ayy canım kıyamam yaa çokta bir anda yüklenme parça parça al benimde annem almış ama ne aldığını bilmediğim içiin ben hep almak istiyorum kışa denk gelicek bi kaç tane süveter yelek falan yetiyo çok kirlenmiyo çünkii
ayyy topik canlandıı resmiyet kalktı herkes samimi olmaya başladı ne güzell
hep 6. ay bitsin o zaman alcam dedim. içinizi karartmak gibi olmasın ama olumsuz çok haber aldım arkadaşlarımdan çevremden bebekleriyle ilgili o nedenle hiç bir şey almak istemedim. ben biraz fazla duygusalım yengeç burcuyum. sebebi bu yani almamamın rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimizi.
evet evet ben bi ara bakıyordum kimse yazmıyor sinir oluyordum yaa resmen.... eski topik çok canlıydı ama orda da bazen sıra gelmiyordu anacım yazmak için. yada kaynıyordu yazdığın arada.
doğru söylüyosun hayatım hep öyle diyolar 6 yada 7.ci ay bitene kadar hiçbişey almayın diye
yengeç burcuu duygusaldır evcimendir iyi bir anne olur biliyomusun benim kız kardeşim yengeçç çocukalrla acayip anlaşıyo ama çokta otoriter bi yanı var hem eğitimi hem anneliği süper oluyooo bebişin çok şanslı olcak demekki ama olumsuz düşünmeee canım
eşim de boğa burcu oda çok evcimendir çocuk başak burcu olcak büyük ihtimal babasıyla da çok ii anlaşacak. bu arada biz karı koca titiz dağınıklardanız başak burcu çok derli topludur. çocuk nereye geldim ben diycekevde bunun geyiği çok dönüyo yaa... kopuyoruz bazen
ay evet valla topik şaha kalktı nihayet bizdende bu beklenirdi haydi kıızzlaar eylül anaları coşsuun kopkopkop
ben zaten 0-3 ay almadım canım ya 9 aya kadar onlar sen rahat ol
bide erken almakda doğru ne olur ne olmaz diye insan korkuyor
bizde ztn büyük şeyleri 7. aya bıraktık, mesela yatak odasını 7. ayıma girince alacağız demiştik 8. aya girdiğimde gelicek odası inşallah, diğer ufak tekef şeyleride bir anda alamazdık maddi olarak da bizi yıpratırdı böyle olması bizim için çok iyi oldu, şimdi büyükleri rahat rahat alıcaz diğerlerine para ayırmaya gerek kalmadı
eşim de boğa burcu oda çok evcimendir çocuk başak burcu olcak büyük ihtimal babasıyla da çok ii anlaşacak. bu arada biz karı koca titiz dağınıklardanız başak burcu çok derli topludur. çocuk nereye geldim ben diycekevde bunun geyiği çok dönüyo yaa... kopuyoruz bazen
valla ben akrep burcuyum ama yükselenim başakk çok titizim...benim eşim kova ben aslan bebeğim de belki doğum günümde falan doğar diye hayal kuruyorum :)) ama 22 ağustos erken olabilir normalde 4 eylül gerçi arada pek fark yok 12 gün falan oluyor bende aslan burcunun son günü doğmuşum ama kızımın başak olmasını isterim çünkü çok titiz ve çalışkan oluyorlar annesi gibi uykucu olmasın kızım gerçi bende çok titizimdir
zaten hep öyle oluyorlar çilekçim gitmek istemezsen sanki kabahat işlemiş gibi oluyorsun ailemi sevmiyorsun derler ee onlar niye gelmiyorla sana hamilesin işine yardım etmiyorlamı canın bişey çekmiyor diye sormuyorlarmı kaynana kaynana kaynar kazana
zaten hep öyle oluyorlar çilekçim gitmek istemezsen sanki kabahat işlemiş gibi oluyorsun ailemi sevmiyorsun derler ee onlar niye gelmiyorla sana hamilesin işine yardım etmiyorlamı canın bişey çekmiyor diye sormuyorlarmı kaynana kaynana kaynar kazana
canım normal doğumda bilmiyorum ama sezeryanda veriyolar aslında 38 haftalıkken aldıkalrı için gün veriyolarevet bende merak ediyorum ne zaman verir aacba doğum tarihini , öyle tarih veriyorlar mı sat tarihinden ayrıca ? benim hiç bilgim yokta kızlar, bugünde kandilmiş kızlar regaip kandilinizi kutluyorum, eşim aradı biraz önce annemlere gidelimmi diye ya valla ölüyorum yorgunluktan bgn gitmesek dedim biraz sesi bozuldu gibi, valla napıyım kızlar , kayınvalidemlerde hamile kaldığımdan beri 1 kez gelmediler bende protesto edip bişiler uydurup gitmeyeceğim hahahaha yaşasın kötülükkk
zaten hiç bişye insanın kendi annesi gibi olmuyor benim annem gelmese bile kız kardeşlerimi gönderiyor yardıma işimi yapıyorlar bir yere giitğimde oğluma bakıyorlar biz zaten onlarla uzağız hiç bakmadılar oğluma ama küçükcük bir hasta olsun beni suçluyorlariyi bakamıyorsun diye geçenlerde oğlumun dişi abse olmuştu yine beni suçladılar kaynanam sen ona yemek yedirmiyorsun cips falan yiiyiyor ondan öyle olmuştur diyor valla elimde tabaklarla oğlumun peşinde koşuşturuyorum çok zor bir çocuk sanki 5 yıldır o bana bakmış gibi konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?