2011 Eylül Anneleri

kına nasıl yakııyor saça kızıl olmaz mı ben de pek beğenmem öyle kına yakılınca yani tam blmediğim için herhalde

canım valla çok ii oldu.bildiğin toz kınaya biraz ceviz yaprağı ufaladım,biraz badem yağı bir bardkta çok demli çay ekledim.koyu oldu.valla bende babanemim beyazdan dönme turuncu sacına dönecek diye korktum ama bildiğin fındık kabuğuoldu.hatta kuaförde kızın biri saç tonumu sordu:) kına dedim kuaför bozuldu.dene bence kokrtuğum gibi ollmadı beni

AY CANIM kıyamam ben sana ya nazar değmiştir tansiyon düşmüştür ondan öyle olmuşsundur bitanem bende 2 ay önce falan öyle olmuştum bayılmak üzereydim tansiyonum 8 lerden yukarı çıkmadı valla! Şimdi iyiyim allahtan. Dikkat et kendine sakın yorma kendini, tansiyon düşüklüğü çok kötü birşey değil zaten önemli olan tansiyon yüksekliği aman o olmasın allah korusun canım .
Oğluşunu yerim ben senin kıyamam ben ona ya, zaman nasıl geçiyor değil mi? Bizimkilerde öyle olacak Allahın izniyle şekerim

Kızlar ben geldiim saç renkleri muhabbeti almış başını gitmiş vallahi.Hepiniz güzelsiniz kızlar yerim ben sizi bebişlerinizle beraber amaaaa
Ben hastaneden geliyorum kızlar şeker yüklemem yapıldı bugün sabahtan bi su içtim ay kusucaktım resmen yaa zaten şekeri pek sevmem ben içim bi tuhaf oldu kan aldırdım işte herşeyi sonra 1 saat bekledim aç karnına yine kan aldılar benden. Sonra işte ondan önce de tabi meleğimi ultrasonda baktılar bebeğim benim yüzünü elleriyle kapatmış bide bacak bacak üstüne atmış hanımefendi ölürsünüz gülmekten herşeyi normal çıktı çok şükür SAT tarihim 26+5 bebeğimin ki ise 26+1 yani 4 gün eksik oda bir önem arzetmiyormuş zaten. 872 gram olmuş nurtanem. Yanlız rahim ağzımda kısalma varmış kızlar buda erken doğum sebebi olabilir dedi, o yüzden kendini yormayacaksın fazla bol bol dinleneceksin dedi. 32. haftadan sonrada çalışmaman iyi olur dedi. Ben sana rapor yazarım dedi doktorum. İşte böyle kızlar birdahaki seferim 3 hafta sonra artık ayda 1 değil 3 haftada bir gidecekmişim. Kızlar bn size dedim benimki eylülü bulmayacak diye

ayy gizemcim maşşallah çok sevindim herşey yolunda gitmiş anlaşılan var ya şu ultrason pahalı olmasa 1 tane kesin alırdım ben yaaa karnıma bağlardım aparatı bakardım ekrana durmadan onu izlerdim inşallah işin ağır deildir tatlım . ben de kısmet olursa önümüzdeki hafta gidicem şeker yüklemesine bakalım nasıl çıkacak. ailede herkes şeker hastası hem benim taraf hem eşimin tarafı baya bir risk arz ediyor bizim için. ama çok takmıyorum bundan önceki ölçümlerim yüksek çıkmadı. yüklemede de bişi çıkmaz inşallah. size kocaman bir hediye ediyorum.

Canım benim çook teşekkür ediyorum herşey yolunda, ufak tefek şeyler de olabiliyor tabi allah daha ciddi bir sorun vermesin inşallah. Vallahi sorma pahalı olmasa bende alırdım evime ay düşünsene kafayı yerdik artık herşeyi bırakır bebişleri izlerdik 9 ay hahahah amma komik olurduk ya, ay bakalım işte inşallah seninde bişi çıkmaz canım şeker yüklemesi sonucun. Gerçi bendede kesin değil ama sınırda çıkmaması lazımdı dedi, haftaya geldiğinde bir doz daha yaparız dedi, ozamana kadar makarna , hamur işleri falan yeme dedi. Zaten toplam 7 kilo almışım biraz fazla dedi, 15-20 arası bitirirsin bu gidişle dedi , allahım 20 kilo almamam lazım çok fazlaaaaaa en fazla 12 demişti bu 3 ay içinde en fazla 5 kilo almam lazım oda çook ama çok zorrr en fazla son 3 ayda alınıyor zaten dedi

bişi olmaz kuşum niye takıldın kiloya kayınvalidem 22 kilo almış haha şaka gibi. bir arkadaşım 18 kilo aldı şuan 34 beden bizde veririz bende geçen ay 58 kiloydum bakalım bu ay ne çıkıcak hamile kaldım ilk 5 ay hiç kilo almadım ama bbek normaldi sonra yavaştan 3 kilo kadar aldım işte.şuan kesin 60 felan olmuşumdur herhalde sıkma canını veririz spor yaparız bebeklerden önemli deil ya tatlım.

olabilir canım yaa tansiyonum zaten 10 ların altında aç kalmaya normaldede dayanamamm gece yiyip öyle yatıyorum yoksa öyle bi acıkıyorumki anlatamamm ben bi keresinde hastanede bayıldım o zaman 3 aylk hamileydim oğluma hamileyken hiç böyle olmadım ben yaaa ayyyyyyyyy yaşlılık ne kötü bişeyy
hemde nasıl geçiyo anlamadım bile şaka maka 5 yaş bitecek inşallah bebişimm sizinkilerde bi doğduğunu görüürsün bide büyüdüğünü bebek büyütmek zor değil zor olan ne biliyomusun uykusuzluk başka bi sorun olmuyoo allahım inşallah sağlıkla gelsinlerdebaşka ne isterizz canım benim

ayyyyyy çook sevindimm gördün bebeişini haa hanım ağa olcak kızım atacak bacak bacak üstüne emir yağdıracak gör bakk :))))))))
amaaaaan dikkat et canım ya ağır falan kaldırma tamammıı zamanında gelsin prensesimiz

Son düzenleme:
kiloya takılmayın kızlarr bende 17 kilo aldım arda ya hamileyken ama uykusuz geceler bebekle uğraşmaktan inan gidiyo kilolar çünki yemeyi unutuyosunuz merak etmeiyn kilo falan kalmıcakk

yok canım aslında kiloya o kadar fazla takılmadım da şu şeker biraz canımı sıktı aslında , kilo veririz dediğin gibi, sağlık herşeyden daha önemli canm bnm. Sende ne güzel az almışsın ben 57 kilo ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum :)) ama 2 gün önce 63,5 dum bakalım sizin bebeler kaç kilo çıkıcak yavrular

ben hayatımda hiç bayılmadım ama hep tansiyonum düşüktür yani 10-11 lerden yukarı hiç çıkmaz
ama 4. ayıma girmiştim bi kez mağazada dolaşıyorduk ben öyle bir tansiyon düşüklüğü yaşamadım arkadaş ne berbattı yaaa ölüyorum sandım elim ayağım kesildi böyle allah korusun canım senide. gebelikte valla herşey gelio insanın başına. bakalım benim şu şeker biraz canımı sıktı inşallah önemli bişi olmaz

bugün çok sakindi topik yaaa.... hep bişiler yazıldı mı acaba diye baktım durdum :26:
evet bugün heryer sakin zaten bugün bi acayip bir gün , bugün izmirde ilk defa trafik yoktu, sokaklar boştu, ptt dolu değildi , annemin ssk da işi vardı 1 kişi bile yoktu şaka gibiydi bugün :)) millet nerdeeeee huuhuhuuuu

kiloya takılmayın kızlarr bende 17 kilo aldım arda ya hamileyken ama uykusuz geceler bebekle uğraşmaktan inan gidiyo kilolar çünki yemeyi unutuyosunuz merak etmeiyn kilo falan kalmıcakk

süper bir haber en azından gerçek yaşamış bir ağızdan duymak insanı ferahlatıyor bitanem ohoho gitsin kilolar , bebelere kilo bebeelereeeee

slm hanımlar çoktandır giremiyordum nete .moralim bozuktu hamilelik şekeri yüksek çıktı.toparladık çok şükür diyetle .dikkat etmem gerekiyor. kasıklarda da ağrı falan filan yorucu bir ayy geçirdim.herkes iyidir umarım.

selam canım hoşgeldin. Kıyamam ben sana bozma moralini bak benimde gebelik şekerim sınırda çıktı benimde makarna hamur işleri vs yemeyi kesmem gerekiyormuş. Bu gebelik şekeri neden olur neden yükselir ve ne kötülüğü vardır bunları doktora sormaya fırsatım olmadı sonuç gösterirken başka bir hasta girdi çünkü canım. Senin bilgin varsa bilgi paylaşır mısın? Birde kaç çıktı ki senin şekerin. Benimde kasıklarda ağrı oluyor . Ne yapalım bunlar başa gelince çekiliyor gebelikte çoğu şey oluyor , eskiden kimbilir kimlerde gebelik şekeri vardı ama kimsenin haberi yoktu. Korkma lütfen beni de korkutma

teşekkürler hoşbulduk.benim 169 çıktı.yüksek tabi çok şükür düştü ama tamamen haatımdan şekerli unlu yicekleri çıkardım .meyveler sınırlı mesela 2 kayısı 1 şeftali gibi.karpuz kavun üzüm bunlar aynı gün tüketilmeyecek.tabi ben hiç tüketmedim o hafta.çok kişi de yüksek çıkabiliyormuş.sebze ağırlıklı beslenince proble ortadan kalktı.annenin ve bebeğin şeker hastası olma riski yüksek oluyormuş.kilolu bebek doğumları falan bundanmış.korkma diyetle gerekirsede insülin iynesiyle çözülen bir şey.senin sınırdaymış.yüksek bile değil.tabi korkma diyorum.ben bayağı sitres olmuştum...hepsi boşmuşş

Kızlar Günaydıın! Hepinize hayırlı haftasonları diliyorum. Bebeğinizden size bol tekmeler gelsin inşallaah Benim ki dün gece uyurken hep alta alta vurdu biraz canımı yaktı habire değişik yerlere vuruyor benim yaramaz kızım

ömrümde 12-8 olmadı tansiyonum 9-7 den yukarda olduğunu görmedim. gebelik dönemi dahil. yaşıyor muyum ben yaaa :))))

ömrümde 12-8 olmadı tansiyonum 9-7 den yukarda olduğunu görmedim. gebelik dönemi dahil. yaşıyor muyum ben yaaa :))))

bende sıznle aynıyım ama bu durum bızım ıcın yanı sureklı tansıyonu boyle olan kısıler ıcın cok ta rısklı bır durum degıl..gebelıkte yukselır denır ama benım kı yukselmıyor ısrarla..yukselmesınde zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…