- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
hamilesin yaa şimdi ne me lazım canım bişey falan çeker yapması icap eder yorulurr ondandır şekerimay sorma canım ya hep biz gidiyoruz, hiç kötü insanlar değiller öyle tavırları falan iyi ama çok sorumsuzlar insan bi aramaz mı sormaz mı bişeye ihtiyacınız var mı diye hadi onu geçtim. Bi kere bile gelmez mi sanki kendi evlatları değiller, işte eşimde biliyor farkında ama bişi diyemiyor yani, bende sinir olmaya başladım artık hamile halimle artık zor gelmeye başladı insan bi gelir en azından bi kaç saatliğine bi çaya bile olsa , hiç yani, valla karar verdim artık onlar gelene kadar gitmeyeceğim çok istiyorlarsa gelirler, annem bize geliyor , ütülerimi yapıyor yemeklerimi, ki annemde şehir dışında yaşıyor 2 haftalığına geliyor arada kalmaya , bişiler uydurucam artık ağrım var falan diycem gitmiycem çok sinir olmaya başladım kızlar çook ! Kaynana yı bırak, insan oğlunun evine gelmez mi sanki öcü var bizde
zaten hiç bişye insanın kendi annesi gibi olmuyor benim annem gelmese bile kız kardeşlerimi gönderiyor yardıma işimi yapıyorlar bir yere giitğimde oğluma bakıyorlar biz zaten onlarla uzağız hiç bakmadılar oğluma ama küçükcük bir hasta olsun beni suçluyorlariyi bakamıyorsun diye geçenlerde oğlumun dişi abse olmuştu yine beni suçladılar kaynanam sen ona yemek yedirmiyorsun cips falan yiiyiyor ondan öyle olmuştur diyor valla elimde tabaklarla oğlumun peşinde koşuşturuyorum çok zor bir çocuk sanki 5 yıldır o bana bakmış gibi konuşuyor
elifcim zaten dedim 5 yıldır senmi baktın oğluma diye eşimle aramız bozuldu anneme cevap veriyorsun diye off offff
zaten hiç bişye insanın kendi annesi gibi olmuyor benim annem gelmese bile kız kardeşlerimi gönderiyor yardıma işimi yapıyorlar bir yere giitğimde oğluma bakıyorlar biz zaten onlarla uzağız hiç bakmadılar oğluma ama küçükcük bir hasta olsun beni suçluyorlariyi bakamıyorsun diye geçenlerde oğlumun dişi abse olmuştu yine beni suçladılar kaynanam sen ona yemek yedirmiyorsun cips falan yiiyiyor ondan öyle olmuştur diyor valla elimde tabaklarla oğlumun peşinde koşuşturuyorum çok zor bir çocuk sanki 5 yıldır o bana bakmış gibi konuşuyor
Evet gerçekten öyle insanın kendi annesi gibi yok tabiki ama benim kayınvalidem oğlunada çok çok samimi değildir biraz soğuklar yani öyle kaynanalık yapmaz bana falan ama hiçde yardımcı olmaz destek olmaz manevi olarak,sana öyle demesi çok saçma canım ya, ona neymiş sen çek bütün kahrını sonrada iyi bakmıyorsun desin, günaha giriyor farkında değil, çocuk bu tabiki olucak. Herşey de olabilir yani.Dişle ne alakası var bakımın anlamadım :)) illa bişi diyecekler ya bi laf sokucaklar ya ondan yapıyordur. Bana kimse öyle diyemez valla ben biraz cazgırımdır, ağzının payını veririm, o yüzden hiç öyle biri deil kaynanam, ağzından öyle laflar çıkmaz, biraz ilgilensin isterdim sadece. Boşver canım sende kafana tkma bu kaynanalar neden hep böyledir anlamam yanibiride tam teşekküllü çıksın mesela şu dizi varya hani öyle bir geçer zaman ki güya oda kaynana işte ama onu alnından öpmek gerekir
hamilesin yaa şimdi ne me lazım canım bişey falan çeker yapması icap eder yorulurr ondandır şekerimallahtan eşiminkinede bizimkilerede uzağım her zaman gelemiyolr bizde gdiemiyoruz senede 1 defa bu sende gitmicemm ohhhhh rahat edicem biraz
elifcim zaten dedim 5 yıldır senmi baktın oğluma diye eşimle aramız bozuldu anneme cevap veriyorsun diye off offff
ay kızlar benim oğlumun bugün saat 5te yıl sonu gösterisi var çok heyecanlıyım ALLAHIM o günleri sizlerde nasip etsin inaşlahhhh
oh ne güzel valla canım ya uzakta rahatsın , doğru diyorsun aman gelmezse gelmesinler bende gitmem olur biter. Herkes de kaynanadan dertli valla, işte insan sinir oluyor herşeylerine böyle yaptıkça uzaklaştırıyorlar, ay bide eşim de demez mi bu haftasonu gitmeyiz bgn gidelim diye, bende dedim ki bu haftasonu gitmek zorundamıyız anlamadım yani dedim. Ik mık falan dedi de başlarım artık yani geçen pazar da gidelim dedi iyi alıştırdım ben bunu bi anlasın artık valla tepemin tası atıcak yakında o olucak
kocam da aramıyor baya bozuldu bana anlaşılan
aman nasıl alıştırırsan öyle gider. salla valla biz geçen 15 gün gitmedik diye sokuverdi lafı bana. bende burasıda oğlunuzun evi biz gelemediysek siz gelseydiniz dedim gün mü saydınız ne alemsiniz valla dedimkimse de çıt yok... (((( tatlım resimdeki sen misin? ))))
haha ay çok iyisin ya bende geçen bi sene önce falan öyle bi tartışmıştım hamile değildm tabi ozaman sonra ağlayarak telefon açtı ben naptım size bilmemne ay bende bişi demedim sonra bidaha bide alıngan ya, valla bende gitmicem zaten bu 2. hafta olacak gitmeyeli çok istiolarsa gelsinler ben hamileyim valla bu son 3 ay iliklerini kurutucam nazımdan görsünler sonra nasıl olsa zıçtım :)))))))))
evet canım resimdeki benim
ben de profilime koydum resim ama buraya koyamadım forum kullanma özürlüyümdürde biraz...
:))) estafurullah cnm bnm bende ilk zamanlar öyleydim resim koymak zor oluyor hakkaten bende ilk zorlandım bak ben onuda öğreteyim snaprofilim e gir oradan bi bende bakıp hatırlıyım yazıyım sana :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?