dün de ben kötüydüm hem de bu saatlerde inanılmaz bir ağırlık bir sıkıntı yorgunluk vardı anlatamam. bugün maşşallahım var. iim dün yapamadığım işlerimi bugün bitirdim bile nasıl bir enerji doldum anlamadım gitti.
02052009 canım buarada seninle aramızda sadece 2 gün var heheh çok heyecanlı :18:
sağol çilekçim. senin cinsiyet belli mi canım.?
ben doğumuma bir ay kala yapacam zaten oğlumun kilerde var biraz kız elbiseleri alacam zıbın falan battaniyelerimiz çoraplarımız var bide kızlar en çok kullanılan çıt çıtlı badi onlar çok rahat
ay canım maaşallah bende hep öyleydim ama bgn bi acayip durumdayım gözlerim falanda çok kaşınıyor hafiften sullanıyor acaba alerji falan mı oldum anlamadıminşallah yarında ben enerji patlaması yaşarım bugün çabuk bitsin evime gidiyim ne oluuuurrrrrrr
artık yaza girdik kızlar hepimiz için hayırlı uğurlu olsun zaman daralıyor misafirinizin kıyafetlerini hazırlamaya başlayın . Ben dün annemle çıkarıp baktım herşeyini saydık ne eksik falan diye, eldiven ve iç yenidoğan zıbınlarından almamız lazım onlardan yok
bne oğluma hamileyken daha 4 aylıktım erkkek olduğunu öğrenir öğrenmez başladık alış verşie annemd e dedi fazla almayın ben yapacam biizim burlarda kız tarafı ilk bebeğe çeyiz yapar ama eşim yinede aldı bir sürü ama genelde mavi pembelerimiz az bir kaç tane yelek ördüm bide kızlar eylülden sonra havalar soğur yeleklerde çok giydiriliyor badi üzüreni bana hediyed egelir çünkü oğlum doğduğundan beri yani 5 yıldır milletin doğumuna agdiyorum bu araalrda7 doğuma gittim iflas edecez bu gidişte
Valla bende öyleyim artık başladık herhalde ağırlaşmaya, sanki sabah 5 de yatmış gibiyim , yarında şeker yüklemem var bebeğimi görmeye gidicez çok heyecanlıyım aslında ama bgn bi ağırlık bi ağırlık inşallah yarın böyle olmam ya :26: sen yine evdesin canım ben işteyim neyse yarın gitmiycem nasılsa işe bol bol dinlenirim hehe
bizim bir çöpümüz bile yok :) teyzesi süveter yelek örmüş babaannesi yastıklarını doldurmuş vs. ben hiç birini eve götürmedim. bu ay alışverişe çıkıcam gidicem tek seferde alcam inşallah senden bir liste yapmanı rica edebilirim çoğu şeyi aldıysan cnm.
evet canım haklısın onlar çok gidiyormuş herkes öyle diyor benim hediyem çok geldi çıtçıtlı body olarak 25 tane olmuş bile şimdiden saydık dün akşamtulumda var bol bol, ağız mendili de çok lazımoluyormuş, başka neler var kızlar çok kullanılan.
Sen şanslısın canım ne gzel eskiden kalanlarda var bizim ilk olanlar için telaş daha fazla olacak :87: çok kullanılan şeyleri tecrübeli annelerden alabiliriz
evet kuzum ya ama napalım o kadarda olsun demi can taşıyoruz kolay değil
maalesef evdeyim bugün dün market alışverişine gittik gelince halıyı yıkadı eşim makinaylaa ufak tefek temizlik yemek derken vakit geçti bugün vakitte geçmezzz onsuz bi saniye duramıyorum yaa
ooooooooo 25 tane zıbın mı alma daha artık giydiremeden büyür çünki hepsi kalır elinde
bizim bir çöpümüz bile yok :) teyzesi süveter yelek örmüş babaannesi yastıklarını doldurmuş vs. ben hiç birini eve götürmedim. bu ay alışverişe çıkıcam gidicem tek seferde alcam inşallah senden bir liste yapmanı rica edebilirim çoğu şeyi aldıysan cnm.
kıyamam kız ben ona al annesi ona yazık çıplak kalmasınoyy bebişiim bak ben yazıyorum neler almışım dün saydık ona göre bundan sonra gereksiz şey almayalım diye tatlışım
donu var kız olumun hahahana bu bebek gibi alcak annesi en güsellerini çıplak bırakır mıyım ben onu..
saol bi tanem amin hepimiz için inşallah eşim olmasa halim harap alah razı olsun ondan 4 ay bana o baktı şimdi mutfağa sokmuyorum kyamamm yaa yazık ben yapıyom yemekleri acısını çıkarıyorum giremediğim zamanlarınoyy canım benim Allah sizi hiç ayırmasın kıyamam :78: ne güzel eşin yardımcı oluyor sana Allah razı olsun benim eşimde öyle çok yardımcı oluyor bana, özellikle mutfakta şaheserler yaratır kendisi
kıyamam kız ben ona al annesi ona yazık çıplak kalmasınoyy bebişiim bak ben yazıyorum neler almışım dün saydık ona göre bundan sonra gereksiz şey almayalım diye tatlışım
polar battaniye 3 adt
penye battaniye 1
banyo havlusu 3
hastane çıkışı 1
çift çorap 18
önlük 7
şapka 8
yelek kolsuz 8
agız mendili 11
patik 4
ayakkabı patik 4
emzik 4
atlet zıbın 25
ayaklı tulum 9
iç dış zıbın 1
eldiven 3
kollukolsuz uzun tulum2
tırnak makası 1
biberon 1
boyunluk 1
ayaklı pantolon 2
ayaksız pantolon 2
meme ucu aldım (event, rahat emsin bide çok acır dayanamam diye koruyucu olarak)
göğüs pedi
bu kadar, bakmayın sanki çokmuş gibi ama o kadar eksik var ki daha küvet alıcaz,içdış zıbın,eldiven bunlar yetersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?