2011 Eylül Anneleri

amin canım yaa çok tşk ederim hehhhehhehhe benim oğlan kumral ama :)))))))))) bende bukalemun gibiyim saç rengi değiştirmekten valla topik şenlendii sizde birbirinize çok yakışıyosunuzz allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

anammmmm yaaaaaaaa 2 gün girmedim ne muhabbet ne muhabbet şekerler hızlısınız.kaynana muhabbeti almış yürümüş.hepinize katılıyorum bu konuda.kendimizi ağırdan satmak en iyisi ne de olsa hiçbir şekilde yaranılmaz ele.ya ben bebeme hiçbirşey almadım daha.uçmuş millet.ben 7.aya girince alıcam inşallah.benim sesim kısıldı bol bol bal la zencefil içiyorum zencefil zarar vermez dimi.bide siz benden büyüksünüz ablalarım :) ben şeker yüklemesine ne zaman gideyim doktor 24.hafta gel dedi ama 25+1 e izin alabildi eşim.asker adam zor izin alıyo.sorun olurmuki.öptüm hepinizi kızlar ben çalışıyorum çok sık giremiyorum ama hep takipteyim

gizemmm nurcan arkadaşlık listeme ekledim sizi kabul edin

ya canım ben bakıyorum hala göremedim arkadaşlık listeniii bende eklemek istiyorum nasıl yapıosun hep ben mi bilicem birazda siz öğretin bana :)))
sen herhalinle güzelsin bebeğim maaşallah kadın dediğin zaten bakımlı olur , bende arada kumral arada esmer olurum

öyleee canım sende katıl aramızaa bal ve zencefilin hiç bir zararı yok iç içebildiğin kadar canım
benimkide haziran sonu gibi yapılcak tam tarih vermedi dr ben kontrollüme haziranın 20 sinde gidicem gidince yapar herhalde eeee vvallaa askerinde polisinde işi zor benimkide polis zor izin alıyoruz yada tarihler iizinli olduğu zamana ayarlıyoruz

ah kezzocum sen nerelerdesin valla özlettin canım ya kendini, bizde napalım kaldık böyle dedikodu ediyoruz , valla insan burada anlatınca rahatlıyor deşarj oluyor gerçekten, kimseye yaranılmıyor o yüzden hiç umurumda değil aranan değil aranılan olmam lazım haha , canım sakın öyle çok çok içme bitki çayı günde en fazla 2 bardak içmelisin o bile fazla gelir, abartma sakın, geçer kendiliğinden olur böyle şeyler, iltihap olmasın yeterki cnm.şeker yüklemesine de 28. haftaya kadar gidebilirsin bende 26 nın sonunda gidicem gördüğün gibi yani yarın :) babsıda görsün onu yazık kıyamam ben o bebeye canım yaa , yavaş yavaş alırsınız ama geç kalmayın kızlar artık 7. aya girdik giriyoruz her ihtimale karşı hazır bulundurmak lazım bi kaç bişi de olsa kuzucum bekliyoruz arada özlettirme kendiniiii

canım profiline gir resmin altında aşlkadaş olarak ekle diyo ordan gönderdim ama sen benim isteğime msj kutusundan bakıcaksın
teşk ederim bebişimm öyle olmalı kadın dediğin şimdi saçlarım kısa küt önler uzun bal rengi ama uzatip tekrar siyaha döncem kocam siyaha dön diyo oğlum sarı saç istiyo şimdi hamile kalınca bal renginde takıldık kaldık ama boyatıcam en kısa zamandaa

kezzo sakın bitki çayı falan içme gizeminde dediği gibii ama sütün içine bal ve zencefilin bi zararı yok

tamam canım yaptım kabul ettim seni eklemeyi de bi yapmaya çalışayım, ne güzel biri biri renk biri bi renk istiyor yarı yarıya ortasını bulmuşsun :)) şimdiki erkek çocukları bi alem sarışından hoşlanıyorlar daha o yaşta ısırrıım ben onun popuşunuu yaramazz

kızlar isteği kabul etmişsiniz şimdi gGİZEM sen NURCANIN PROFİLİNE GİR ORDAKİ RESMİN ALTINDA ARKADAŞ OLARAK EKLE DİYO ORADAN EKLE NURCAN SENİN MSJ KUTUNA GELCEK CANIM SENDE ORDAN KABUL ET BÖYLECEE LİSTEDE OLURSUNUZ

oğlum sarışın seviyo kocamda esmer ben ortasında kaldım hemde ne alem çocuklar biliyomusun zehir gibiler...... ısır teyzesii poposunuu

ben hayatımda hiç boyatmadım biliyor musun? hep hayalimde hafif ışıltılar vardı ama artık yapamam hamişim.

ne güzel kendi rengini kulanabildiğin kadar kulan saçlar beyazlayınca mecburen boyama yapıyoruz kaç yaşındasın bu arada ben 31 yaşındayım saçlarımda beyazlarda var hamileyim diye boyatamıyorum ama dr 16.cı haftadan sonraboyatabilirsin demiştide birazdaha geçsin diye bekliyorum bazende değişiklik istiyorumm amaaan kadınların derdi bitmezkii

benimde beyazlarım çok her ay boyardım doktorum yasakladı bende kınaya başvurdum.saçlarım küllü sarıydı müthiş oldu fınfık kabuğu oldu.bunca sene boşuna saçımı yıpratmışım.deneyin bence eğer çaresizseniz:)

sorma canım ya güya bende lise ve üniversitede bilgisayar okudum, insan görmeyince zor oluyor işte teknoloji sürekli yenileniyoor ayak uydurmak o kadar zor kiii ! Zaten teknolojiyi ben hiç sevmem aslında,bütün gördüğümüz dersler artık şimdi kullanılmıyor hehe napıyım öyle okulu ya en azından matematik okusan 2*2 herzaman 4 :)) hç bizaman değişmiyor ama teknoloji okumak saçmalık bana göre! benim kızımda aşağılara çok geldi galibaya valla hoplattı beni 2 kere yerimden noldu anlamadımcanımı yaktı

oğlum sarışın seviyo kocamda esmer ben ortasında kaldım hemde ne alem çocuklar biliyomusun zehir gibiler...... ısır teyzesii poposunuu

ben lise yıllarımda hep sarı balyajlı kullandım saçlarımı ay nasıl kullanmışım diyorum sarışındım baya sonra bıktım artık bide bana çok yakışmıyor sarı çünkü biraz esmerim tam kumral değilim, sonra siyah kullanmaya başladım hamilekalmadan 3 ay önce soğan kabuğu yaptım sonra bıktım dedim hamilelik planlıyoruz boyatamazsam çingeneye dönücem dedim hemen gittim 2 ay sonra kızıllı kumral yaptım zaten saçımdada kızıllık var , şimdi diplerim koyu geliyor haliyle diğer renk biraz daha açıldı ama fena durmuyor artık 3 ay daha sabredicem sonra bir ara boyatıcam mecbureeen :) gerçi kuaförüm bitkisel boya yaparız dedi hamişler yapıyor dedi ben yinede güvenmedim bebeğimi riske atamam ne olursa olsun. süte geçermi onu bilmiyorum tam ama doktoruma sorucam yine . bakalım bizim kız nasıl olucak bilmiş bilmiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…