2011 Eylül Anneleri

hep 6. ay bitsin o zaman alcam dedim. içinizi karartmak gibi olmasın ama olumsuz çok haber aldım arkadaşlarımdan çevremden bebekleriyle ilgili o nedenle hiç bir şey almak istemedim. ben biraz fazla duygusalım yengeç burcuyum. sebebi bu yani almamamın rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimizi.

ayyy topik canlandıı resmiyet kalktı herkes samimi olmaya başladı ne güzell

doğru söylüyosun hayatım hep öyle diyolar 6 yada 7.ci ay bitene kadar hiçbişey almayın diye
yengeç burcuu duygusaldır evcimendir iyi bir anne olur biliyomusun benim kız kardeşim yengeçç çocukalrla acayip anlaşıyo ama çokta otoriter bi yanı var hem eğitimi hem anneliği süper oluyooo bebişin çok şanslı olcak demekki ama olumsuz düşünmeee canım

Son düzenleme:
evet evet ben bi ara bakıyordum kimse yazmıyor sinir oluyordum yaa resmen.... eski topik çok canlıydı ama orda da bazen sıra gelmiyordu anacım yazmak için. yada kaynıyordu yazdığın arada.

aynennnn canım yaa bende oraya bakıyodum çok kaynıyodu şimdi en azından herkes yazdığına cvp verebiliyo hemen

ay evet valla topik şaha kalktı nihayet bizdende bu beklenirdi haydi kıızzlaar eylül anaları coşsuun kopkopkop
ben zaten 0-3 ay almadım canım ya 9 aya kadar onlar sen rahat ol
bide erken almakda doğru ne olur ne olmaz diye insan korkuyor
bizde ztn büyük şeyleri 7. aya bıraktık, mesela yatak odasını 7. ayıma girince alacağız demiştik 8. aya girdiğimde gelicek odası inşallah, diğer ufak tekef şeyleride bir anda alamazdık maddi olarak da bizi yıpratırdı böyle olması bizim için çok iyi oldu, şimdi büyükleri rahat rahat alıcaz diğerlerine para ayırmaya gerek kalmadı

eşim de boğa burcu oda çok evcimendir çocuk başak burcu olcak büyük ihtimal babasıyla da çok ii anlaşacak. bu arada biz karı koca titiz dağınıklardanız başak burcu çok derli topludur. çocuk nereye geldim ben diycek evde bunun geyiği çok dönüyo yaa... kopuyoruz bazen

Son düzenleme:
bende bir kaç kez eski topiğe girdim ama hep yazdıklarım kaynıyordu cevaptta yoktu bende girmedim artık bize nasip oldu zaten böyel daha iyi birbirimize cevap vere biliyoruz rahat rahat kim gelirsede hoş gelir

benim eşim kova ben aslan bebeğim de belki doğum günümde falan doğar diye hayal kuruyorum :)) ama 22 ağustos erken olabilir normalde 4 eylül gerçi arada pek fark yok 12 gün falan oluyor bende aslan burcunun son günü doğmuşum ama kızımın başak olmasını isterim çünkü çok titiz ve çalışkan oluyorlar annesi gibi uykucu olmasın kızım gerçi bende çok titizimdir

hadi süt içelimm :84::84:
hadi bakalım hayırlısıı bir anda almak maddi olaraka yıpratıyo

alaaaaaaaaaaahh yandı desene

valla ben akrep burcuyum ama yükselenim başakk çok titizim...
eşimde aslan oda düzenlidir ve titizdir....
oğlumda oğlak ama onunda yükseleni başakk o bizden daha fena titiz dışarıda asla tuvalete falan girmez elleri kirlense hiçbiyee sürmez havada tutar ellerinii hatta zeytin çekireğini bile çıkarırken dokunmazz o kadar yaniii....
doğacak olan bebeişimizde ya terazi olcak yada başak daha dr sormadım ne zamana verir acaba doğum tarihinii

evet bende merak ediyorum ne zaman verir aacba doğum tarihini , öyle tarih veriyorlar mı sat tarihinden ayrıca ? benim hiç bilgim yokta kızlar, bugünde kandilmiş kızlar regaip kandilinizi kutluyorum, eşim aradı biraz önce annemlere gidelimmi diye ya valla ölüyorum yorgunluktan bgn gitmesek dedim biraz sesi bozuldu gibi, valla napıyım kızlar , kayınvalidemlerde hamile kaldığımdan beri 1 kez gelmediler bende protesto edip bişiler uydurup gitmeyeceğim hahahaha yaşasın kötülükkk

zaten hep öyle oluyorlar çilekçim gitmek istemezsen sanki kabahat işlemiş gibi oluyorsun ailemi sevmiyorsun derler ee onlar niye gelmiyorla sana hamilesin işine yardım etmiyorlamı canın bişey çekmiyor diye sormuyorlarmı kaynana kaynana kaynar kazana

Yapma şekerim bende kaynana adayıyım

ay sorma canım ya hep biz gidiyoruz, hiç kötü insanlar değiller öyle tavırları falan iyi ama çok sorumsuzlar insan bi aramaz mı sormaz mı bişeye ihtiyacınız var mı diye hadi onu geçtim. Bi kere bile gelmez mi sanki kendi evlatları değiller, işte eşimde biliyor farkında ama bişi diyemiyor yani, bende sinir olmaya başladım artık hamile halimle artık zor gelmeye başladı insan bi gelir en azından bi kaç saatliğine bi çaya bile olsa , hiç yani, valla karar verdim artık onlar gelene kadar gitmeyeceğim çok istiyorlarsa gelirler, annem bize geliyor , ütülerimi yapıyor yemeklerimi, ki annemde şehir dışında yaşıyor 2 haftalığına geliyor arada kalmaya , bişiler uydurucam artık ağrım var falan diycem gitmiycem çok sinir olmaya başladım kızlar çook ! Kaynana yı bırak, insan oğlunun evine gelmez mi sanki öcü var bizde

zaten hiç bişye insanın kendi annesi gibi olmuyor benim annem gelmese bile kız kardeşlerimi gönderiyor yardıma işimi yapıyorlar bir yere giitğimde oğluma bakıyorlar biz zaten onlarla uzağız hiç bakmadılar oğluma ama küçükcük bir hasta olsun beni suçluyorlar iyi bakamıyorsun diye geçenlerde oğlumun dişi abse olmuştu yine beni suçladılar kaynanam sen ona yemek yedirmiyorsun cips falan yiiyiyor ondan öyle olmuştur diyor valla elimde tabaklarla oğlumun peşinde koşuşturuyorum çok zor bir çocuk sanki 5 yıldır o bana bakmış gibi konuşuyor

canım normal doğumda bilmiyorum ama sezeryanda veriyolar aslında 38 haftalıkken aldıkalrı için gün veriyolar

aman cnm çocuk bu tabi dişi apse de yapacak düşcek hasta da olcak. bunların olmayanını üretmek için tesis henüz oluşmadı. elin varsa kafanı kaşı misali ben her işimi kendim yapıyorum. 2 ablam var ikiside en son 3 ay önce ev taşırken geldiler bir zahmet. annem zaten yaşlı kadın iş beklemem ondan oda memlekete gitti. kayınvalide yakın ama ondan bişi istemek ayıbıma gider benim en ii yaptığım yine kendiminki herhalde yetebildiğim kadar yapıyorum eşim çok destek allah ondan razı olsun. kimseden fayda yok yani bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…