2011 Eylül Anneleri

ayyy kaynatmışınız hemencik valla hepinize ayrı ayrı yazmıyımdaa anlayın artıkk
gizemim canımsın ya çok güldürdünbeni allahta seni güldüsün cazgır gelin senii sende ben gibisin lafımı esirgemem içimde kalacağına xcanım çıksın derim söylerim vallaa ben niye üzüliyimkii
ayşecim ay ne güzell daha nice gösteri yaptığı günleri göstersin rabbim
ah bu kaynanalr yokmuu

çilekçik yaptgım kız hemde yardımsız oğluşum korkma annen zeki bir kadın aslında ama teferrüat sevmiyor...

haha süpersin kızz aferin sana
ne güzel sizi görmek çok memnun oldum şimdi yanındaki de eşin sanırım canım maaşallah maaşallah dur bende kocamla resmimi koyayım hehehe kıskandık kızımızla
geleceğin hasefe kaynanası :))))

ay bizim bebemiz nasıl olucak acaba çok merak ediyorum ya kuzucuğumuuuu hannem onun paamaklarını ısıcam ben böle ham ham yicem sonrada mıncıycam

aferin kız sanaaa :))) sende çok tatlısın canım yaa ayy bu topiğin kadınlarıda pek güzel anacım

ay evet ya hepimiz çok güzeliz, en güzel anneler eylül anneleri en güzel bebeler eylül bebeleri
kıskananlar çatlasıın ayoooooollllllll çok güzellsiiniz kızlarr maaşallaaaahhh tütütütü

bu benim cadı kızımda bugün pek tembel oynamıyor bugün neden acaba annası çok yorgun

canım benimde öyle bgn sabah biraz oynadı şimdide alta alta vurdu sanırım yer değiştirdi dün vurduğu yere vurmuyor bgn hiç bgn bizimkiler çok uykucu eylül kız bebeleri bgn keyif uyku tembellik peşinde heralde

aaaaaaaaaaaaa kızlar kıskandım bende koycam eşimle fotoğrafımıı süpersinizzz şekerler

hemen bir gofret yiyorsun cnm yarım saate başlıyor zıplamaya

ayneenn ohoh :76:
kızlar sabah kahvaltınızı nasıl yapıyorsunuz hadi sabah kahvaltıda neler yediğimizi söyleyelim
ben sabah erken kalkıyorum yumurtamı haşlıyorum bir dilim peynir en az 5 tane zeytin, bal , çilek reçeli , 1 dilim ekmek, 2 tam ceviz , sütümü kahvaltıda içmiyorum akşam sadece çünkü yumurta ve süt çakışıp birbirlerinin değerini yok ediyorlarmış. Sonra elevit imi içiyorum 2 saat sonrada kan ilacımı aaa ben kan ilacımı unuttuuum kızlar hemen içiiim yaaa ay alemim valla allah iyiliğimi versin emiii

evet yaa yüzlerimizi gördük bari çok hoş çıkmışsınız vallahi siz de...

aferin kız sanaaa :))) sende çok tatlısın canım yaa ayy bu topiğin kadınlarıda pek güzel anacım

sende öyle çok tatlısın cnm

kızlar bu arada benim adım nurcan ve istanbulluyum isimlerinizi bilmiyorum tam olarak yazar mısınız?

şekerim benimkide Elif erzurumdayım ama erzurumlu değilimm karabük/safranbolu memlketim

koydum bile canım bilgisayarda fazla fotoğraf yok bunu buldıum

ah canıım Allah mutluluğunuzu bozmasın çok tatlısınız bitanem ya çok yakışıyorsunuz sizin bebişde esmer olacak belli esmer yakışıklısı
valla topiğimiz böyle güzel aşklarla ve meyveleriyle şenlendi kızlar harikasınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…