ben yolladım bakalım becerdim mi ???
benimde beyazlarım çok her ay boyardım doktorum yasakladı bende kınaya başvurdum.saçlarım küllü sarıydı müthiş oldu fınfık kabuğu oldu.bunca sene boşuna saçımı yıpratmışım.deneyin bence eğer çaresizseniz:)
ben lise yıllarımda hep sarı balyajlı kullandım saçlarımı ay nasıl kullanmışım diyorum sarışındım baya sonra bıktım artık bide bana çok yakışmıyor sarı çünkü biraz esmerim tam kumral değilim, sonra siyah kullanmaya başladım hamilekalmadan 3 ay önce soğan kabuğu yaptım sonra bıktım dedim hamilelik planlıyoruz boyatamazsam çingeneye dönücem dedim hemen gittim 2 ay sonra kızıllı kumral yaptım zaten saçımdada kızıllık var , şimdi diplerim koyu geliyor haliyle diğer renk biraz daha açıldı ama fena durmuyor artık 3 ay daha sabredicem sonra bir ara boyatıcam mecbureeen :) gerçi kuaförüm bitkisel boya yaparız dedi hamişler yapıyor dedi ben yinede güvenmedim bebeğimi riske atamam ne olursa olsun. süte geçermi onu bilmiyorum tam ama doktoruma sorucam yine . bakalım bizim kız nasıl olucak bilmiş bilmiş:))
kına nasıl yakııyor saça kızıl olmaz mı ben de pek beğenmem öyle kına yakılınca yani tam blmediğim için herhalde
ne güzel kendi rengini kulanabildiğin kadar kulan saçlar beyazlayınca mecburen boyama yapıyoruz kaç yaşındasın bu arada ben 31 yaşındayım saçlarımda beyazlarda var hamileyim diye boyatamıyorum ama dr 16.cı haftadan sonraboyatabilirsin demiştide birazdaha geçsin diye bekliyorum bazende değişiklik istiyorumm amaaan kadınların derdi bitmezkii
ayy kızlar ben dün gece yattım yatakta fenalaştım baygınlık geçirdm eşim hemen ayaklarımı kaldırdı uzandım biraz geçtii ama niye böyle oldu anlamdım tansiyonunmmu oynadı bilmiyorum halada kafam sepet gibii
dün akşam ardamın küçülmüşlerini çıkarıp yıkadım oyyyyy minnacıkmış kıyafetlerin hepsii nasılda büyümüş benim oğluşum aşkım benim yaaaa
evet sarı saç artık bayağı oldu bana yakışıyo kötü durmuyo ama sıkıldım kahve yaptırdım sonra siyaha döndüm siyahtan bal rengine döndüm sonra bebek düşünüyoruz diye kumrala boyattım ama zeminde renk açık olunca boya aktı şimdi diplerimde çıktı beyazlarımda var ayyyy ben boyatıcam dayanamıyorum doktorum bişey olmaz dedi bebek ilk 3 ay organ gelişimini tamamladığı içiin 16.cı haftadan sonra bişey olmaz dedi bakalım belki doğuma yakın boyatırım belli olmaz benim işiin kafama eser yaparım sonuçtan doğumdan sonrada sütten geçicek farkeden bişey yok yani şekerim
ooooooooo hemde ne bilmiş cilveli bişey olur heee :))
geçmiş olsun tatlım neden öyle kötü oldun ki acaba?
rengarenk olmuşun valla süpersin cesaretinden ötürü tebrik ederim ben kaşlarımı bile evlenirken aldırdım hahaha zaten uğraşamam kıl tüy işleri. amma geri kalmışım valla ama yapı meselesi böyle köklü değişimler yapamıyorum ben yaa ... ((( kaşlarım çok yoğun deildi bu arada 26 yaşıma kadar pala gezmedim belirteyim istedim)))
bilmiyorum tatlım yaa yatmadan önce hiçbişey yoktu gayet iyiydim yattım 2-3 dk sonra başım dönmeye başladı allahtan hemen ayaklarımı havaya kaldırdıda eşim biraz kendime geldim
:))))) valla öyle oldu canım napıyım bende çabuk sıkılanlardanım teşk ederim
ooooo ben 14 yaşında kaşlarımı almaya başladım aslında ben erken başlamışımm )))))))
köklü değişim iyi oluyo ama siyahtan dönerken saçlarımın uçları yandı mecburen kısaldı sonrada zaten kısaldı bari küt yaptırayım dedim hani önleri uzun arkası kısa küt varya öyle kestirdim amaa uzatiyorum artıkk kısa saç bana göre değill bukelamun gibiyimm değişirim habire :)))arkadaşlar diyoki senin koaföre gittiğin kadar biz aynaya bakmıyoruz :))))))
bende de bazen nefes darlığına birşey oluyor yüksek yastık kullanmaya başladım birde guatır var arada oda sıkıştırıyor. anlık bir tansiyon olayıdır belki. çok takma kafana olur mu?
var yaaa ben bildim bileli saçlarım uzun lisede de rapunzer gibi dolandım hala da uzun katlı uzun. yaa uğraşamıyorum valla yaaa zamanım yok eskiden daha çok uğraşırdım fönler ördürmeler felan evlendik şaftım kaydı haftada 4 gün kuaföre giden ben ayda bir felan gitmeye başladım kıl tüy işlerine sadece. onlar olmasa önünden geçmem.
ben daha yüksek yastık kullanmaya başlamadım ondanmı oldu acaba anlık bişeydi zaten bendede troid nodülü vardı 1 sene ilaçsız takip yapıldı geçti şuanda onunla ilgili bi sıkıntım yok sende mutlaka ihmal etme guatrına baktır her ay olurmuu inemli çünkü
:))))))))) bende hep uzundum ama bu sefer kısaldı hayatımda ilk ve son olcak :))))))) gidersin gidersin sende koaförden vazgeçememm valla 4 aylık hamileyken saçlarımı kestirmiştim koaför diyoki hamileyken saç kesilmezkii böyle böyle diyolar saçla canın ne alakası var kes gitsin dedim ilk bebek doğunca insan kendini unutuyoda sonra bi kendine geliyo insan
nurcan yaptınmı kuzum kahvaltını
nerdeeeeeeeeeeee bu topiğin güzel hatunlarııı
anammmmm yaaaaaaaa 2 gün girmedim ne muhabbet ne muhabbet şekerler hızlısınız.kaynana muhabbeti almış yürümüş.hepinize katılıyorum bu konuda.kendimizi ağırdan satmak en iyisi ne de olsa hiçbir şekilde yaranılmaz ele.ya ben bebeme hiçbirşey almadım daha.uçmuş millet.ben 7.aya girince alıcam inşallah.benim sesim kısıldı bol bol bal la zencefil içiyorum zencefil zarar vermez dimi.bide siz benden büyüksünüz ablalarım :) ben şeker yüklemesine ne zaman gideyim doktor 24.hafta gel dedi ama 25+1 e izin alabildi eşim.asker adam zor izin alıyo.sorun olurmuki.öptüm hepinizi kızlar ben çalışıyorum çok sık giremiyorum ama hep takipteyim
ben sabah 8 de geldim bugün işe tost yaptırdım peynirli onu yedim birazdan süt içicem cnm. decavitle sütü aynı anda içsem bişi olur mu acaba kan ilacını öğleden sonra alayım bugün. sıra şaştı valla ...
afiyet olsun canım benim bende şimdi yaptım oğlumla beraber babamız işe gittii biri içimde tepiniyo biri yanımda :)))
valla hayatım ben o ilacı kullanmadığım için bilemiyorum
elevit vs gibi multivitaminlerin bir türevi işte. neyse bişi olmaz herhalde. size de afiyet olsun oğlunun ismi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?