2011 Eylül Anneleri

hamilesin yaa şimdi ne me lazım canım bişey falan çeker yapması icap eder yorulurr ondandır şekerim allahtan eşiminkinede bizimkilerede uzağım her zaman gelemiyolr bizde gdiemiyoruz senede 1 defa bu sende gitmicemm ohhhhh rahat edicem biraz

allah allahh senmi bakıyosun 5yıldır deseydin yaaa sinir oldum bak şimdii

elifcim zaten dedim 5 yıldır senmi baktın oğluma diye eşimle aramız bozuldu anneme cevap veriyorsun diye off offff

ay kızlar benim oğlumun bugün saat 5te yıl sonu gösterisi var çok heyecanlıyım ALLAHIM o günleri sizlerde nasip etsin inaşlahhhh

Evet gerçekten öyle insanın kendi annesi gibi yok tabiki ama benim kayınvalidem oğlunada çok çok samimi değildir biraz soğuklar yani öyle kaynanalık yapmaz bana falan ama hiçde yardımcı olmaz destek olmaz manevi olarak,sana öyle demesi çok saçma canım ya, ona neymiş sen çek bütün kahrını sonrada iyi bakmıyorsun desin, günaha giriyor farkında değil, çocuk bu tabiki olucak. Herşey de olabilir yani.Dişle ne alakası var bakımın anlamadım :)) illa bişi diyecekler ya bi laf sokucaklar ya ondan yapıyordur. Bana kimse öyle diyemez valla ben biraz cazgırımdır, ağzının payını veririm, o yüzden hiç öyle biri deil kaynanam, ağzından öyle laflar çıkmaz, biraz ilgilensin isterdim sadece. Boşver canım sende kafana tkma bu kaynanalar neden hep böyledir anlamam yani biride tam teşekküllü çıksın mesela şu dizi varya hani öyle bir geçer zaman ki güya oda kaynana işte ama onu alnından öpmek gerekir

HASEFE HANIM benim idolüm. geleceğin hasefesi ben olcam inşallah

oh ne güzel valla canım ya uzakta rahatsın , doğru diyorsun aman gelmezse gelmesinler bende gitmem olur biter. Herkes de kaynanadan dertli valla, işte insan sinir oluyor herşeylerine böyle yaptıkça uzaklaştırıyorlar, ay bide eşim de demez mi bu haftasonu gitmeyiz bgn gidelim diye, bende dedim ki bu haftasonu gitmek zorundamıyız anlamadım yani dedim. Ik mık falan dedi de başlarım artık yani geçen pazar da gidelim dedi iyi alıştırdım ben bunu bi anlasın artık valla tepemin tası atıcak yakında o olucak

elifcim zaten dedim 5 yıldır senmi baktın oğluma diye eşimle aramız bozuldu anneme cevap veriyorsun diye off offff

ay şu erkeklerinde annelerini korumasına deli oluyorum gerçi biz olsak bizde anneciklerimizi koruruz ama böyle terbiyesiz konuşmaları da en azından ses çıkartmasınlar bari dimi ama
hepsini at kazana kaynasın

cazgır gelin nolcak :)

kocam da aramıyor baya bozuldu bana anlaşılan

aman nasıl alıştırırsan öyle gider. salla valla biz geçen 15 gün gitmedik diye sokuverdi lafı bana. bende burasıda oğlunuzun evi biz gelemediysek siz gelseydiniz dedim gün mü saydınız ne alemsiniz valla dedim kimse de çıt yok... (((( tatlım resimdeki sen misin? ))))

ay kızlar çok komik bişi diycem dün gittim kayısı aldım bissürü yedim yedim onları şimdide üzerinize afiyet diyare olmuşum n apıcam ben yaaaa ben kız korkucak içeride bağırsak seslerinden hahaha

haha ay çok iyisin ya bende geçen bi sene önce falan öyle bi tartışmıştım hamile değildm tabi ozaman sonra ağlayarak telefon açtı ben naptım size bilmemne ay bende bişi demedim sonra bidaha bide alıngan ya, valla bende gitmicem zaten bu 2. hafta olacak gitmeyeli çok istiolarsa gelsinler ben hamileyim valla bu son 3 ay iliklerini kurutucam nazımdan görsünler sonra nasıl olsa zıçtım :)))))))))
evet canım resimdeki benim

ben de profilime koydum resim ama buraya koyamadım forum kullanma özürlüyümdürde biraz...

ben de profilime koydum resim ama buraya koyamadım forum kullanma özürlüyümdürde biraz...

:))) estafurullah cnm bnm bende ilk zamanlar öyleydim resim koymak zor oluyor hakkaten bende ilk zorlandım bak ben onuda öğreteyim sna profilim e gir oradan bi bende bakıp hatırlıyım yazıyım sana :76:

:))) estafurullah cnm bnm bende ilk zamanlar öyleydim resim koymak zor oluyor hakkaten bende ilk zorlandım bak ben onuda öğreteyim sna profilim e gir oradan bi bende bakıp hatırlıyım yazıyım sana :76:

çilekçik yaptgım kız hemde yardımsız oğluşum korkma annen zeki bir kadın aslında ama teferrüat sevmiyor...

canım bak şimdi yukarda profilim varya oraya tıkla içine gir sonra orda hemen yukarıda forum actions diye alta açılacak bir yazı var ona tıklayacaksın açılınca alta doğru profili düzenle ye tıkla orda istediğini değiştirebilirsin hemen sol tarafta da profil resmini değiştir var oradan gözat dan resmini ekle değişiklikleri kaydet de olur canım hadi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…