok(bebek arabası hakkında ne düşünüosunuz?pusetli olanlar kullanışlı olur mu?ayyy kafam çok karışık...bugün kemeraltına gittim her gördüğümü almak istedim çok cici şeyler var,bir yandan da korkuyorum bişi almaya,ama kendimi tutamadım aldım yine bişeyler:)
slm cnm ben çok bişini almadım henüz hastane çıkışı aldım 20li çorap kilot falan ben park yatağı tercih ettim çünkü biz tayinciyiz bi ordayız bi burda beşik falan zor olcaktı ama kendi evim olsaydı ben beşiği tercih ederdim hatta o da yapardım
slm kıslar bebek alışverişlerine başladınız mı?sizce beşik mi?park yatak mı?yoksa büyüyebilen bebek odası takımı mı almalıyım?bebişin eşyalarını koyacak yerim yok(bebek arabası hakkında ne düşünüosunuz?pusetli olanlar kullanışlı olur mu?ayyy kafam çok karışık...bugün kemeraltına gittim her gördüğümü almak istedim çok cici şeyler var,bir yandan da korkuyorum bişi almaya,ama kendimi tutamadım aldım yine bişeyler:)
canım bizde tayinciyiz,hatta bebiş doğduktan 2 ay sonra izmirden hataya taşınıcaz.aslında dediğin mantıklı ama hayalimde bebek odası var,daha tam karar veremedim...
benım daha 1 senem var taşınmaya seninki daha zormuş yani ben şimdilik park yatak aldım ama 3 yaşında falan arabalı yataklardan almayı düşünüyorum onlar çok hoşuma gidiyoo
canım bizde tayinciyiz,hatta bebiş doğduktan 2 ay sonra izmirden hataya taşınıcaz.aslında dediğin mantıklı ama hayalimde bebek odası var,daha tam karar veremedim...
Canım selam günaydın, ben oda yapacağım kızıma Allah nasip ederse , büyüyen yataktan alacağım gardrobu şifonyeri falan olacak takımıyla inşallah. Çünkü benim bebeğimin eşyalarını koyabileceğim hiç bir yerim yok o yüzden doğmadan evvel hazır etmem lazım odasını fakat ilk 6 ay için yatak odama ise beşik alacağım yanlız park yatak mı yoksa beşikmi almalıyım onun kararını hala veremedimslm kıslar bebek alışverişlerine başladınız mı?sizce beşik mi?park yatak mı?yoksa büyüyebilen bebek odası takımı mı almalıyım?bebişin eşyalarını koyacak yerim yok(bebek arabası hakkında ne düşünüosunuz?pusetli olanlar kullanışlı olur mu?ayyy kafam çok karışık...bugün kemeraltına gittim her gördüğümü almak istedim çok cici şeyler var,bir yandan da korkuyorum bişi almaya,ama kendimi tutamadım aldım yine bişeyler:)
kızlar ben dün akşam ayrıntılıya girdim doktor bebeğin sol böbreğinde bir genişleme gördü önemsiz birşey düzelir dedi anne karnında düzeliyormuş ama her ihtimale karşı takip edilsin dedi
erkek bebeklerde genelde oluyormuş bu
çok şükür başka bir problem gözükmedi gayet iyi oğluşum
çok stresli bir süreçti doktorun ağzından çıkan her güzel cümleye şükrettim ve ağlamaya başladım
rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin
kızlar çalışamıyorum inanılmaz uykum var. anlatamam kafam düştü düşcek yaa... sizde de bunu yaşayan var mı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?