- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
çilekçik yaptgım kız hemde yardımsızoğluşum korkma annen zeki bir kadın aslında ama teferrüat sevmiyor...
çilekçik yaptgım kız hemde yardımsızoğluşum korkma annen zeki bir kadın aslında ama teferrüat sevmiyor...
aferin kız sanaaa :))) sende çok tatlısın canım yaa ayy bu topiğin kadınlarıda pek güzel anacım
bu benim cadı kızımda bugün pek tembel oynamıyor bugün neden acaba annası çok yorgun
bu benim cadı kızımda bugün pek tembel oynamıyor bugün neden acaba annası çok yorgun
ay evet ya hepimiz çok güzeliz, en güzel anneler eylül anneleri en güzel bebeler eylül bebeleri
kıskananlar çatlasıın ayoooooollllllll çok güzellsiiniz kızlarr maaşallaaaahhh tütütütü
hemen bir gofret yiyorsun cnm yarım saate başlıyor zıplamaya
haha süpersin kızz aferin sana
ne güzel sizi görmek çok memnun oldum şimdi yanındaki de eşin sanırım canım maaşallah maaşallah dur bende kocamla resmimi koyayım hehehe kıskandık kızımızla
geleceğin hasefe kaynanası :))))
aferin kız sanaaa :))) sende çok tatlısın canım yaa ayy bu topiğin kadınlarıda pek güzel anacım
aaaaaaaaaaaaa kızlar kıskandım bende koycam eşimle fotoğrafımıı süpersinizzz şekerler
valla şekerim koymadığın kabahat inanki hemen bul bitane yapıştır ...
aaaaaaaaaaaaa kızlar kıskandım bende koycam eşimle fotoğrafımıı süpersinizzz şekerler
evet yaa yüzlerimizi gördük bari çok hoş çıkmışsınız vallahi siz de...
sende öyle çok tatlısın cnm
kızlar bu arada benim adım nurcan ve istanbulluyum isimlerinizi bilmiyorum tam olarak yazar mısınız?
hahaha işte budur valla. allah ağız tatlılığı versin hepimize.
koydum bile canım bilgisayarda fazla fotoğraf yok bunu buldıum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?