merhaba annecikler ben de 2011 mart anneleri grubundanım. kızım 2.5 aylık oldu. unnado anne bebek ürünleri satış sitesinden haberınız var mı bılmıyorum. biz ordan cok alışveriş yapıyoruz. şu an da da satısda cok guzel donenceler ve giysiler var. ilgilenenler özelden bana email adresini yollarsa ben de size davetiye yollayabilirim. herkese sağlıklı bir hamilelik dilerim. hayırlısı ile bebeklerinize kavusursunuz inşallah
ay canım sende alerji olmuş herhalde bahar alerjisi, normalde o kadar yorgun olmaman lazım bu dönemde enerjik bir dönem oluyor çünkü, son 3 aya girince başlıyormuş yorgunluk senin haftan kaç? mesela bnm de daha başlamadı yorgunluğum haftaya başlayabilirmiş 3. trimestere gireceğim için. Ama yorgunluk genelde normal şeyler canım, her hamilede farklı seyrediyor. Bide çalışanlar için çok zor gerçektn seni anlayabiliyorum
gebelik haftam sata göre 26+5 doktora göre 1 hafta oynuyor. bilemedim valla bir isteksizlik bir tuhaflık var bende bebek kıpırdamadı bide yaaa oda uyuyor herhalde :)
canım benimde 26+3 artık 26. haftadan itibaren yorgunluklar başlayacakmış bana da mail geldi gebelik haftasıyla ilgili. O yüzden normal meraklanma, ilk aylara geri dönüyoruz. Bol bol dinlenmene su içmene bak hamileler günde 4 litre su içmeli bunun 1 litresini bebek tüketiyor . Sıvı azlığıda halsizlik yapar.Bebeğinyemek yedikten sonra hareket eder canım dikkatlice dinle hiç bgn hareket etmezse doktoruna bilgi ver lütfen. Bak ben yemek yedim şimdi başladı tekmelemeye :))
canım hiç korkma benim oğlumdada aynı rahatsızlık vardı anne karnında teşhisi kondu yalnız bizim içiin büyük şans anne karnında görünmesi doktorumuz farkedilmeseydi eğer 4-5 yaşına geldiğinde böbreğini kaybedebilirdi dedii allah korusun şimdi oğlumun rahatsızlığı geçtii her ay rutin kontrollerini yaptırdık biraz yoruyo bu süreç ama tedavisi olan bişey birde oğlumu 5 aylıkken sünnet yaptırdım dr önermişti erkeklerde sünnet olunca geçiyo çünki sık sık idrar yolu enfeksiyonu olur her geçirdiği enfeksiyonda böbreklerine zarar veriyo biz 3 yaşına kadar takibini yaptırdık çok şükür geçirdik inşallah sende atlatırsın amaa hiç endişelenme doğar doğmaz hemen nefroloji bölümüne getir yoksa eğer çocuk ürolojisine götürün takibi başlansın üzülme ağlama erken teşhis herzaman önemlidir
şimdi daha iim yaa yemek yedik felan bizde de hareketlenme oldu birazdan tatlı bişiler atıştırıyım. enerji gitsib fukaraya dimi çilek teyzesi...
çok teşekkür ederim cvp için inş.düzelir sebebi ne acaba suyu az içiyorum 1 lt anca bitirebiliyorum oda zorla ama su içmeyle alakası sanırım yokmuş hayırlısı inş.erkenden sünnet olmak zorunda kalmaz bazı hayallerim var ama onun sağlığı herşeyden daha önemli tabi
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.html kış bebeklerine kışlık battaniye modelleri...linki tıklayın....dolaşın
ay yazık kıyamam ben ona annesi aç kalmış o ondan susmuş zavallım :)) benimkide coştu halay çekiyor içeride herhalde :))))))) aman maaşallah maaşallah bak nasıl hareketlendi. Sen de çizelge yapsana bu arada ben bi kaç sayfa önce paylaştım nasıl yapıldığını istersen yine atıyım linkini
yaa ben o çizelgeyi bi sürü beceremdim inanki becerebilsem yapcaktım olmadı valla bi türlü. :26:
bak canım, Baby Gaga: Pregnancy & Parenting Social Network & Resources adresine gir orada due date var o doğum yapacağın tarihtir onu gir mesela bnm 4 eylül seninki kaçsa onu gir bebek olan butonu seç devam et, zaten o seni götürüyor butonlarla canım ok?
ay bgnde bende bi uyku hali var şimdi bastırdı yatsam uyucam valllacanımda nasıl erik istiyor bu ay yediğim eriğin kilosu 10 u bulmuştur heralde ye ekşiyi çıkar ayşeyi diye boşa dememişler valla, hemen gidip 2 kilo erik alıcam
yaa ben ne beceriksiz bir kadınım yok anacım gene olmadı .... offfff :95:
çok teşekkür ederim cvp için inş.düzelir sebebi ne acaba suyu az içiyorum 1 lt anca bitirebiliyorum oda zorla ama su içmeyle alakası sanırım yokmuş hayırlısı inş.erkenden sünnet olmak zorunda kalmaz bazı hayallerim var ama onun sağlığı herşeyden daha önemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?