2011 Eylül Anneleri

kına nasıl yakııyor saça kızıl olmaz mı ben de pek beğenmem öyle kına yakılınca yani tam blmediğim için herhalde

evet sarı saç artık bayağı oldu bana yakışıyo kötü durmuyo ama sıkıldım kahve yaptırdım sonra siyaha döndüm siyahtan bal rengine döndüm sonra bebek düşünüyoruz diye kumrala boyattım ama zeminde renk açık olunca boya aktı şimdi diplerimde çıktı beyazlarımda var ayyyy ben boyatıcam dayanamıyorum doktorum bişey olmaz dedi bebek ilk 3 ay organ gelişimini tamamladığı içiin 16.cı haftadan sonra bişey olmaz dedi bakalım belki doğuma yakın boyatırım belli olmaz benim işiin kafama eser yaparım sonuçtan doğumdan sonrada sütten geçicek farkeden bişey yok yani şekerim
ooooooooo hemde ne bilmiş cilveli bişey olur heee :))

kına nasıl yakııyor saça kızıl olmaz mı ben de pek beğenmem öyle kına yakılınca yani tam blmediğim için herhalde

hint kınası diye bi kına var öyle ellerimize sürdüğümz kınadan falan değil bende zamanında yaptım siyahını kullandım saçları besliyo hakikaten ama başka renge dönerken asla akıtamıyolar biraz zor yani

ayy kızlar ben dün gece yattım yatakta fenalaştım baygınlık geçirdm eşim hemen ayaklarımı kaldırdı uzandım biraz geçtii ama niye böyle oldu anlamdım tansiyonunmmu oynadı bilmiyorum halada kafam sepet gibii
dün akşam ardamın küçülmüşlerini çıkarıp yıkadım oyyyyy minnacıkmış kıyafetlerin hepsii nasılda büyümüş benim oğluşum aşkım benim yaaaa

HERKESE GÜNAYDIIIIINNNNNN.....
ben 28 yaşındayım ailede ablamlar erken beyazlattı saçlarını annemin 40ından sonra beyazladı oda hiç boyatmadı meç gibi duruyordu çok beğenirim halada. benim de geçen 1 tane beyaz bulduk :) eşim dediki bu beyaz deil bildiğin sarı yaşlanınca sarışın hatun olcan sen dedi bi hoşuma gitti. :89: adamda kızıl seviyor ama bi gün onun için kızıl olabilirim ilerleyen dönemlerde. ben saç rengimi çok seviyorum.

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım neden öyle kötü oldun ki acaba?

rengarenk olmuşun valla süpersin cesaretinden ötürü tebrik ederim ben kaşlarımı bile evlenirken aldırdım hahaha zaten uğraşamam kıl tüy işleri. amma geri kalmışım valla ama yapı meselesi böyle köklü değişimler yapamıyorum ben yaa ... ((( kaşlarım çok yoğun deildi bu arada 26 yaşıma kadar pala gezmedim belirteyim istedim )))

geçmiş olsun tatlım neden öyle kötü oldun ki acaba?

bilmiyorum tatlım yaa yatmadan önce hiçbişey yoktu gayet iyiydim yattım 2-3 dk sonra başım dönmeye başladı allahtan hemen ayaklarımı havaya kaldırdıda eşim biraz kendime geldim

:))))) valla öyle oldu canım napıyım bende çabuk sıkılanlardanım teşk ederim
ooooo ben 14 yaşında kaşlarımı almaya başladım aslında ben erken başlamışımm )))))))
köklü değişim iyi oluyo ama siyahtan dönerken saçlarımın uçları yandı mecburen kısaldı sonrada zaten kısaldı bari küt yaptırayım dedim hani önleri uzun arkası kısa küt varya öyle kestirdim amaa uzatiyorum artıkk kısa saç bana göre değill bukelamun gibiyimm değişirim habire :)))arkadaşlar diyoki senin koaföre gittiğin kadar biz aynaya bakmıyoruz :))))))

bilmiyorum tatlım yaa yatmadan önce hiçbişey yoktu gayet iyiydim yattım 2-3 dk sonra başım dönmeye başladı allahtan hemen ayaklarımı havaya kaldırdıda eşim biraz kendime geldim

bende de bazen nefes darlığına birşey oluyor yüksek yastık kullanmaya başladım birde guatır var arada oda sıkıştırıyor. anlık bir tansiyon olayıdır belki. çok takma kafana olur mu?

var yaaa ben bildim bileli saçlarım uzun lisede de rapunzer gibi dolandım hala da uzun katlı uzun. yaa uğraşamıyorum valla yaaa zamanım yok eskiden daha çok uğraşırdım fönler ördürmeler felan evlendik şaftım kaydı haftada 4 gün kuaföre giden ben ayda bir felan gitmeye başladım kıl tüy işlerine sadece. onlar olmasa önünden geçmem.

ben daha yüksek yastık kullanmaya başlamadım ondanmı oldu acaba anlık bişeydi zaten bendede troid nodülü vardı 1 sene ilaçsız takip yapıldı geçti şuanda onunla ilgili bi sıkıntım yok sende mutlaka ihmal etme guatrına baktır her ay olurmuu inemli çünkü

:))))))))) bende hep uzundum ama bu sefer kısaldı hayatımda ilk ve son olcak :))))))) gidersin gidersin sende koaförden vazgeçememm valla 4 aylık hamileyken saçlarımı kestirmiştim koaför diyoki hamileyken saç kesilmezkii böyle böyle diyolar saçla canın ne alakası var kes gitsin dedim ilk bebek doğunca insan kendini unutuyoda sonra bi kendine geliyo insan

nurcan yaptınmı kuzum kahvaltını

nerdeeeeeeeeeeee bu topiğin güzel hatunlarııı

gizemcim bugün şeker yüklemesine gidecektiin bebişinin yüzünü görürsün inşalahhhhh tatlışşş:)

guatırım her ay kontrollü gidiyor cnm tsh değerim ilk zamanlar bir türlü düzene girmemişti her ay kan değerlerime bakılıyor. reflüm çok oluyor cnm ondan hafiften yükselttim yastığı daha rahat uyuyorum. rahat bir hamilelik geçiriyorum çok nazlanamadım yaa...

nurcan yaptınmı kuzum kahvaltını

nerdeeeeeeeeeeee bu topiğin güzel hatunlarııı

ben sabah 8 de geldim bugün işe tost yaptırdım peynirli onu yedim birazdan süt içicem cnm. decavitle sütü aynı anda içsem bişi olur mu acaba kan ilacını öğleden sonra alayım bugün. sıra şaştı valla ...

Ben de çok sık giremiyorum zor geçiyo hamilelik. Canim kardeşim şeker yükleme 28. haftaya kadar yapiliyor bende 26 da gitmiş olucam. Her tür bitkiyede dikkat etmek lazim benim dr bütün bitkisel çayları vs yasakladı. Zencefilide az kullan istersen geçmiş olsu canim.

afiyet olsun canım benim bende şimdi yaptım oğlumla beraber babamız işe gittii biri içimde tepiniyo biri yanımda :)))
valla hayatım ben o ilacı kullanmadığım için bilemiyorum

afiyet olsun canım benim bende şimdi yaptım oğlumla beraber babamız işe gittii biri içimde tepiniyo biri yanımda :)))
valla hayatım ben o ilacı kullanmadığım için bilemiyorum

elevit vs gibi multivitaminlerin bir türevi işte. neyse bişi olmaz herhalde. size de afiyet olsun oğlunun ismi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…