2011 Eylül Anneleri

İyi bari sandığım kadar da korkunç değilmiş , sen 169 u kaça düşürdün peki şimdi gittiğinde? Bende meyvelere dikkat edeyim bari, undan yapılan şeyleri yemiyim 3 hafta içinde. Tekrar gidicem 3 hafta sonra kontrolümde tekrar bakıcak doktorum açlık şekerime. Allah korusun şeker hastalığı çok tehlikeli, demek ki anne karnında başlıyormuş. Hiç bilmiyordum, ilerleyen yaşlarda şeker hastası olanların çoğu demekki anne karnında başlamış , büyüyünce ortaya çıkıyor tabiki. Eskiden bunlar bilinmiyormuş, 4-5 kilo doğan bebekleri sağlıklı çok besili sanarlarmış halbuki ne kadar yanlışmış şimdi herşey biliniyor, eskiden bunlar yoktu biz böyle değildik falan diyenler var eskilerden ama alakası yok çünkü cahil bir sistem ve hiçbirşeyden haberleri yokmuş, artık teknoloji ilerledi, tıp ilerledi herşey biliniyor.Ne kadar şanslıyız ki sağlığımıza daha doğmadan yön verebiliyoruz

benimde kasıklarımda ufak sancılar var. yumurtalıklarımda kist çıktı benim gebeliğin başından beri var birde geçen idrarımda enfeksiyon çıktı acaba geçmedi mi yaaa ondan mı oluyordur bilgisi olan varsa yazabilir mi?

günaydın cnm sanada hayırlı hafta sonları bizimkide dün çok usluydu çilek teyzesi hiç kıpırdamadı ama gecede beni dürttü durdu
dedim ki çocuğum saatlerimi şaşırdın şimdi uyuma zamanı neden uyumuyosun çıt yok anladı mı ne

bizim işyerinde benim durmadan kontrole gitmem aşılar olmam tahliller yaptırmam hatta şeker yüklemesi yaptırcak olmam nasıl batıyor ben amma uğraşıyormuşum kendimle bana öyle dendi 68 kuşağı olan bir amcamız tarafından bunları ben deil dr yaptırtıyor dedimsede yok yaa sen meraklısın ilaca diyor bana yaa
yaa içtiğim ilaç aç karna troid hormonu kahvaltı öncesi yada öğlen kan ilacı birde gün içinde multivitamin. sen hamile görmemişsin millet serumla doğuma giriyor o tarihe kadar çekenler var böbrek yetmezliği olanlar var bunların hepsi önlem dedimsede ikna edemedim.
eskiden var mıydı demiş duruyorlar bana eskiden bu kadar suni deildi yediklerimiz içtiklerimiz. herşey hormonlu kanser artık grip gibi farkında deilsiniz sanırım dedim ayy gerildim yaaaaa

Canım bende taş kum düşürüyorum o yüzden bendede enfeksiyon var azcık biraz antibiyotiğe gerek yok ama çok az var çünkü bol bol su içmem gerekiyor tek çaresi bu, doktorum dediki, kasık ağrıların vs. bunlar hep taş kum ağrısından dolayı dedi. Enfeksiyonun geçip geçmediğini tekrar git bi tahilil yaptır idrarında için rahat olsun canım bnm 1-2 lokosit çıktı bu fazla ise antibiyotik kullanman gerekir günde 4 litre su iç bak nasıl geçiyor enfeksiyonun göreceksin canım..
Benimde kızım ben yatağa yatınca tepişmeye başlıyor :)) bi sağa bi sola dönüyorum sonra oda duruyor hahah

ay canım hiç sorma gerizekalı dolu bu memlekette , özellikle dediğin gibi 50-60 kuşağı cahilliğin önde gideni, okusada okumasada cahil. Yok pimpirik olursun yok doktor delisi olursun, ondan sonra yaşlanınca yok şeker hastası oluyorlar, yok kalp hastası, yok kolesterol hastası yok gerizekalı, bide ciddi spastik doğanlar var.Ne bunlar biliniyormuş ozamanlar nede bebeğin ve annenin sağlığına dikkat ediliyormuş. Tıp ilerlemişken neden faydalanmayalım ya! Elime alıp dövesim geliyor o gerizekalıları cahiller ya , bak nedemişler sarhoştan değil cahilden korkacaksın. Sen siyaha beyaz de onlar o kafadaysa kabul etmezler canım he de geç gerizekalıları bende sinir oldum burdaaa

ya bide benim guatır sorunum çözülmeden hamile kaldım ben herşey olabilir 2 li vs yaptırıyorsun ama işte sürpriz yumurtadan ne çıkacak bilemiyorsun. kötü senaryoyuda düşünmek gerek dediğim zaman bana kızıyor herkes herşey insanlar için haksız mıyım? iide düşünüyorum kucağıma alcam şarkı söyliycez ben ona flüt çalcam oda çığlıklarla gülcek bana felan ...
bu arada hamile kalmadan önce sigarayı bırakmıştım ben hamilelikle de tamamen hayatımdan çıkardım yaa kızlar yanımda biri içiyor sinir oluyorum tiksiniyorum ama canım çekiyor gece rüyalarımda habire elimde sigara ile dolanıyorum nasıl bişi bu

Tabi senin dahada kontrollü,dikkatli ve kontrollerini ihmal etmemen lazım canım, sonuçta bir can taşıyorsun ve onun sorumluluğu var ileride neden oda problem yaşasın ki ne günahı var , işte böyle gereksiz diye görüyorlar ya beni çıldırtıyorlar bi tane çakacaksın yüzüne görecek beyinsizler.Allah o günleri göstersin canım bende ikimizin piano çalacağımız günlerimizi hayal ediyorum
İyi yapmışsın canım sigarayı bırakmakla, çok da kendini sigara için strese sokma bitanem o kadar çok strese giriyorsan iç bitane daha iyi doktorlar bunu diyorlar yaşadığın stresten daha zararlı değil diyorlar tabi bitanecik oda . Unut onu evladını düşün, sen hamilesin senin yanında nasıl sigara içerler ya ben anlamadım? Ben kıyamet kopartırdım.Ne işyerinde ne evde asla yanımda içemezler içerlerse gazabımdan kurtulamazlar

işte ben demiştim cazgır gelin diye sana demiştim dimi :)) yok odama sigara ile girmiyorlar evde de içmiyorlar zaten eşim kullanmıyor benim eşim için bıraktım sigarayı ona kötü kokmak hayatımda en son istediğim şeydir. içmeyene harbiden kokuyor yaaa... şimdi anlıyorum onu.
bu arada sen izmirliydin dimi?

:))) evet sanırım gerçekten cazgırım bunu kabul ediyoruummmm Evet canım İzmirliyim hemde sapına kadar
Benim cadııı kızımda anasına çekicek yandı babamız hahah bnm kız bgn ses vermiyor banaaa sabah alta vuruyordu şimdi sustu anladı heralde rahatsız olduğumu alta vurunca

uyuyodur kızçe napsın ... çalıştığım firmanın merkezi izmir ışıkkentte ben de bir kez toplantı için gelebildim. konakda kaldım. şehir turu attım şöyle bir :) gecesi gündüzü ayrı güzel memleketinizin çok beğendim. kaldığım apartmanın adı manzara apartmanıydı ve adına yaraşır bir misafir odasında ağırladılar beni. körfeze vuran yakamozlar gece olunca bambaşka yerlere götürdü beni. çok beğendim gerçekten. bir şans verilse ya izmir ya antalyada yaşamak isterdim.
burdan teşekkür edeyim bari onlara...

Son düzenleme:
günaydınnn güzellerrr
oyyyy sohbet almış başını gitmişşş nurcan boşver bi tanem sen o gerizeklıları cahil insanla uğraşmak gerçekten zordur kimsenin seni üzmesine müsade etmee herşey evlatlarımız içinn gizemimmm sen napyosun bugün şeker olayını takmaa kafanaa bende oğluma hamileyken sabah sabah tatlı yyiip gitmiştim şekerim yüksek çıkmıştı doktorlar panik oldu sonra tahlil yapıldı falan bişey çıkmadı çok şükürr seninde öyle olmuştur gönlün ferah olsun

izmr sevilmez mii beaa hastasıyım memleketin

ay canımm benim özledim elifcim nerelerdesin sen yaa biz nurcanla koptuk gidiyoruz
Yine sinir olacak bişi bulduk kendimize , herşey evlatlarımız için gerçekten. Bakalım 3 hafta sonra gidicem ya ozamana kadar pek şekerli şeyler yemiyim de normal değeri görelim. Zaten yüksek çıksaydı 100 lük yaptırırdı sınırda çıkınca bidaha tekrarlarız dedi. Ama ben başladım yemekleri azaltmaya cidden biraz fazla yiyomuşum ben galiba

Konak tam İzmir'in merkezi zaten. Işıkkent de baya uzakta biryer benim eski işyerimde oradaydı genelde işyerleri fabrikaların olduğu bir yer orası. Memleketimiz çok güzeldir. İnsanları da öyledir.İzmirin denizi kız kızı deniz kokar Buyrun yine bekleriizzz sizin gibi güzelleri almak bizim için şereftir

inşallah tekrar gelmek nasip olur. ayy son 45 dakka geçer mi yaaa. cumartesi çalışmayıda sevmiyorum. çıkıp anacığıma gidicem bakalım nasıl gitcez.

herkese slm.bebişlerle beraber güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...ben birazdan hastaneye gidicem arkadaşım doğum yaptı. darısı bizlerin başına.

herkese slm.bebişlerle beraber güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...ben birazdan hastaneye gidicem arkadaşım doğum yaptı. darısı bizlerin başına.

ayyy ne güzel maşşallah... sıcaklara kalmadan halletmiş doğum işini en çok ağustostan korkuyorum. nasıl dayancaz?

ben kaçıyorum kızlar hepinize ii tatilller fırsat bulursam hafta sonuda bir uğrarım inşallah. kocaman öpüyorum sizleri.

inşallah tekrar gelmek nasip olur. ayy son 45 dakka geçer mi yaaa. cumartesi çalışmayıda sevmiyorum. çıkıp anacığıma gidicem bakalım nasıl gitcez.

geçer geçer merak etme çok az bile kalmıştır şimdi. Bende bugün ve yarın çalışmak zorundayım babam şehir dışında artık 2 gün idare edeceğiz. İnsanın kendi işi olunca böyle oluyor işte kızlar bu haftasonu dükkana kapanıyorum artık haftaya acısını çıkartıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…