2011 Eylül Anneleri

slmm kızlar aranızda magnezyum ve kalsiyum kullanan var mı kan hapı dışında dr bana bunları verdi magnezyum ayaktaki krampları kessin diye yanında kalsiyumda yazmış 10 gündür kullanıyorum ama halsizlik mide bulantısı ve böbrek agrısı başladı acaba haplardan olabılır mi yarın doktora gidicem bu yüzden dua edin benim için hem bişi çıkmasın hemde oğluşum yüzünü göstersin annesine

iyi akşamlar canım ben magnezyum ve kan ilacı kulanıyorum ama doktorum kalsiyum vermedi böbreklerde birikim yapıyo dedi önermedi yani
ilacının prespektüsünü okudunmu bende kan ilacını kullanmaya başladığımda ishal olmuştum ilaçtan kaynaklanmış bence doktorunada bi sor istersen
inşallah yarın görürüsün bebişinin yüzünü annesii

evet kalsiyum böbreklerde problem olanlar için çok sakıncalıymış bende de agrı başladı panik oldum yarın bi gideyim bakayım hayırlısıylaa..sağol canım inş gösteririr bu sefer nazlı oğlum yüzünüü annesine

rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum ya hergün bugün de işyerime fare girmiş ama farenin hiç biyerini görmedim sadece böle göz ucuyla kuyruk kısmının yarısını gördüm ama çığlık çığlığa bağırıyorum tabi alın şunu diye sonra aldılar falan , herhalde biyerim açıkta kaldı
kızlar ben iyice ağırlaştım bugün ya çok fenayım bi ağırlık var üzerimde kalkamadım sabah gece erken de yattım saat 10.30 11 gibi uyudum sabah 8,30 dakalktım dayak yedim sankimm

iim bebişiimmm sen napıoosuunn :)) günaaydıın ya bgn kalkamadım biliomusun sanki dayak yemiş gbiyim noluoo bana ya
günaydım tatlım bende aynı durumdayım offf eşim izinliydi bugün yardımcı oluyo bana evdeyken bugünde görev yazmışlar şu mitinglerden dolayııı ayakta duramıyom vallaa niye böyle oluyoz bende anlamıyom uykumu tam alamıyorum gibi sersem serm dolanıyom

kızlar günaydın..
bişey öğrenmek istiyorum..Bende son 1 aydır acaip bir duygusallık ve huysuzluk var..Devmalı olumsuz şeler düşünüyorum,herşeye ağlıyorum,eşime eziyet ediyorum resmen..çok üstüne gidiyorum sanki..Napiim kendimi tutamıorm.aşırı ilgi bekliorum sanki..Çok huysuzum herşeyden mutsuz olabiliyorum..siz de de psikolojiler böyle mi?????????????

annecikler bebek 6 aydan kucukken yıkamak gercekten de zor oluyor 2 aylık bir bebek annesi olarak bunu soyluyorum. unnadoda da bugun cok kullanıslı bır urun satısta. PUJ (Padç diye okunuyor) Puj Tub, özellikle 0-6 Ay aralığındaki çocukları yıkarken en büyük sıkıntı olan elden kayma, tutulamama sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik tasarlanmış bir ürün. Hemen hemen tüm lavabolara uymakta ve bebeğin rahat yıkanmasını sağlamakta.. Çok yumuşak ve kaymayan bir materyalden üretilmiş. benim bebeğim 3. ayını dolduramk uzere ben gec kesfettım ne yazıkkı bu urunu 6. ayın sonuna kadar kullanılabiliyormus. barı sız faydalanın. bir göz atın unnado sıtesone. hala uye olmayan varsa ozelden email adresını bırakırsa davetıye yollayabilirim... ayrıca lansinoh ürünleri indirimi için de bugun son gunmus..

oldu valla sonunda artık bizim de bir çizelgemiz var emeklerinden ve sabrından dolayı çilek teyzemize teşekkür ederiz. bu çiçekler oğlumdan...

günaydın güzel anne adaylarıııı hepinizin kandili mübarek olsun..bu sabah çok keyifsizim doktorum çok yoğunmuş bana bakamazmış çookk sinirlendim ya böbreğinde ağrı varsa ürologa git diyoo bana

Valla bende öyleyim artık başladık herhalde ağırlaşmaya, sanki sabah 5 de yatmış gibiyim , yarında şeker yüklemem var bebeğimi görmeye gidicez çok heyecanlıyım aslında ama bgn bi ağırlık bi ağırlık inşallah yarın böyle olmam ya :26: sen yine evdesin canım ben işteyim neyse yarın gitmiycem nasılsa işe bol bol dinlenirim hehe

Canım hamilelikte psikolojimizin değiştiği bir gerçek bendede ilk aylar falan çok fazla oldu mesela 2 ay öncede çok vardı, herşeyden mutsuz oluyordum, geriyordum kendimi, eşime saçma sapan şeyler yapıyordum, çünkü beyin olarak bazı şeyleri kabullenemedim herhalde istediğim halde bebeğimi. Şimdi onun tekmelerini hissettikçe daha dikkatli olmaya başladım. Bazen bu durumlar atlatılıyor bazen atlatılamıyor. Benim çok yakın bir arkadaşımda senin gibiydi ve hamileyken psikiyatriste gitmek zorunda kaldı yoksa bebeğe çok zarar verirsin demiş doktoru, doğuma 2 hafta kalana kadar fulsac kullandı ve o şekilde atlattı.Eğer sende içinden çıkılmaz bir hale , başedememeye başladıysan mutlaka bir psikiyatriste görünmende fayda var. Çünkü inan ki doğum sürecini çok etkiliyor. Güzel şeyler düşünmeye çalış, bebeğini kucağına alacağın günleri düşün canım

oldu valla sonunda artık bizim de bir çizelgemiz var emeklerinden ve sabrından dolayı çilek teyzemize teşekkür ederiz. bu çiçekler oğlumdan...

ay canım yerim ben senin o melek oğluşunu çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni bende size kocaman öpücükler ve çiçekler gönderiyorum aynen

dün de ben kötüydüm hem de bu saatlerde inanılmaz bir ağırlık bir sıkıntı yorgunluk vardı anlatamam. bugün maşşallahım var. iim dün yapamadığım işlerimi bugün bitirdim bile nasıl bir enerji doldum anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…