2011 Eylül Anneleri

merhaba annecikler ben de 2011 mart anneleri grubundanım. kızım 2.5 aylık oldu. unnado anne bebek ürünleri satış sitesinden haberınız var mı bılmıyorum. biz ordan cok alışveriş yapıyoruz. şu an da da satısda cok guzel donenceler ve giysiler var. ilgilenenler özelden bana email adresini yollarsa ben de size davetiye yollayabilirim. herkese sağlıklı bir hamilelik dilerim. hayırlısı ile bebeklerinize kavusursunuz inşallah

merhaba annecikler ben de 2011 mart anneleri grubundanım. kızım 2.5 aylık oldu. unnado anne bebek ürünleri satış sitesinden haberınız var mı bılmıyorum. biz ordan cok alışveriş yapıyoruz. şu an da da satısda cok guzel donenceler ve giysiler var. ilgilenenler özelden bana email adresini yollarsa ben de size davetiye yollayabilirim. herkese sağlıklı bir hamilelik dilerim. hayırlısı ile bebeklerinize kavusursunuz inşallah

ohoooo ben herşeyimi oradan aldım orası sayemde zengin olmuştur :))) sağol önerin için

gebelik haftam sata göre 26+5 doktora göre 1 hafta oynuyor. bilemedim valla bir isteksizlik bir tuhaflık var bende bebek kıpırdamadı bide yaaa oda uyuyor herhalde :)

gebelik haftam sata göre 26+5 doktora göre 1 hafta oynuyor. bilemedim valla bir isteksizlik bir tuhaflık var bende bebek kıpırdamadı bide yaaa oda uyuyor herhalde :)

canım benimde 26+3 artık 26. haftadan itibaren yorgunluklar başlayacakmış bana da mail geldi gebelik haftasıyla ilgili. O yüzden normal meraklanma, ilk aylara geri dönüyoruz. Bol bol dinlenmene su içmene bak hamileler günde 4 litre su içmeli bunun 1 litresini bebek tüketiyor . Sıvı azlığıda halsizlik yapar.Bebeğinyemek yedikten sonra hareket eder canım dikkatlice dinle hiç bgn hareket etmezse doktoruna bilgi ver lütfen. Bak ben yemek yedim şimdi başladı tekmelemeye :))

şimdi daha iim yaa yemek yedik felan bizde de hareketlenme oldu birazdan tatlı bişiler atıştırıyım. enerji gitsib fukaraya dimi çilek teyzesi...

çok teşekkür ederim cvp için inş.düzelir sebebi ne acaba suyu az içiyorum 1 lt anca bitirebiliyorum oda zorla ama su içmeyle alakası sanırım yokmuş hayırlısı inş.erkenden sünnet olmak zorunda kalmaz bazı hayallerim var ama onun sağlığı herşeyden daha önemli tabi

şimdi daha iim yaa yemek yedik felan bizde de hareketlenme oldu birazdan tatlı bişiler atıştırıyım. enerji gitsib fukaraya dimi çilek teyzesi...

ay yazık kıyamam ben ona annesi aç kalmış o ondan susmuş zavallım :)) benimkide coştu halay çekiyor içeride herhalde :))))))) aman maaşallah maaşallah bak nasıl hareketlendi. Sen de çizelge yapsana bu arada ben bi kaç sayfa önce paylaştım nasıl yapıldığını istersen yine atıyım linkini

ah be canım şu suyu çok için ne olur ya zaten bebek 1 litre su tüketiyor , içinizdeki amnion sıvısı yenileniyor bebeğe su gidiyor temizleniyor bunlar toplam 1 litre suyla oluyor , size ne kalacak ? en az 2-3 litre içmek zorundasın. Her sorunun başı o sıvı azlığı ve susuzluk . Benim gittiğim üroloji doktoru beni azarladı 2 litre sana az sen bebek taşıyorsun 4 litre içeceksin, günde 1,5 litre idrar yapacak şekilde içmek zorundasın dedi bende içiyorum çok şükür böbrek ağrılarım kalmadı inş taşımda akar gider ağrısız. SU İÇİN KIZLAR SUUUUUUUUU BOL BOL OHOH

yaa ben o çizelgeyi bi sürü beceremdim inanki becerebilsem yapcaktım olmadı valla bi türlü. :26:

ay bgnde bende bi uyku hali var şimdi bastırdı yatsam uyucam vallla canımda nasıl erik istiyor bu ay yediğim eriğin kilosu 10 u bulmuştur heralde ye ekşiyi çıkar ayşeyi diye boşa dememişler valla, hemen gidip 2 kilo erik alıcam

yaa ben ne beceriksiz bir kadınım yok anacım gene olmadı .... offfff :95:

yok hayır canım su içmeyle alakalı bi durum değil ırsı dedi doktorumuz bize halbuki ailedede yok böyle vakalar dr sordum ailemizdede yok diye dediki vardır ama bilinmediği için kendikendine geçmiştir farketmemişsinizdir dedi çünkü 1 yaşına kadar bazı bebekler kendiliğinden siliyomuş ama erkek çocukları kız çocukalrına göre daha şanslı çünki sünnet olduğunda idrar yolu enfeksiyonu olmuyolar
sağlık herşeyden önce gelir canım inşallah hayallerindeki gibi olur biz 5 aylıkken sünnetimzi yaptırdık 7 yaşına geldiğindede düğününü yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…